KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..

Príspevok od používateľa uplink »

Balvorn - ja nepotrebujem aby mal otrok iné priority, ja potrebujem aby mi dal otrok pokoj. A keď vyjadrím svoj názor a logicky ho podložím, ako matematicky, tak empiricky, a na nikoho neútočím, tak nechcem aby na mňa otrok útočil. Lebo potom útočím aj ja naspäť. Avšak budem sa musieť naučiť robiť to, čo robí to 1% populácie. Len sa usmievať, pritakávať, byť megadiploamtický, klamať a vycicavať a hovoriť otrokom to, čo chcú počuť spolu s tými čo vládnu. Lebo je to asi jediná možnosť, ako sa z obmedzenosti ľudí nezblázniť.
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Mám pocit, že máš nejaké vážné komplexy alebo čo. Ak niekde vidím tvoju diskusiu, všade to otočíš presne týmto smerom, a presne cez rovnaké veci. Hádam sa nepohneváš ak už nebudem v tejto téme ďalej diskutovať, nevidím v tom zmysel.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Balvorn - zmysel existencie je dobrý pocit. Na zahnanie hladu ľudia používajú potraviny. A na zahnanie smädu nápoje. Keď je človek nadržaný, buď sa spraví, alebo sa vyspí s niekým.

Týmto veciam myslím si že rozumieš, sú to úplné základy. A tak preto aj ja, keď sa niečo týka ľudí, spoločnosti, problémov medzi ľuďmi, smerujem diskusiu jedným smerom, lebo smerovaná jedným smerom je danou témou.

Keď je raz riešenie pre príklad 1 + 1 výsledok 2, nebudem diskutovať o odmocnice z 2, mocnince z 2, derivácii z 2, alebo inom čísle, jednoducho to nasmerujem všetko k 2ke.

A takto je to aj v mojej diskusii, snažím sa smerovať vety a slová ku tomu, čo má zmysel, na čom záleží. O čom som presvedčený že má zmysel a na čom záleží.

Avšak tým že som si sám zodpovedal konfiguráciu globálnej mentálnej štatistiky, tak si teraz prídem ja ako ten tupec, čo sa snaží primáta naučiť algebru. Takže končím aj ja. Budem písať už len to, čo chcete počuť, nie pravdu, ale to čo chcete počuť :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

posledne dve strany cisty spam. Ani jeden napad kam pozvat partnerku alebo partnera. Namiesto toho diskusia o gendrologii. Tak sa prosim vrattke k teme alebo zalozte novu
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

kam odporucate ist v chladnejsom pocasi ake je teraz, ked cely den ledva vykukne slnko a je relativne chladno vonku ?
Byvam v malom meste kde nie je kino, takze toto odpada, plavaren tu taktiez nie je a ani ziadne kryte sportovisko. Takze sport asi ziadny, kedze na vonkajsie sportovanie nie je dobre pocasie a nemame vhodne oblecenie na sport v chladnejsom pocasi, takze nechcem aby sme prechladli.
Domov ju nezoberiem lebo na to je este skoro.
Ostava mi len nejake posedenie niekde, pripadne bowling .... napada vas este neico ine co sa da robit v takom zapadakove ? Nejak mna nic viac nenapada co by sa dalo robit okrem nejakeho posedenia pri kofole, kave, pive, pizze atd.
Prechadzky tiez nie su velmi prijemne v takomto pocasi, navyse ked tu je casto veterno.

Doteraz chodievame na kavu alebo tak, niekde proste sadnut do nejakeho podniku, obcas sa prejst ked nie je chladno, ale zacina to byt stereotyp takze sa obavam unudenia s tymi posedeniami v podnikoch, preto hladam nieco ine, aspon obcas pre zmenu.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

V podstate si si všetko odpiekol. Keďže v meste nemáte kde ísť a tam kde môžete ísť tak tam už nechceš. Čo tak nejaká túra?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Sadnite na autobus/vlak a chodte do mesta
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

tura by sa dala, to by bolo fajn, len teraz je take pocasie na nic, ze ked nas na ture zastihne nejaky lejak to nebude najlepsie. Ale hej, fajn ... to by bolo dobre, tak na jeden den ... alebo aj do toho mesta tak na jeden den skocit niekde, do nejakeho blizkeho vacsieho mesta. No to je vsetko take, kde nebudeme chodit nejak casto, pravidelne ... ale dufam, ze aj taka jednodenna zmena pomoze a ze potom ked sa vratime zas k tym posedeniam u nas, tak ze to bude fajn zase.
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

pršiplášť do batoha a je po probléme ... práve som sa vrátil z 4 dňového pobytu v Tatrách, ubytko v hoteli v Tatranských Matliaroch s polpenziou za pár šupiek a aj keď to tak nevypadá, počasie je na turistiku ako stvorené ... nepršalo ani jeden deň a pri šľapaní je človeku horúco až tak, že sme sa prezliekali aj 2 krát za jeden výstup ... určite odporúčam zobrať priateľku na túru, čo i len jednodňovú, je to niečo záživnejšie, troška adrenalín a podobne
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Je podla vas hlupe/nevhodne chodit do restauracie len na kavu alebo caj ?

S priatelkou obaja kavickujeme, ale nemame v nasom meste (vacsej dedine) ziadnu taku slusnu kaviaren alebo nejaky podnik, kde by sa nam pacilo. Sama krcma a take podniky, kde sa proste necitime dobre, lebo je tam vsade zafajcene a podobne. Zato mame tu jednu slusnu restauraciu, ktora ma aj pekny interier, ale je to restauracia ... nie je blbe navstevovat restauraciu a chodit tam len na kavu a nic nejest ? Akoze parkrat by mi to nebolo hlupe, ale tak pravidelne, no neviem, restauracia je skor na jedlo podla mna.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Myslím si že je to úplne v pohode. Radšej byť tam ako pri nejakých spitých štamgastoch.
Napísať odpoveď