Prvé stretko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvé stretko

Príspevok od používateľa bindo011 »

Haha, Zuzanuska tak teraz si ma pobavila. Baby ako ty si ceníme! Každopádne, keď sa nakloníš a tú pusu jej dáš sám od seba žiadny priestor na vyhováranie a obkľuky nie je.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No dobre Zuzanuska : tú pusu si dala prečo ? Lebo ťa chlap priťahoval a z jeho iniciatívy by nič nebolo ? Či len preto, že sa to tak robí a dala by si ju každému chlapovi, čo ťa pozval von ? V mladosti sa mi stávalo, že baba sa mi X krát pozrela na pery, hrýzla si pery a také tie signály, že chce pusu :) , sem tam aj sama chcela zakročiť, no pre mňa by to nič neznamenalo a nechcel som jej dávať najavo, že dané stretnutie (ona) má väčšiu šancu na úspech.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

... že každému :lol: Neblázni. Poznali sme sa už nejakú chvíľu a boli sme vonku (teda sami dvaja) asi 2-3 razy, neviem presne. Takže už to vyzeralo na nejaký začiatok vzťahu, tak preto. Ja si skôr držím ľudí od tela, takže určite by nehrozilo, že len tak s niekým si začnem zo zábavy, to nie :wink:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

:) Len aby sme si to ujasnili. Takže ťa využijem ako zástankyňu ženského pohlavia na otázky:
Ako by malo vyzerať podľa teba prvé stretko s chalanom, ktorého si spoznala v bare (10 minútový pokec oničom, dala si mu číslo, zavolal ti, že skočíte na kávu) ?
Kde by sa malo odohrávať ?
Ak v podniku tak:
Večera alebo len malé posedenie - káva, čaj ?
Platila by si sama za seba na takomto stretnutí ?
Ako by si brala, keby ťa chalan nenechá zaplatiť a naopak, keby zaplatí len sám za seba ?
A k tým spomínaným darčekom na prvom stretku - áno či nie ? (ja som za nie)

Môžu odpovedať aj iné ženy ;) Majte na mysli, že chalana nijako bližšie nepoznáte.
zuzanuska
Professional
Professional

Ja do barov zrovna nechodím. Skôr do kaviarní, reštaurácií, na rôzne podujatia atd. A už tobôž by som nedala niekomu číslo po 10 minútovom rozhovore.
Ale dajme tomu, že by sme sa hodinu, dve rozprávali, bol by mi dotyčný veľmi sympatický a niečím by ma zaujal, takže by som sa chcela stretnúť znova. Ok.

A kde- na začiatok cukráreň, kaviareň, prechádzka, divadlo..Ja sa rada prechádzam. Príroda nestojí nič :) Tým ale nemám na mysli ísť s cudzím človekom do lesa. Skôr park, prípadne nejaká historická časť mesta.

Zaplatím si kľudne aj sama. Hoci na prvom stretku by asi väčšina žien vyžadovala, aby platil muž. No, bolo by to milé, keby zaplatí. Ale keby zaplatím sama za seba, neurazím sa (pokiaľ nechce, aby som platila aj za neho, to by mi prišlo asi už trochu čudné. Najmä, ak sa toľko nepoznáme. Iné je to v dlhodobom vzťahu, kde raz môže platiť jeden, raz druhý)

Darčeky nie. Prišlo by mi to vtieravé a zvláštne.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize ked ta muz zavola von, tak pozadujes, aby zaplatil aj za teba? Ale ked nezaplati, tak si svoju cast zaplatis aj sama?
zuzanuska
Professional
Professional

Nepožadujem. Normálne vytiahnem peňaženku a zaplatím si za seba. Ale ak by chcel zaplatiť, tak sa nebudem hodinu s ním hádať a proste poďakujem. Prípadne môžem povedať, že nabudúce zaplatím ja. A teda by bolo jasné, že stojím o ďalšie stretnutie.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja osobne nevidím ani najmenší dôvod, prečo by som mal na prvom druhom a ani neviem koľkom stretnutí za slečnu platiť.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

no ak si ju pozval niekde ty tak tam dovod vidim.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Zuzanuska - Co znamena velmi sympaticky?

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 15:12)
Zuzanuska - Co znamena velmi sympaticky?
zuzanuska
Professional
Professional

Ľahšiu otázku nemáš? :)

Za tú hodinu-dve sa ľudia nespoznajú, ale aspoň čiastočne, čo si všimnem:

- pekné oči - nemyslím farbu, ale úprimné oči, dokonca niektorým ľuďom sa až tak akoby usmievajú, svietia
- príjemná vôňa poteší- resp. nech aspoň nesmrdí ako nejaký opilec
- vyžarovanie- dobrý pocit; poznáte to, z ľudí vyžaruje dosť- pri niekom sa cítite nepríjemne, pri niekom cítite strach, pri niekom veľa pozitívnej energie. To je proste pocit, aby som sa pri ňom cítila dobre (aby bol tak normálne milý- nie podlizoval sa, či bol arogantný)
- konverzácia- aby sme sa mali o čom rozprávať; aby sa nevyjadroval ako nejaký neandertálec a nepoužíval vulgarizmy (ok, občas človek zahreší (ak si udrie nohu, alebo sa mu niečo rozbije...), ale nech to nie je často) )
- zmysel pre humor, úsmev

To je tak narýchlo, čo mi napadlo; prípadne sa pýtaj :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Zájdeme na kávu?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Keby sme nežili v archaicko-sexistickej spoločnosti, tak city vyjadrí ten, kto ich vyjadriť potrebuje, a nie ten, kto je do toho tlačení nasilu, lebo spoločenské pravidlá si to vyžadujú. Ono to možno bude znieť šokujúco, no ústa máme predovšetkým na komunikáciu, nie len na oblizovanie. Človek, ktorý nevie jasne sformulovať svoje pocity a myšlienky, je inteligenčný primitív.
Napísať odpoveď