Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně
Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně
Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jestli by mi někdo poradil nějaké nastavení nebo zápis do registru či úpravu aby se mi spravilo otevírání složek v průzkumníku Windows 7 Professional 64 bit. Fungovalo to že při otevření nové složky se mi otevřela ve stejném okně, teď se mi otevírá při otevření nové složky pokaždé nové okno, v nastavení možnosti složky mám přitom zaškrtnuté, že se to má otevírat ve stejném okně, nicméně to tak nefunguje. Zkoušel jsem to i proklikat,znovu nastavit, přehodit,nic nereaguje,bohužel mi nefunguje obnovení systému ( systém nenabídl žádný bod obnovení před tím než to začalo nefungovat ). Věděl by někdo co s tímto můžu dělat ? nějaké nastavení nebo úpravu ? je to nepříjemné pořád ta okna zavírat. Děkuji
Re: Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně
Ovládací panely -> Vzhled a přizpůsobení -> Možnosti složky, tam označ Otevřít každou složku ve stejném okně
V popisu problému mám psáno že toto je nastavené a nereaguje to, je to hlubší problém kvůli kterému píši sem, tohle bych si zvládl spravit sámkubaj napísal:Ovládací panely -> Vzhled a přizpůsobení -> Možnosti složky, tam označ Otevřít každou složku ve stejném okně
Z linku, ktorý dal strapaty:
Do príkazového riadku postupne tieto príkazy (príkazový riadok spustiť ako správca):
regsvr32 "%SystemRoot%\System32\actxprxy.dll"
regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll"
Mám skúsenosť, že to funguje (osobne som to mal šancu vyskúšať).
Do príkazového riadku postupne tieto príkazy (príkazový riadok spustiť ako správca):
regsvr32 "%SystemRoot%\System32\actxprxy.dll"
regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll"
Mám skúsenosť, že to funguje (osobne som to mal šancu vyskúšať).
Zdravím a děkuji za typy, regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll" teento příkaz mi nešel provést a psalo to že je možné že modul C:\program files\internet explorer\ieproxy.dll není kompatibilní s verzí windows kterou používám, mám zkontrolovat, se kterou je kompatibilní s 32 nebo 64 bit verzí, zde končím, v tom souboru jsem nenašel pořádně nic kloudného. je prostě prázdný, první příkaz prošel ale složky se stále otevírají v nových oknech.
Když jsem to pak zkusi laji správce, vyskočilo mi okno kde se píše : Použití regsvr32 (/u) (/s) (/n) (/i(: příkazový_řádek)) název_knihovy_dll /u - zručit registraci serveru, /s tichý režim /i voá funkci DLLinstall, /n nevolat funkci dllregister server.
Ví někdo co to znamená nebo co s tím mám dělat ? při prohlížení složek na disku šílím, když mám na obrazovce 20 a více otevřených oken.
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2013, 10:25)
měl bych ještě jeden poznatek, když prohlížím ovládací panely, vše je v jednom okně, jakmile si prohlížím tento počítač, tak při jakémkoliv nastavení mi to háže do různých oken a to se mi povedlo zavést i ty dll ale pořád nic.
Když jsem to pak zkusi laji správce, vyskočilo mi okno kde se píše : Použití regsvr32 (/u) (/s) (/n) (/i(: příkazový_řádek)) název_knihovy_dll /u - zručit registraci serveru, /s tichý režim /i voá funkci DLLinstall, /n nevolat funkci dllregister server.
Ví někdo co to znamená nebo co s tím mám dělat ? při prohlížení složek na disku šílím, když mám na obrazovce 20 a více otevřených oken.
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2013, 10:25)
D@D@ napísal:Zdravím a děkuji za typy, regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll" teento příkaz mi nešel provést a psalo to že je možné že modul C:\program files\internet explorer\ieproxy.dll není kompatibilní s verzí windows kterou používám, mám zkontrolovat, se kterou je kompatibilní s 32 nebo 64 bit verzí, zde končím, v tom souboru jsem nenašel pořádně nic kloudného. je prostě prázdný, první příkaz prošel ale složky se stále otevírají v nových oknech.
měl bych ještě jeden poznatek, když prohlížím ovládací panely, vše je v jednom okně, jakmile si prohlížím tento počítač, tak při jakémkoliv nastavení mi to háže do různých oken a to se mi povedlo zavést i ty dll ale pořád nic.
Skúšal si jedno z týchto dvoch možných riešení?
Zdravím a děkuji za další typ, bohužel ani toto mi nepomohlo
( hodnota u výchozího registu u toho druhého řešení nebyla ani nastavena, tak jsem tam vepsal to co tam měl ten autor ale nepomohlo ani po rebootu, tohle vidím na reinstal
( je to na hlavu když se Vám při procházení MP3 složky otevírá každá zvlášť a pak zjistíte že máte otevřených 70 oken.
Ovšem napadla mě jedna věc, ale než to zkusím, chtěl bych nějaký názor, v tom prvním řešení se měl registr od exploreru smazat a po přelogování se znovu sám vytvořil s defaultními hodnotami, co kdybych vymazal i ten druhý registr ? příjde mi totiž, že nastavení v možnostech složky, se neprolévá do regisrtů a nebo naopak, ovšem nevím co se stane když ten registr smažu, jestli se znovu obnoví.
Ovšem napadla mě jedna věc, ale než to zkusím, chtěl bych nějaký názor, v tom prvním řešení se měl registr od exploreru smazat a po přelogování se znovu sám vytvořil s defaultními hodnotami, co kdybych vymazal i ten druhý registr ? příjde mi totiž, že nastavení v možnostech složky, se neprolévá do regisrtů a nebo naopak, ovšem nevím co se stane když ten registr smažu, jestli se znovu obnoví.