Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně

Informácie o software, ankety...
D@D@
Novice
Novice

Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně

Príspevok od používateľa D@D@ »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jestli by mi někdo poradil nějaké nastavení nebo zápis do registru či úpravu aby se mi spravilo otevírání složek v průzkumníku Windows 7 Professional 64 bit. Fungovalo to že při otevření nové složky se mi otevřela ve stejném okně, teď se mi otevírá při otevření nové složky pokaždé nové okno, v nastavení možnosti složky mám přitom zaškrtnuté, že se to má otevírat ve stejném okně, nicméně to tak nefunguje. Zkoušel jsem to i proklikat,znovu nastavit, přehodit,nic nereaguje,bohužel mi nefunguje obnovení systému ( systém nenabídl žádný bod obnovení před tím než to začalo nefungovat ). Věděl by někdo co s tímto můžu dělat ? nějaké nastavení nebo úpravu ? je to nepříjemné pořád ta okna zavírat. Děkuji
kubaj
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Průzkumník ve windows neotevírá složky ve stejném okně

Príspevok od používateľa kubaj »

Ovládací panely -> Vzhled a přizpůsobení -> Možnosti složky, tam označ Otevřít každou složku ve stejném okně
D@D@
Novice
Novice

kubaj napísal:Ovládací panely -> Vzhled a přizpůsobení -> Možnosti složky, tam označ Otevřít každou složku ve stejném okně
V popisu problému mám psáno že toto je nastavené a nereaguje to, je to hlubší problém kvůli kterému píši sem, tohle bych si zvládl spravit sám :))
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Z linku, ktorý dal strapaty:
Do príkazového riadku postupne tieto príkazy (príkazový riadok spustiť ako správca):
regsvr32 "%SystemRoot%\System32\actxprxy.dll"
regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll"

Mám skúsenosť, že to funguje (osobne som to mal šancu vyskúšať).
D@D@
Novice
Novice

Zdravím a děkuji za typy, regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll" teento příkaz mi nešel provést a psalo to že je možné že modul C:\program files\internet explorer\ieproxy.dll není kompatibilní s verzí windows kterou používám, mám zkontrolovat, se kterou je kompatibilní s 32 nebo 64 bit verzí, zde končím, v tom souboru jsem nenašel pořádně nic kloudného. je prostě prázdný, první příkaz prošel ale složky se stále otevírají v nových oknech.

Když jsem to pak zkusi laji správce, vyskočilo mi okno kde se píše : Použití regsvr32 (/u) (/s) (/n) (/i(: příkazový_řádek)) název_knihovy_dll /u - zručit registraci serveru, /s tichý režim /i voá funkci DLLinstall, /n nevolat funkci dllregister server.

Ví někdo co to znamená nebo co s tím mám dělat ? při prohlížení složek na disku šílím, když mám na obrazovce 20 a více otevřených oken.

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2013, 10:25)
D@D@ napísal:Zdravím a děkuji za typy, regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll" teento příkaz mi nešel provést a psalo to že je možné že modul C:\program files\internet explorer\ieproxy.dll není kompatibilní s verzí windows kterou používám, mám zkontrolovat, se kterou je kompatibilní s 32 nebo 64 bit verzí, zde končím, v tom souboru jsem nenašel pořádně nic kloudného. je prostě prázdný, první příkaz prošel ale složky se stále otevírají v nových oknech.

Když jsem to pak zkusi laji správce, vyskočilo mi okno kde se píše : Použití regsvr32 (/u) (/s) (/n) (/i(: příkazový_řádek)) název_knihovy_dll /u - zručit registraci serveru, /s tichý režim /i voá funkci DLLinstall, /n nevolat funkci dllregister server.

Ví někdo co to znamená nebo co s tím mám dělat ? při prohlížení složek na disku šílím, když mám na obrazovce 20 a více otevřených oken.

měl bych ještě jeden poznatek, když prohlížím ovládací panely, vše je v jednom okně, jakmile si prohlížím tento počítač, tak při jakémkoliv nastavení mi to háže do různých oken a to se mi povedlo zavést i ty dll ale pořád nic.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Skúšal si jedno z týchto dvoch možných riešení?
Prílohy
AASS.png
D@D@
Novice
Novice

Zdravím a děkuji za další typ, bohužel ani toto mi nepomohlo :(( hodnota u výchozího registu u toho druhého řešení nebyla ani nastavena, tak jsem tam vepsal to co tam měl ten autor ale nepomohlo ani po rebootu, tohle vidím na reinstal :(( je to na hlavu když se Vám při procházení MP3 složky otevírá každá zvlášť a pak zjistíte že máte otevřených 70 oken.

Ovšem napadla mě jedna věc, ale než to zkusím, chtěl bych nějaký názor, v tom prvním řešení se měl registr od exploreru smazat a po přelogování se znovu sám vytvořil s defaultními hodnotami, co kdybych vymazal i ten druhý registr ? příjde mi totiž, že nastavení v možnostech složky, se neprolévá do regisrtů a nebo naopak, ovšem nevím co se stane když ten registr smažu, jestli se znovu obnoví.
Napísať odpoveď