Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
S3 mini urcite nie, skor ten HTC
Taktiež sa prikláňam ku HTC Desire 500. To HTC má 4,3" displej, zatiaľ čo Samsung "len" 4" displej. HTC má 4-jadrový procesor s frekvenciou 1,2GHz, zatiaľ čo Samsung má iba 2-jadrový procesor s frekvenciou 1GHz. HTC má síce menšiu internú pamäť, ale za to ju môžeš rozšíriť o 64GB pamäťovú kartu. Pri Samsungu môžeš pamäť rozšíriť iba o 32GB pamäťovú kartu. Rozdiel medzi oboma telefónmi je len cca 30-40€ v prospech Samsungu. Osobne by som vzal ten HTC Desire 500.
-
ledenaster
Medium Professional
Nie som velky znalec fonov... no potreboval by som kupit nejaky novy fon.... ale co citam tie recenzie tak sa doslova stracam... ked sa rozhodnem pre nejaky mobil tak najdem v diskusiach... "seka" mi... najhorsi telefon ... slaby a pod... ja uz fakt neviem. zda sa mi, ze kazdy telefon je ZLY! co citam...... skuste mi niekto kto sa naozaj vyzna poradit podla mojich poziadaviek: novy telefon...cena 50 - 100 eur.... kladiem doraz na WIFI, GPS s kompasom a nech mi to utiahne aspon vecsinu hier a nech je spolahlivy ten telefon... nech vydrzi nejake tie "roky" ..dakujem
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
do 100 htc desire, ale viac toho asi necakaj za take peniaze 
Aj to ten HTC Desire do 100€ nebude nový. Skús sa na www.ebay.com poobzerať po nejakom čínskom telefóne. Môžno tam niečo nájdeš. Lebo zo známych značiek si veru nič takého nevyberieš. Proste v tej cene nie je šanca.
za malo penazi malo muziky bohuzial, mozno zte blade
-
MichalkoOo
Zablokovaný
moja xperia za 300 mi neťahá väčšinu nových hier a ty chceš za 50-100 aby ti tam väčšina šla?ledenaster napísal:Nie som velky znalec fonov... no potreboval by som kupit nejaky novy fon.... ale co citam tie recenzie tak sa doslova stracam... ked sa rozhodnem pre nejaky mobil tak najdem v diskusiach... "seka" mi... najhorsi telefon ... slaby a pod... ja uz fakt neviem. zda sa mi, ze kazdy telefon je ZLY! co citam...... skuste mi niekto kto sa naozaj vyzna poradit podla mojich poziadaviek: novy telefon...cena 50 - 100 eur.... kladiem doraz na WIFI, GPS s kompasom a nech mi to utiahne aspon vecsinu hier a nech je spolahlivy ten telefon... nech vydrzi nejake tie "roky" ..dakujem
100 eurový bazárový kúsok, napríklad Galaxy S, alebo opotrebovaná S2, a máš plnohodnotný telefón. Zasekaný nebude, a aj sa schopne zahráš. Ak chceš vyslovene telefón z obchodu a za 100€ - áno, máš pravdu, všetky budú zlé a zasekané.
-
Supersonic
Light Professional
MichalkoOo: on podla mna mysli hry,čo najde na markete,nie hry typu real racing 3,NOVA atd... a ze s xperiou za 300 sekaju tie lepsie hry sa mi nechce verit,ja mam Tčko a je to vcelku fajn,nova SP je vykonovo natom porovnatelne s vlajkovimi lodami(720p,Adreno 320,1,7 Krait dual core)-cena od 288,00 €.....to co mas za xperiu za 300? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Xperiu P, je to síce minulá generácia ale ponúka rovnako/viac (kvôli GPU mali-400) výkonu ako xperia M/L ktoré stoja viac než 2x toľko ako má on limit 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ináč keď sme pri tých xperiach oplatí sa kúpiť novú xperiu S za 270€ z mp3.sk ? 
je to na tebe, telefon to nie je zly, ale za 300€ máš SP, ktorá ma vacsi displej, lepsi procesor, mensiu internu pamat, ale aj tak tam strcis sdkartu a sice menej megapixlovy fotak ale vsetky tieto exmor rs xperie fotia rovnako, vratane Ztka, navyse SP ma o 600mAh vacsiu bateriu
/ ale za taku cenu sa uz mozes pomaly obzerat po sgs s3 alebo optimuse g
co sa tyka prispevkov vyssie, so ziadnou xperiu za 300 ti novsie hry sekat nemozu, a ak ti aj sekaju tak preto, ze ju mas asi zapratanu blbostami, ak sa povie xperia za 300, napada ma prave SP-čko, ktora ma naozaj vykon porovnatelny s vlajkovymi lodami, akurat nemam na mysli novu Z1-tku no..., ale v ramci ceny...
/ ale za taku cenu sa uz mozes pomaly obzerat po sgs s3 alebo optimuse g
co sa tyka prispevkov vyssie, so ziadnou xperiu za 300 ti novsie hry sekat nemozu, a ak ti aj sekaju tak preto, ze ju mas asi zapratanu blbostami, ak sa povie xperia za 300, napada ma prave SP-čko, ktora ma naozaj vykon porovnatelny s vlajkovymi lodami, akurat nemam na mysli novu Z1-tku no..., ale v ramci ceny...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
určite nieK-u-b-i-a-k napísal:ináč keď sme pri tých xperiach oplatí sa kúpiť novú xperiu S za 270€ z mp3.sk ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Popremýšľam nad tou S3 
-
ledenaster
Medium Professional
Inac ked uz si vyberate mobil. Treba dbat aj na zdravotnu stranku.... Pozrite si tabulku radiacie co vyzaruju mob. telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://edition.cnn.com/interactive/2011 ... radiation/
http://edition.cnn.com/interactive/2011 ... radiation/
Chlapi, rozbil sa mi display na One X-ku, na dotyk funguje, no je totálne na.... Čo mi tam bude treba vymeniť?
-
guess.whoo
Redeemer
tak samozrejme novu dotykovu plochu a potom podla navodu:
alebo sa skus pokukat na nete po nejakom nefungujucom one x..asi to bude jednoduchsie ako zhanat teplovzdusnu pistol
alebo sa skus pokukat na nete po nejakom nefungujucom one x..asi to bude jednoduchsie ako zhanat teplovzdusnu pistol
-
Arkaz
Addict
Treba ti vymenit lcd displej resp ten celok nakolko je to zlepene so sklom. Cena tusim okolo 50€.
Neviem či by som to zvládol aj poskladať naspäťguess.whoo napísal:tak samozrejme novu dotykovu plochu a potom podla navodu:
Niečo také, hej? http://www.ebay.com/itm/Gorilla-Glass-L ... 3a849ff43f
-
guess.whoo
Redeemer
radsej by som nesiel velmi do takychto casti z ebayu. objednaval som digitizer na orange SF (asi 5ks) fungoval 1, objednaval som display na nejaku nokiu a bol bledsi...radsej by som trosku priplatil a zobral origi alebo aspon zo svk shopu aby si mal menej starosti s pripadnym vracanim alebo reklamaciou