No, to je v skutku neprijemne, ale tie rozhodnutia sa ani z daleka nezverejnuju vsetky, sudcovia su holt lenivi a hlavne prvostupnovych veci je tolko, ze sa na to kasle... a neviem ako je to s otvorenymi sudmi, no na ministerstve pojednavanie vymaze potom ako sa uskutocni, no zda sa mi, ze na otvorenychsudoch sa to da pekne dohladat, co vskutku moze byt problem.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2013, 11:35)
A zneprijemnit mu to moze tak, ze ked o rok rodicia zistia, ze nie len spachal TC ale este im aj klamal bude to pre nich ovela vacsia rana.
Povedať doma, že som spáchal trestný čin a mám podmienku?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Povedať doma, že som spáchal trestný čin a mám podmienku
Jaj klamat, tak to asi hej, ja som hovoril o pripade zatajenia. Proste sa tym nechvalit.
Tiez som spachal pred par rokmi nejaky ten trestny cin (drzanie marihuany) a keby som sa v tej dobe priznal tak ma zrubu, teraz po par rokoch ked som sa medzirecou priznal, tak to vobec neprezivali.
Tiez som spachal pred par rokmi nejaky ten trestny cin (drzanie marihuany) a keby som sa v tej dobe priznal tak ma zrubu, teraz po par rokoch ked som sa medzirecou priznal, tak to vobec neprezivali.
ColdRain: aj na stránke ministerstva sú všetky pojednávania odkedy sa zverejňujú, na konci formulára si treba zaškrtnúť Zobraziť staršie
a tu nejde len o to, že to zatajím pred rodičm a náhodou sa k tomu nejak preklikajú na googli... ide aj o to, že v budúcnosti budem stretávať nových ľudí, zamestnávateľov atď. a stále to tam bude...
a tu nejde len o to, že to zatajím pred rodičm a náhodou sa k tomu nejak preklikajú na googli... ide aj o to, že v budúcnosti budem stretávať nových ľudí, zamestnávateľov atď. a stále to tam bude...
No je to neprijemne, keby si napisal, co si spravil vieme mozno poradit...co ti na to povedal advokat?
Ja osobne by som priznal (nakolko tiez som pred 2 rokmispravil dobru chu****, no chvalabohu to nebolo klasifkovane ako trestny cin, no bol som v nevedomosti co z toho bude ci verejno-prospesne prace, pokuta alebo co) nedokazal som to v sebe dusit, nemohol som sa pozerat rodicom do tvare az som sa priznal a bolo to najlepsie rozhodnutie. Rodicia ta podrzia, dodaju psych. silu a budu velkou oporou. Jednoznacne sa priznaj
´
Plus drzim ti palce nech ti to co najlepsie dopadne
Plus drzim ti palce nech ti to co najlepsie dopadne
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Cool story bro.Gulli napísal:Rodicia ta podrzia, dodaju psych. silu a budu velkou oporou. Jednoznacne sa priznaj![]()
Andi, vychadzam z predpokladu ze ma s rodicmi dobry vztah(nakolko ak by ho nemal tak by nad alternativou priznat sa ani neormyslal )
priznanie je poľahčujúca okolnosť, ale istý trest. otázne je, čo na teba mali a či by im to stačilo k odsúdeniu... ak by si sa rozpísal skôr ako si sa priznal a uviedol by si viac info, možno by sa našlo aj iné východisko ako sa priznávať a prijímať dohodu o vine a trestestefan333 napísal: dnes som bol na vypočúvaní na kriminálke a priznal som sa ... takisto bude pokračovať prípad až do podpísania Dohody o vine a treste.
podľa mňa niet čo skrývať, sú to tvoji rodičia... komu chceš v živote dôverovať, ak nie práve svojim najbližším?