Povedať doma, že som spáchal trestný čin a mám podmienku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Povedať doma, že som spáchal trestný čin a mám podmienku

Príspevok od používateľa ColdRain »

No, to je v skutku neprijemne, ale tie rozhodnutia sa ani z daleka nezverejnuju vsetky, sudcovia su holt lenivi a hlavne prvostupnovych veci je tolko, ze sa na to kasle... a neviem ako je to s otvorenymi sudmi, no na ministerstve pojednavanie vymaze potom ako sa uskutocni, no zda sa mi, ze na otvorenychsudoch sa to da pekne dohladat, co vskutku moze byt problem.

//autoeditácia príspevku (11 Sep 2013, 11:35)
A zneprijemnit mu to moze tak, ze ked o rok rodicia zistia, ze nie len spachal TC ale este im aj klamal bude to pre nich ovela vacsia rana.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Jaj klamat, tak to asi hej, ja som hovoril o pripade zatajenia. Proste sa tym nechvalit.

Tiez som spachal pred par rokmi nejaky ten trestny cin (drzanie marihuany) a keby som sa v tej dobe priznal tak ma zrubu, teraz po par rokoch ked som sa medzirecou priznal, tak to vobec neprezivali.
stefan333
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stefan333 »

ColdRain: aj na stránke ministerstva sú všetky pojednávania odkedy sa zverejňujú, na konci formulára si treba zaškrtnúť Zobraziť staršie

a tu nejde len o to, že to zatajím pred rodičm a náhodou sa k tomu nejak preklikajú na googli... ide aj o to, že v budúcnosti budem stretávať nových ľudí, zamestnávateľov atď. a stále to tam bude...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

No je to neprijemne, keby si napisal, co si spravil vieme mozno poradit...co ti na to povedal advokat?
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ja osobne by som priznal (nakolko tiez som pred 2 rokmispravil dobru chu****, no chvalabohu to nebolo klasifkovane ako trestny cin, no bol som v nevedomosti co z toho bude ci verejno-prospesne prace, pokuta alebo co) nedokazal som to v sebe dusit, nemohol som sa pozerat rodicom do tvare az som sa priznal a bolo to najlepsie rozhodnutie. Rodicia ta podrzia, dodaju psych. silu a budu velkou oporou. Jednoznacne sa priznaj :) ´
Plus drzim ti palce nech ti to co najlepsie dopadne :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Gulli napísal:Rodicia ta podrzia, dodaju psych. silu a budu velkou oporou. Jednoznacne sa priznaj :)
Cool story bro. :smt082
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Andi, vychadzam z predpokladu ze ma s rodicmi dobry vztah(nakolko ak by ho nemal tak by nad alternativou priznat sa ani neormyslal )
alica215
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alica215 »

stefan333 napísal: dnes som bol na vypočúvaní na kriminálke a priznal som sa ... takisto bude pokračovať prípad až do podpísania Dohody o vine a treste.
priznanie je poľahčujúca okolnosť, ale istý trest. otázne je, čo na teba mali a či by im to stačilo k odsúdeniu... ak by si sa rozpísal skôr ako si sa priznal a uviedol by si viac info, možno by sa našlo aj iné východisko ako sa priznávať a prijímať dohodu o vine a treste

podľa mňa niet čo skrývať, sú to tvoji rodičia... komu chceš v živote dôverovať, ak nie práve svojim najbližším?
Napísať odpoveď