Aký typ ženy sa vám najviac páči?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aký typ ženy sa vám najviac páči?
qwerty, na Tvoje veci ani netreba pisat ustipacny komentar aby boli vtipne. Ty mas nekonecny talent neuvedomenia si vlastnej debility a sebazosmiesnovaniaqwerty-xyz napísal:typ zeny ktora prerazi moje silove pole, ....
-
qwerty-xyz
tak pi*u vies o com pises, .... Keby si ma poznal tak vies presne ake zeny mna zaujimaju, a jednu mas aj poslanu ...
To by si ale nesmel byt taky nebetycny hnup, ...
-
axxis
Addict
Tvoj osobny zivot a nazor na zeny poznam celkom detailne pretoze ho tu obycajne dost obsirne rozpisujes.qwerty-xyz napísal:tak pi*u vies o com pises, .... Keby si ma poznal tak vies presne ake zeny mna zaujimaju, a jednu mas aj poslanu ...To by si ale nesmel byt taky nebetycny hnup, ...
A navyse v tomto pripade nejde ani tak o to co si napisal, ale ten uzasny phrasing, ktory si pouzil. To, ze si tu o metode implicitneho "obrnovania sa" proti zenam myslim svoje je jedna vec, ale ked to pomenujes silove pole a od dievcat ocakavas, ze ho prerazia tak je nacase prestat pozerat tolko sci-fi.
-
qwerty-xyz
suhlasim ze niekolko desiatok hodin do tyzdna hrania MP ME3 moze pozmenit slovnik, ... Kazdopadne keby sisa nechcel obuvat tak sa neobuvas a vies presne co tym chcem napisat, podla mna to ale aj tak vies a len si si rypol, a co je zle na tom sa obrnit ? ved to ti zabezpeci ze si cez to obrnenie nepusis osobu s ktorou si si vedomy ze byt nechces, a nezaujima ta, tak si pripustis len osobu ktora na to ma, .. .
Napríklad ja som to qwertyho " silové pole " pochopil tak,že ženská musí mať niečo v sebe,musí mať chovanie aby si qwertyho sympatie a srdce získala a pritom je jedno ci má hnedé,alebo ryšavé vlasy a modré alebo hnedé oči. Takže tiez nechapem Axissov utok na qwertyho.
Čiže musí mať charizmu nie?
-
axxis
Addict
tak si to pochopil presne naopak ako to v skutocnosti je.Blastbit napísal:Napríklad ja som to qwertyho " silové pole " pochopil tak,že ženská musí mať niečo v sebe,musí mať chovanie aby si qwertyho sympatie a srdce získala a pritom je jedno ci má hnedé,alebo ryšavé vlasy a modré alebo hnedé oči. Takže tiez nechapem Axissov utok na qwertyho.
(svoje tvrdenie by som aj podporil nejakymi citatmi, ale nemam vo zvyku zverejnovat PM-ky
Mám pocit že môj typ ženy ani neexistuje. Väčšinou ich vídam iba v televízií
Alebo na internete, a sú z druhého konca sveta. Hold, to je daň za život v malom mestečku.
-
hojko
Site Admin
lukas9206: Alebo mas prehnane poziadavky 
Neviem či prehnané. Možno keby som chcel ozaj iba babu mojich snov, presne takú akú si predstavujem, tak vtedy by sa dalo hovoriť o prehnanosti. Inak ale nie som náročný.
Ja som takú zahliadol, keď ma míňala na ulici. V priemere takých vídavam jednu za tri mesiace. Kupodivu však všetky majú spoločnú vadu: sú to ešte deti.
Takže ani tak, ani onak.
A vyzerala nejak takto:
Takže ani tak, ani onak.
A vyzerala nejak takto:
- Prílohy
-
- the_light_of_an_hidden_fairy__by_m0thyyku.jpg (33.91 KiB) 1920 zobrazení
Ja v mojom okrese poznám asi iba 3-4 dievčatá, ktoré sa približujú môjmu ideálu. Z toho 2 nepoznám a nedarí sa mi zistiť ako sa volajú, alebo hocičo čo by mi pomohlo ich nájsť. Čo je dosť divné keďže sme ozaj malé mesto. Inak tu nestretám nič nové a tie ostatné dievčatá sa u mňa priemer. Takže zahliadnuť jednu za 3 mesiace by bol u mňa celkom úspechTerepin napísal:Ja som takú zahliadol, keď ma míňala na ulici. V priemere takých vídavam jednu za tri mesiace.
Ale v Košiciach to úspech nie je.
Asi chodíš málo von
Alebo máš vysoké nároky.
To prvé bezpochyby. To druhé nie tak celkom. Ono ja mám dosť vyhranený štýl prakticky na všetko, ženy nevynímajúc. Takže nie vysoké nároky, len veľmi špecifické.
terepin,mna zaujima ake specificke...
Zooey Deschanel špecifické.