--- BOHUZIAL poslednu dobu si moje soferovanie vyzaduju okolnosti v extremnom rozsahu, a moje buduce povolanie si ho pravdepodobne bude vyzadovat tiez, pretoze sa na to dost pytali, prve tri mesiace vraj nie, takze mam 3 mesiace na to aby som sa do toho zase dostal, Keby som robil v mieste svojho bydliska tak neni problem, ale momentalne budem padlovat minimalne do decembra len medzi KE-PO, takze hladam nieco v KE. autoskol je tu vela a ludi ktorych tu poznam sa nejako nehrhnu do toho mi radit ktora je lepsia, horsia, preto pisem sem.
--- skusenosti z poslednym pokusom o ucenie sa znova sadnut za volant dopadli asi tak ze som odpalil spojku, zaco som zase od rodiny dostal brutalne nalozene (pred tym rozumej, sladke reci ze nechsa nebojim ze ked by sa daco stal oze to nevadi, .... nasledne picing nenormalny)
preto by som rad najprv rekondicne hodiny v KE, rozumej ze moje vedomosti su ze s volantom sa toci a pedale sa stlacaju, tam to skoncilo, s nejakym pohodakom instruktorom, ktoremu pri mne nerupnu nervy, a jedna vyucovacia hodina by nebola nejaka moc draha, nerad by som siel nad 10-15 eur, ... v podstate aby som bol za nejakych 100 eur, tam kde som bol pred siestimi rokmi, ked som mal aj sebavedomie, aj som soferoval paradne. (auta budem mat k dispozicii dve, jedno frajerkine, a jedno pravdepodobne zdedim, ... cize bude na com jazdit, aj zaco jazdit, .... )
Vie mi niekto poradit? cim skor tym lepsie ....