Android aplikacie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Xijo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Android aplikacie

Príspevok od používateľa Xijo »

Polo-X napísal:ja mam problem zas s viberom co je rovnaka aplikacia, ale kedze to mam na telefone tiez droid a na tablete tak ked si aktivujem na tablete tak mi blokne viber na telefone a ked si znovu aktivujem telefon, blokne tablet a musim to stale opakovat... volaka kudusovina ci?
Mne fachci PC + mobil
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

whatsapp na pc niekto overeny nema?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som mal wacap na PC, ale nevyhoda bola, ze ked som ho mal na PC nemohol som ho mat zaroven aj na mobile
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

to mi moc nevadi, skor by som uvital po spusteni aplikacie vytvorenie logov s historiou sprav ..ale daj co si mal ty, aj to sa zide
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skus toto:
http://www.androidappsforpc.com/whatsap ... ndows-7-8/

ja uz si nepamatam odkial som mal navod a appku
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

milo prekvapila free GPS navigácia be-on-road. ak máte mapy kúpené, tak sa oplatí ich importovať. ak nie, tak ponúkne nejaké bezplatné na stiahnutie. zatiaľ ma asi len 2x poslala na zlú odbočku, ked bola cesta uzavretá. inak spokojnosť. s lepšími mapami by nemal byť problém. ale za tú cenu... :smt023

Ale chcel som sa opýtať, aký odporúčate prehrávač na hudbu. ale FREE. a nie typu trial alebo pokročilé funkcie v pro verzii alebo doplnky (aj blbé skiny) za xx centov... je také čosi vôbec?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na tu navigaciu su dost rozporuplne reakcie :D Ja na Slovensku pouzivam Waze, v zahranici Navfree. Waze je v pohode, vyhodou je socialny rozmer, lebo informuje o policajnych hliadkach, zapchach, uzavierkach, atd. Navfree je len tak z nudze, mapy su zadarmo, do ciela dovedie, ale samozrejme to nie je take ako platene aplikacie. Ked sa niekde naozaj potrebujem dostat (napr. v Madarsku), tak beriem separatne GPS s iGO.
Co sa tyka prehravaca, tak napis aj nejake poziadavky. Mne staci zakladny prehravac, akurat treba mat poriadok v tagoch.
Curuj
Addict
Addict

ked nemám v mobile net, tak o zápchach, uzavierkach a pod. sa nemám ako dozvedieť :D na waze ale mrknem aj tak :)

k prehrávaču: poriadok v tagoch mám. teoreticky stačí, aby to hralo. poteší, ak to podporuje replay gain, zobrazenie hudby podľa žánrov a neviem čoho. ideálny by bol foobar for android :D ale to asi nepôjde :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Waze teraz vďaka googlu urobil dosť veľký krok a tá navigácia je už použiteľná aj na navigovanie (dajú sa vyhľadať už aj čísla ulíc).. nie len na zápchy a radary. :) Aj keď... niekedy mi to pripadá strašná piplačka nahlásiť do wazu zápchu (to sa ešte dá), ale radar alebo iné obmedzenie je dosť náročné vyťukať priamo v premávke.
Ale BoR som pár krát skúsil a tiež som s ním nemal žiadny problém.. snáď len s vyhľadaním niektorých čísiel na ulici.

Prehrávač... mne sa s tagmi nechce babrať a preto používam Folder Player: https://play.google.com/store/apps/deta ... lderplayer
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

rtp stream zo siete ako rozbeham? bsplayer som skusal a nic, tablet je samsung p3100
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Viete o hudobnom prehravaci, ktory vie vie pekne ukazat priecinky? Vsetky co som skusal nahadzu vsetky priecinky a podpriecinky do jedneho zoznamu, namiesto toho aby to bolo hierarchicky. Pripadne len ukazu priecinky ale pesnicky, ktore nie su v priecinku ale len samostatne uz nie. Na otagovanie tisice pesniciek nemam cas. Hudbu mam na SD karte.
(Android 4.2.2)
Curuj
Addict
Addict

skús ten folder player
Spixy
Professional
Professional

ten som tiez skusal ale vsetky podpriecinky nahadze do 1 velkeho zoznamu (chcem to mat roztriedene tak ze kliknem na autora, otvori sa priecinok s albumamami, klinnem na album a ukaze pesnicky, ktore su v tej zlozke s albumom)

skusal som este Winamp, Google Play aj defaultny prehravac :/

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2013, 15:22)
ked si hudbu otvorim cez defaultny explorer a spustim s folder playerom, tak sa mi to prehra aj ked to minimalizujem :) tak pokial nenajdem lepsie tak to budem pouzivat
Prílohy
gs4.jpg
brm
Darca
Darca

Skús ten Folder Player, ktorý som spomínal pár príspevkov vyššie.. mne ten Player radí všetku hudbu presne tak ako ju mám uloženú fyzicky v zložkách.
Spixy
Professional
Professional

pohral som sa s nastaveniami a uz to pekne ukazuje :)

Som v androide novy, ma zmysel antivirus alebo rozne programy setriace baterku? (nemyslim tie defaultné a root nemam)
Curuj
Addict
Addict

https://play.google.com/store/apps/deta ... everything - zaujímavá aplikácia na konvertovanie jednotiek, asi všetkých čo existujú :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No neviem ... :/ nedokáže mi previesť sekundy na metre štvorcové a ani mililitre na € ... sklamanie :lol:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Spixy napísal:pohral som sa s nastaveniami a uz to pekne ukazuje :)

Som v androide novy, ma zmysel antivirus alebo rozne programy setriace baterku? (nemyslim tie defaultné a root nemam)
neplateny antivirus ani nie, a tie programy na baterku, ako ktore, juice je velmi ucinny ale aj dost obmedzujuci ak ma mat vyznam
brm
Darca
Darca

Používate niekto nejaké aplikácie na správu financií? Ide mi hlavne o výdavky.. aby som si mohol jednoducho zapisovať, koľko, kedy a kde som minul... prípadne ešte s nejakým mesačným vyhodnotením. Chcem totiž zistiť, koľko mesačne miniem na jedlo, kamarátku, auto a podobne...

Skúsil som si stiahnuť Financisto: https://play.google.com/store/apps/deta ... financisto
a Wallet: https://play.google.com/store/apps/deta ... ion.wallet
..ale nie som si istý, či sú to tie správne aplikácie na moju potrebu. Má niekto osobnú skúsenosť?

:)
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

http://www.mylifescoop.com/2011/03/17/1 ... -finances/

Ja som skusal expensify a este jednu len si neviem spomenut nazov. Ale dam ho sem ochvilu. Ikonu to malo take prasiatko

a este toshl.. ten som pouzival najdlhsie aj koli tomu ze to uklada na cloud a nahadzes tam vydavky aj z pc cez web
Napísať odpoveď