Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Fuck yeah!
Niečo takéto?
Vyšla doska DJ Fatte - Soundtrack a naozaj veľa kvalitných trackov, odporúčam 
A čo tak Gramo Rokkaz ty k**ot? 
Ty kohut po chorvatsky!
pekne
Jedna z menej komerčných vecičiek.
Wonder je frajer, tie jeho herecké výkony. Najprv Nezvaný hosť, teraz toto, postavy sociek mu naozaj pasujú 
Nový beef na scéne? 
Tak ako som nemal rád Rakbyho, tak ho teraz milujem.
Neskutočne naložil Rytmáčovi. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Eminem s klipom na jeho Bazmeg
Rakby je aj tak šašo, k rapu ma daleko
Rakby je aj tak šašo, k rapu ma daleko
Mne sa ten Eminem strasne paci
pecka podla mna. K tomu Rakbymu by som len povedal ze Rytmus skusa ze kto neni posraty a si na neho opvori hubu lebo zatial nikto okram rakbyho nic nedal na Rytmusa.
Stavím sa že ak by dal Rytmus "odpoveď" tak by tam nebolo nič rozumné iba to, ako by dával Rakbyho mamke "koláč" do úst, ako by mala umrieť na rakovinu a ďalšie hlúposti. Rakby sa prejavil pekným spôsobom a zotrel ho rozumným spôsobom.
Nech sa ti páči
Pravým rapom proti fejku...
Pravým rapom proti fejku...
-
hojko
Site Admin
Pravym rapom proti fejku??? Neviem podla coho sa to tu rozlisuje, co je scena a co nie je scena, kto robi hip hop a kto nie, kto robi rap a kto nie, ale pride mi to cele trapne. A myslim, ze Rakby ma v tomto naviac a to o co sa snazi Rytmus, tak to mi pride uz trochu ubohe... Radsej si v aute vypocujem songy, ktore ma Kali, Rakby..., nez Rytmusa.
-
guess.whoo
Redeemer
uff tak ak nie si hip-hopovy fanusik (praveho HH) tak ano, pustaj si Rakbyho a jemu podobnych. Rytmus u mna skoncil po tom ako zacal robit dance,disco,techno a podobne kraviny ale tymto vsetkym kolotociarom pripomenul kde su zaklady a kto ich na SVK postavil a tiez to, ako by mali vyzerat hip-hopove songy
To je práve vec názoru. S rapom som začínal, keď Momovi vyšiel Nepatrím medzi, keď fičala stará LUZA a keď Kali robil rap a nie "rap". Nového Rytmusa nepočúvam, ale veľmi som zvedavý na nový KF, sľuboval že to bude starý KF štýl.hojko napísal:Pravym rapom proti fejku??? Neviem podla coho sa to tu rozlisuje, co je scena a co nie je scena, kto robi hip hop a kto nie, kto robi rap a kto nie, ale pride mi to cele trapne. A myslim, ze Rakby ma v tomto naviac a to o co sa snazi Rytmus, tak to mi pride uz trochu ubohe... Radsej si v aute vypocujem songy, ktore ma Kali, Rakby..., nez Rytmusa.
Na takéto novodobé rapy si proste nezvyknem, chvalabohu že sú tu stále ľudia, ktorí robia starú školu (okrem iných aj Momo a Separ s celým GR).
-
typek61
Darca
presne tak rytmusa uz moc nemusim,ale momo a separ vedia brutalne rapovatguess.whoo napísal:uff tak ak nie si hip-hopovy fanusik (praveho HH) tak ano, pustaj si Rakbyho a jemu podobnych. Rytmus u mna skoncil po tom ako zacal robit dance,disco,techno a podobne kraviny ale tymto vsetkym kolotociarom pripomenul kde su zaklady