Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
praveho hip-hopu sa uz vela nerobi. Momo a Separ to sice robia dobre, ale este su tu priliz kratko na to, aby sa to dalo objektivne hodnotit.
Z tych pravych povodnych by som vyzdvihol Drvivu Mensinu, Luzu a Moju reč.
Z novych sa mi najviac paci Wonderov styl
Z tych pravych povodnych by som vyzdvihol Drvivu Mensinu, Luzu a Moju reč.
Z novych sa mi najviac paci Wonderov styl
Som rad ze su tu ludia ako momo, separ...
Strasne ma sklamal Cistychov ktory bol pre mna ikona drzej petrzalskej papule, co dnes? Som videl ten 4D videoklip a grcal som srdiecka...
Inak som rad ze som vyrastol za cias trosiek, nazvu stavby, drvivej mensiny a vsetko co bolo potom, ani neviem kto zacal s tymito kokosinami no je to strasna nuda, o to viac potesi nieco poriadne co ma gule zase gule
Strasne ma sklamal Cistychov ktory bol pre mna ikona drzej petrzalskej papule, co dnes? Som videl ten 4D videoklip a grcal som srdiecka...
Inak som rad ze som vyrastol za cias trosiek, nazvu stavby, drvivej mensiny a vsetko co bolo potom, ani neviem kto zacal s tymito kokosinami no je to strasna nuda, o to viac potesi nieco poriadne co ma gule zase gule
-
guess.whoo
Redeemer
zacal to uvrieskany Ego s jeho "hitom" zrejme, potom prisli MS v hokeji a Tatarov song Ukaz mi lasku a uz sa to viezlo..plno pseudoumelcov
si vezmi ze toto neni az tak davno a co je z neho dnes... wow
Keby sa aspon nenazivali rapermy 
Prave cisty bol kedysi jeden s ulicnych hip-hop "idolov" len podotykam ze jeho nahla transformacia na buznicku ma fakt nemilo zaskocila a sklamala 
Všetci títo raperi sú aj tak trápni komerčáci, je pekne vidieť, ako sa každý postupne vyprofiloval a kde sú tie "ideály" a tvrdé pózy. To je tak niečo absurdné, ale zároveň akosi zakorenené v tejto scéne. Úplne na smiech.
No k popukaniu 
To ze dnes kazdy druhy byvaly rapper robi podivnu modernu popovu hudbu neznamena, ze to plati vseobecne.
Chvala bohu su stale niektori korenovi ktori sa vzdy dali a vzdy budu dat pocuvat
)
To ze dnes kazdy druhy byvaly rapper robi podivnu modernu popovu hudbu neznamena, ze to plati vseobecne.
Chvala bohu su stale niektori korenovi ktori sa vzdy dali a vzdy budu dat pocuvat
Oni sa trochu akože podissovali, jeden druhému zvýšili sledovanosť YouTube kanálov, hovorí a píše sa o nich, presne toto chceli, neviem, prečo to každý tak prežíva. Takých šašov tu už bolo..
Na-hahaha
-
tomexx
King
Znovu aktuálne.
-
Waagbistritz69
King
Molochovo epické vyjadrenie k situácii, niežeby mi bol echt sympatický (case in point: chystaná a našťastie spadnutá spolupráca s náckom Majkynom etc. etc.) a celkovo mám pocit že sa to rieši trochu moc, ale vnieslo to trochu svetla do celého prípadu každopádne
Tak ono od Druhej strany si vzdy pocuval len ako do vsetkych pucuju a pucuju a ako vidim pucuju stale, avsak prekvapivo, Molochove slova davaju zmysel - toooo som necakal.
-
Waagbistritz69
King
mňa by ale zaujímalo prečo ten starý diss na Dávida zo Senca (Gipsy ft. Kontrafakt, 2005 Gipsy - Rýmy & Blues) spomína a kritizuje až teraz, a prečo pár mesiacov po ňom aj tak nahrali toho Ivana T. z Prešova (2006 Rytmus - Bengoro)
Ak takí sú (a určite sú), tak to je fajn, ale zrejme ich je málo (ak je nie je pravda, oprav ma). Tento trend je v HH scéne viditeľný dosť.Hegy napísal:No k popukaniu
Chvala bohu su stale niektori korenovi ktori sa vzdy dali a vzdy budu dat pocuvat)
ja sa do rapu nevyznam, ale to ze to na tej scene ide od 10 k 5 som videl uz aj ja. dalo sa cakat ze pride nejaky podobny vymysleny konflikt medzi dvoma stranami, ktory rozducha vasne trocha..v kazdom pripade mne sa celkom pacilo, ze sa obuli do kaliho a jeho minulosti. pride mi smiesne ako si spravil meno na spojeni z nackami a chuliganmi a teraz sa od toho distancuje. a este to jeho tragicke obhajovanie, ze to robil na objednavku..vsak to je este trapnejsie ako keby to robil z presvedcenia.
hughito praveze ich je vacsina, len to je o tom ze prave taki sa moc po telkach nehmozdia,ti co sa hmozdia su prave spominani rakby, bacyl, ego, rytmus, 4d a ine docasne pop hviezdyhughito napísal: Ak takí sú (a určite sú), tak to je fajn, ale zrejme ich je málo (ak je nie je pravda, oprav ma). Tento trend je v HH scéne viditeľný dosť.
-
Waagbistritz69
King
presne tak! ono je síce dobré že s nimi už nespolupracuje, aj to jedno gesto na konci klipu Kto to povedal, ale neviem nač sa tvári akoby nič a že to bolo na objednávku, áno, klip Náš svet bol na objednávku ale už asi ťažko jeho vlastné texty typu že má "známych z firmy nazi a že fakt neví či nebude s reneskou spávať a fandiť na slovane bratislava, prípadne zmení uhol pohladu a stále je pokorný a ulica je škola kde oblieka tovar zo streetwearu a zdraví chlapcov z tehelného pola" a o tom "že sa nemusí za to že je reper obliekať ako biely neger" etc.M142 napísal:v kazdom pripade mne sa celkom pacilo, ze sa obuli do kaliho a jeho minulosti. pride mi smiesne ako si spravil meno na spojeni z nackami a chuliganmi a teraz sa od toho distancuje. a este to jeho tragicke obhajovanie, ze to robil na objednavku..vsak to je este trapnejsie ako keby to robil z presvedcenia.