II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
tak tomuto činu som vôôôbec nepochopil...naje*ať sa v parlamente a ešte, keď ide o tak dôležitú vec, že obyvateľstvo venuje tomuto väčšiu pozornosť ako obvykle...to len v smerackej hlave sa môže takáto, s prepačením, je*nutá myšlienka zrodiť...úprimne, je mi smiešno z každého voliča smeru a taktiež z každého nevoliča. A tvrdenia, že aj tak nie je čo voliť, tak radšej budem sedieť doma je hodné debila...už lepšie je dať ten hlas niekomu z úplne neznámenej strany ako sedieť na tej riti a nič nerobiť...
Koho má človek voliť? SDKÚ? SaS? KDH? Matovičovcov?
A buďte trochu realistickí, podaktorí tu zožerú všetko, čo im predostrie SME alebo istí "nezávislí" poslanci. Úplne vidím tu nekritickosť. Je to rovnaká banda.
A buďte trochu realistickí, podaktorí tu zožerú všetko, čo im predostrie SME alebo istí "nezávislí" poslanci. Úplne vidím tu nekritickosť. Je to rovnaká banda.
sry, ale výber bol dosť veľký...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Co ak nesuhlasim s demokraciou ?
-
Solo_Kamen
King
TOTO je hodné zarámovania.eTh napísal:sry, ale výber bol dosť veľký...
Akože, ludia, ked už si neviete vybrat kritérium podla ktorého volit tak skúste volit stranu, ktorá toho má najmenej odchlastaného. (Nápoveda: SNS, KDH a SMER-SD to asi nebudú)
-
TommyHot
Addict
Nie si sam...Andi_Cibula napísal:Co ak nesuhlasim s demokraciou ?
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2013, 15:12)
hughito myslel som, ze nevolis?
to ani ja, staci sa pozriet na inteligenciu priemerneho cloveka, polovica naroda ju ma este nizsieAndi_Cibula napísal:Co ak nesuhlasim s demokraciou ?
bohuzial, nic lepsie zatial nevymysleli...
-
vendo
Guru
mne sa naramne lubi ten Blaha, ako horlivo recni a vypichuje niektore veci, zaujimave ze ked jeho stranici trepu ocividne chu**** tak cusi poslusne jak.....
Blaha sa totálne skompromitoval svojím členstvom v SMERe. Tu je pekne vidieť, ako sa v podstate nádejný vedec, intelektuál, stane človekom, ktorému nemožno dôverovať a ktorý zákonite stratil chrbtovú kosť, lebo stranícka politika a parlamentná demokracia ho zomlela.
A čo sa týka toho chlastu, to mi príde riadne trápne. Určite tam podaktorí čosi sosali, ale v tom smetiaku bolo tých fľašiek toľko, že keby hento vypili za inkriminovaný čas, tak by tam ogrcávali podlahy a rečnícke pulty. Takisto si myslím, že nech sú tam akékoľvek hoviadka, tak zase nejaké skupinové ožieračky by tam asi nerobili...
__
Inak sranda - od megakauzy SPP sa prešlo rýchlo k slopaniu a bitke. Klasika.
A čo sa týka toho chlastu, to mi príde riadne trápne. Určite tam podaktorí čosi sosali, ale v tom smetiaku bolo tých fľašiek toľko, že keby hento vypili za inkriminovaný čas, tak by tam ogrcávali podlahy a rečnícke pulty. Takisto si myslím, že nech sú tam akékoľvek hoviadka, tak zase nejaké skupinové ožieračky by tam asi nerobili...
__
Paska riedny debil, ze poslanci si mozu robit co chcu, ze to neni jak robit vo firme. A aky je medzi tym rozdiel. Povinne by tam mali chodit a nie, ze tam nepridu, este sa aj ozeru. Proste fraska.
Je to strašne trapné. A smutné. A škoda to nejak komentovať.
To je tá arogancia moci a pocit nadradenosti.
-
vendo
Guru
zase ich tam bolo 83hughito napísal:Blaha sa totálne skompromitoval svojím členstvom v SMERe. Tu je pekne vidieť, ako sa v podstate nádejný vedec, intelektuál, stane človekom, ktorému nemožno dôverovať a ktorý zákonite stratil chrbtovú kosť, lebo stranícka politika a parlamentná demokracia ho zomlela.
__
ale samozrejme flasky tam mohli byt uz predtym, kazdopadne ten jeden smerak na kamere bol ocividne opity
Tento má tak promilku. Lieky? Áno. Z toho bude kult.
Paška sa dušoval, že poskytne k nahliadnutiu zábery z kamier, tak som zvedavý. A rozbitá papuľa tiež vyzerá inak podľa mňa. Viskupič si skôr zakúsol do jazyka pri tých naťahovačkách.
Paška sa dušoval, že poskytne k nahliadnutiu zábery z kamier, tak som zvedavý. A rozbitá papuľa tiež vyzerá inak podľa mňa. Viskupič si skôr zakúsol do jazyka pri tých naťahovačkách.
-
vendo
Guru
ej hlina teraz riadne dava 
zapinajte stream
zapinajte stream
-
Andi_Cibula
Addict
Čo televízne noviny ? Zareagovali ? Alebo dostali zákaz ?
Alebo iné plebejské médiá.
Alebo iné plebejské médiá.
Ale furt tam davali tu bitku a to jak isiel dedko na zachod, nic moc.
Paci sa mi ako vacsina ludi sa na tu politiku pozera ruzovymi ukuliarmi, ze sa tam vedie ozajstny boj medzi tzv. lavicou a pravicou
uz je na case aby sa ludia z toho spamatali, v takejto situacii ako su nastavene zakony, je uplne jedno ci tam bude niekto modry, cerveny, zeleny, stredolavy, pravostredny, pravolavy... rovnako aj to, ze sucasnym volebnym systemom sa daju robit zmeny... uz tie "ovcie" hlavy by si mali konecne natlct do hlav to, ze nech budu cokolvek robit, bude to z casi mozno 1/4 pre ludi, ale ta zvysna 3/4 zmien je urcena pre tych panov z j&t ktori nam napr. nicia krasne tatry a pentu, ktora bude krmit ludi liekmi. A to este vela nevieme kolko snurok je tahanych zo zahranicia. Hold, je nacase sa pozerat aj na krutu realitu. Tato tema o ficovi je prakticky uplne zbytocna, kedze korene problemu siahaju tam kde o tom v hlavnom medialnom prude hovorit nebudu. Je to len divadlo aby sa ludia mali na co pozerat, zanadavat si pri pivecku.
-
seth82
Darca
Vieš mi ukázať na toho diskutéra, ktorý sa na to pozerá tak, ako si to opísal? Naozaj si myslíš, že si jediný, kto "precitol" do reality a vie, že ide iba o obyčajné divadlo? Be real.
Téma o Ficovi nie je zbytočná. Fico totiž iba kradne. Tí pred ním kradli, ale spravili aspoň niečo pozitívne a to kradnutie nerobili tak okato a drzo, s aroganciou voči ostatným. Ak sa ti táto téma nepáči, môžeš ju ignorovať, okrem toho, nemôžeme predsa veriť, že nejakou témou na diskusnom fóre niečo zmeníme - nič sa nezmení, či tu táto téma je alebo nie je. Preto diskutujeme, lebo môžeme a je to tu na to založené.
Téma o Ficovi nie je zbytočná. Fico totiž iba kradne. Tí pred ním kradli, ale spravili aspoň niečo pozitívne a to kradnutie nerobili tak okato a drzo, s aroganciou voči ostatným. Ak sa ti táto téma nepáči, môžeš ju ignorovať, okrem toho, nemôžeme predsa veriť, že nejakou témou na diskusnom fóre niečo zmeníme - nič sa nezmení, či tu táto téma je alebo nie je. Preto diskutujeme, lebo môžeme a je to tu na to založené.