League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čo inak hovoríte na worlds? Gambit zatial v skupine 3:0.

Myslím že srandičky ako NA>KR>BR>TUR>OCE>EU prestávajú platiť :lol:
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

uvidi sa v play off, T1 a OMG vypadaju ovela strasidelnejsie, nez vsetky tymi co maju GMB a fnatic v druhej skupine. ale tak som prekvapeny z rusov, ze takto idu :) ale s fnatic si aj tak neporadili a prehrali :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

srat na cele world finals ked sprosti amici nevedia urobit kompromis a dat to v case ktory je rozumny aj pre europanov. nech si naseru kreteni. :roll:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

inak fajn, ze sa to tentoraz da vsetko pozerat tu a nemusim dodatocne zhanat a hladat odohrate zapasy na youtube...live zapas som nesledoval kvoli casovemu posunu, takze netusim ci im to tak strasne seka ako minuly rok, alebo sa uz zlepsili...

http://eune.lolesports.com/worlds/schedule
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Aj tak všetky VODs uploadujú hneď(a to myslím naozaj hneď, tento rok sa prekonali a tá rýchlosť je fakt super) po skončení matchu.

@hotwire myslim korea a ostatne azijske regiony mali prednosť pred 'nejakou' EU. Riot na EU kašle už od začiatku, toto isté spravili aj minulý rok.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Plat I 99 points.2 hry za + 0.Som zvedavy ako dlho mi to chce takto davat,GG.
Prílohy
match history kevyn 2.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

freeze sa takto na 2 uctoch nevie dostat do challengera, ak pozeras jeho streamy, uz mal desiatky vyhier na 99LP na oboch uctoch a furt +0 :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

to su naschval 0 body?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pri postupe do challengera to byva ak je challenger tier plny. ale preco mu to robi pri postupe do diamondu to netusim, mozno ze aj ten je plny, ktovie :D
edit: inak poculi ste ze kev1n a hyrqbot presli k NiP? som zvedavy kto ich nahradi u SK. sranda, lebo NiP sa snazili nabrat najskor Wickda ale ten asi nechcel opustit EG :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal:pri postupe do challengera to byva ak je challenger tier plny. ale preco mu to robi pri postupe do diamondu to netusim, mozno ze aj ten je plny, ktovie :D
edit: inak poculi ste ze kev1n a hyrqbot presli k NiP? som zvedavy kto ich nahradi u SK. sranda, lebo NiP sa snazili nabrat najskor Wickda ale ten asi nechcel opustit EG :D

Nieje to pravda,co hovoris.Je to napisane aj na fore riot adminmi. Pokial dostavate + 0 ,tak je to kvoli tomu,ze mam maly mmr ,cize nemam mmr na diamond,tak ma to tam nepusti ani do promote.Ked sa moj mmr priblizi ku hranici diamond V ,tak mi to da + 1.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aha no ok, ja to mam z toho ze to zopar streamerov hovorilo tak, dik za vysvetlenie.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal:aha no ok, ja to mam z toho ze to zopar streamerov hovorilo tak, dik za vysvetlenie.
Neviem ako sa to k nim dostalo,no tiez viem,ze to vela streamov rozsiruje a je to klamlive info.Staci si dat do googla o mmr a tam to mas vsetko vysvetlene od moderatorov /adminov riotu.
Inak v podstate som si splnil,co som chcel.AJ na easte aj na weste som tahal low ela ucty do platiny kvoli tomu aby som zhodnotil v oboch serveroch komunitu.

Konecne vysledky.
East ma o nieco horsiu skillovu uroven.Je tam vacsia cakacka kvoli tomu,ze tam hra menej ludi.
Ale zas naopak oproti westu,su na easte ovela lepsi hraci.Nemal som ziadny problem co sa tyka trolenia a trollpickoch. (fakt len ojedinele mozno 1x z 15-20 hier). Samozrejme flame je na oboch serveroch rovnaky.

Je to len moj osobny nazor na zaklade skusenosti z mojich hier.Ak by tu bol niekto taky,kto skusal nieco podobne tiez,tak budem rad za kazdy nazor :)
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Prave som zistil ze som stratil priblizne 100LP len kvoli tomu ze som nehral viac ako 28 dni takze Silver III > Silver IV. ...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotovo.Na druhykrat konecne spromovane.
Prílohy
Diamond V.jpg
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Boha ako to robis? To vsetko solo ci mas partaka? Ja nech sa snazim ako chcem tak furt dostavam curakov do teamu a neviem sa vymotat zo silvera.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

pokial mas nizke MMR tak dostanes aj v platine 5 bandu curakov... sam som sa o tom presvedcil. ako som sa dostal do g2, nasledovalo 5-6 ranked prehier v rade, a to mi verte ze som pocitil riadny rozdiel v tom ze s kym hram, hoci som bol stale v g2. dovtedy slo vsetko super, ale teraz som padol naspat do g3, a mam problem sa dostat do kvalifikacie :lol:
kevyn68
Medium Star
Medium Star

PsychoS napísal:Boha ako to robis? To vsetko solo ci mas partaka? Ja nech sa snazim ako chcem tak furt dostavam curakov do teamu a neviem sa vymotat zo silvera.

Hram prevazne yoloQ.Pokial hram duoQ tak len s clovekom ktory je ochotny supportit a takych az tak vela nieje.Ja support uz nezvladam na tejto urovni.

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2013, 11:38)
sharky-no napísal:pokial mas nizke MMR tak dostanes aj v platine 5 bandu curakov... sam som sa o tom presvedcil. ako som sa dostal do g2, nasledovalo 5-6 ranked prehier v rade, a to mi verte ze som pocitil riadny rozdiel v tom ze s kym hram, hoci som bol stale v g2. dovtedy slo vsetko super, ale teraz som padol naspat do g3, a mam problem sa dostat do kvalifikacie :lol:
Nieje to tak uplne.Pokial si v platine V napr a mas nizkze mmr,tak budes chytat k sebe kludne aj silverov,ale je to o nahode,ci chytis trolla..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja hravam prevazne ADC lebo to mi ide najlepsie, ale casto krat sa mi stane ze prehram s peknym skore. Tak 80-90% hier si svoje adc na bote vyhram ale to skratka nestaci. Prehra sa top a mid a potom ma zvlacuju.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

PsychoS napísal:Ja hravam prevazne ADC lebo to mi ide najlepsie, ale casto krat sa mi stane ze prehram s peknym skore. Tak 80-90% hier si svoje adc na bote vyhram ale to skratka nestaci. Prehra sa top a mid a potom ma zvlacuju.

Tak pokial hras adc tak dobre,ze vyhravas bot linku + prefarmis enemy adc,tak si myslim,ze by nemal byt problem aspon s 60-70% win ratiom a potom pomalicky to zvysis.Ja som sa tiez stveral z plat I s + 5 niekolko tyzdnov... (cca 1-2 mesiace)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

gz kevyn :) a teraz sup sup do challengera :D
Napísať odpoveď