Myslím že srandičky ako NA>KR>BR>TUR>OCE>EU prestávajú platiť
League of Legends
Re: League of Legends
Čo inak hovoríte na worlds? Gambit zatial v skupine 3:0.
uvidi sa v play off, T1 a OMG vypadaju ovela strasidelnejsie, nez vsetky tymi co maju GMB a fnatic v druhej skupine. ale tak som prekvapeny z rusov, ze takto idu
ale s fnatic si aj tak neporadili a prehrali 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
srat na cele world finals ked sprosti amici nevedia urobit kompromis a dat to v case ktory je rozumny aj pre europanov. nech si naseru kreteni. 
inak fajn, ze sa to tentoraz da vsetko pozerat tu a nemusim dodatocne zhanat a hladat odohrate zapasy na youtube...live zapas som nesledoval kvoli casovemu posunu, takze netusim ci im to tak strasne seka ako minuly rok, alebo sa uz zlepsili...
http://eune.lolesports.com/worlds/schedule
http://eune.lolesports.com/worlds/schedule
Aj tak všetky VODs uploadujú hneď(a to myslím naozaj hneď, tento rok sa prekonali a tá rýchlosť je fakt super) po skončení matchu.
@hotwire myslim korea a ostatne azijske regiony mali prednosť pred 'nejakou' EU. Riot na EU kašle už od začiatku, toto isté spravili aj minulý rok.
@hotwire myslim korea a ostatne azijske regiony mali prednosť pred 'nejakou' EU. Riot na EU kašle už od začiatku, toto isté spravili aj minulý rok.
Plat I 99 points.2 hry za + 0.Som zvedavy ako dlho mi to chce takto davat,GG.
-
Hotwire
Addict
freeze sa takto na 2 uctoch nevie dostat do challengera, ak pozeras jeho streamy, uz mal desiatky vyhier na 99LP na oboch uctoch a furt +0 
to su naschval 0 body?
-
Hotwire
Addict
pri postupe do challengera to byva ak je challenger tier plny. ale preco mu to robi pri postupe do diamondu to netusim, mozno ze aj ten je plny, ktovie 
edit: inak poculi ste ze kev1n a hyrqbot presli k NiP? som zvedavy kto ich nahradi u SK. sranda, lebo NiP sa snazili nabrat najskor Wickda ale ten asi nechcel opustit EG
edit: inak poculi ste ze kev1n a hyrqbot presli k NiP? som zvedavy kto ich nahradi u SK. sranda, lebo NiP sa snazili nabrat najskor Wickda ale ten asi nechcel opustit EG
Hotwire napísal:pri postupe do challengera to byva ak je challenger tier plny. ale preco mu to robi pri postupe do diamondu to netusim, mozno ze aj ten je plny, ktovie
Nieje to pravda,co hovoris.Je to napisane aj na fore riot adminmi. Pokial dostavate + 0 ,tak je to kvoli tomu,ze mam maly mmr ,cize nemam mmr na diamond,tak ma to tam nepusti ani do promote.Ked sa moj mmr priblizi ku hranici diamond V ,tak mi to da + 1.
-
Hotwire
Addict
aha no ok, ja to mam z toho ze to zopar streamerov hovorilo tak, dik za vysvetlenie.
Neviem ako sa to k nim dostalo,no tiez viem,ze to vela streamov rozsiruje a je to klamlive info.Staci si dat do googla o mmr a tam to mas vsetko vysvetlene od moderatorov /adminov riotu.Hotwire napísal:aha no ok, ja to mam z toho ze to zopar streamerov hovorilo tak, dik za vysvetlenie.
Inak v podstate som si splnil,co som chcel.AJ na easte aj na weste som tahal low ela ucty do platiny kvoli tomu aby som zhodnotil v oboch serveroch komunitu.
Konecne vysledky.
East ma o nieco horsiu skillovu uroven.Je tam vacsia cakacka kvoli tomu,ze tam hra menej ludi.
Ale zas naopak oproti westu,su na easte ovela lepsi hraci.Nemal som ziadny problem co sa tyka trolenia a trollpickoch. (fakt len ojedinele mozno 1x z 15-20 hier). Samozrejme flame je na oboch serveroch rovnaky.
Je to len moj osobny nazor na zaklade skusenosti z mojich hier.Ak by tu bol niekto taky,kto skusal nieco podobne tiez,tak budem rad za kazdy nazor
Prave som zistil ze som stratil priblizne 100LP len kvoli tomu ze som nehral viac ako 28 dni takze Silver III > Silver IV. ...
Boha ako to robis? To vsetko solo ci mas partaka? Ja nech sa snazim ako chcem tak furt dostavam curakov do teamu a neviem sa vymotat zo silvera.
pokial mas nizke MMR tak dostanes aj v platine 5 bandu curakov... sam som sa o tom presvedcil. ako som sa dostal do g2, nasledovalo 5-6 ranked prehier v rade, a to mi verte ze som pocitil riadny rozdiel v tom ze s kym hram, hoci som bol stale v g2. dovtedy slo vsetko super, ale teraz som padol naspat do g3, a mam problem sa dostat do kvalifikacie 
PsychoS napísal:Boha ako to robis? To vsetko solo ci mas partaka? Ja nech sa snazim ako chcem tak furt dostavam curakov do teamu a neviem sa vymotat zo silvera.
Hram prevazne yoloQ.Pokial hram duoQ tak len s clovekom ktory je ochotny supportit a takych az tak vela nieje.Ja support uz nezvladam na tejto urovni.
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2013, 11:38)
Nieje to tak uplne.Pokial si v platine V napr a mas nizkze mmr,tak budes chytat k sebe kludne aj silverov,ale je to o nahode,ci chytis trolla..sharky-no napísal:pokial mas nizke MMR tak dostanes aj v platine 5 bandu curakov... sam som sa o tom presvedcil. ako som sa dostal do g2, nasledovalo 5-6 ranked prehier v rade, a to mi verte ze som pocitil riadny rozdiel v tom ze s kym hram, hoci som bol stale v g2. dovtedy slo vsetko super, ale teraz som padol naspat do g3, a mam problem sa dostat do kvalifikacie
Ja hravam prevazne ADC lebo to mi ide najlepsie, ale casto krat sa mi stane ze prehram s peknym skore. Tak 80-90% hier si svoje adc na bote vyhram ale to skratka nestaci. Prehra sa top a mid a potom ma zvlacuju.
PsychoS napísal:Ja hravam prevazne ADC lebo to mi ide najlepsie, ale casto krat sa mi stane ze prehram s peknym skore. Tak 80-90% hier si svoje adc na bote vyhram ale to skratka nestaci. Prehra sa top a mid a potom ma zvlacuju.
Tak pokial hras adc tak dobre,ze vyhravas bot linku + prefarmis enemy adc,tak si myslim,ze by nemal byt problem aspon s 60-70% win ratiom a potom pomalicky to zvysis.Ja som sa tiez stveral z plat I s + 5 niekolko tyzdnov... (cca 1-2 mesiace)
-
Hotwire
Addict
gz kevyn
a teraz sup sup do challengera