-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
prečo ťa to nepustí? Mne to tiež vždy vyskočí, ale keď dám zrušiť tak mi zobrazí správu normálne v aplikácii facebooku
-
Grim
Darca
...a fakt, máš pravdu...vtedy mi to písalo že "Ak chcete naďalej používať správy na Facebooku, nainštalujte si Facebook Messenger."...
-
audiotrack
VIP
to je ale samozrejme iba odkladanie problému, lebo tá hláška je dosť otravná. Ak teda niekto viete ako to obísť (riešenie nainštalovať a zablokovať pokladám rovnako iba za obídenie, nie riešenie) tak budem rád. Najlepšie by bolo vrátiť sa jeden update späť, lebo sa mi vidí že nič nové tam nepribudlo a začalo to robiť po poslednom update
aj vam nejde Friend list tracker? Mne tam stale nieco vypisuje, ze Spojenie bolo obnovené
-
hojko
Site Admin
Friend List Watcher ide v pohode: https://apps.facebook.com/flw_app/?fb_s ... _bmpos=2_0
Dnes som to šiel tiež skúsiť tie správy cez originál apk a zas to isté 
Naposledy upravil/-a audiotrack v 18 sep 2013, 9:55, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: prečítaj si pravidlá - obrázky patria do prílohy
Dôvod: prečítaj si pravidlá - obrázky patria do prílohy
kliknem na "Pre začiatok klikni tu" a nič sa nedeje, neviem ako to spustithojko napísal:Friend List Watcher ide v pohode: https://apps.facebook.com/flw_app/?fb_s ... _bmpos=2_0
https://www.facebook.com/flwapp
Prida ti to vlavo v menu ako novu aplikaciu. Musis to lajknut.
Zdravím. Mám problém s fb. Nevidím ľudí ktorí sú online ani im nemôžem písať. Keď mi niekto napíše tak sa mi zobrazí ako online, ale keď mu odpíšem správa mu už nedojde. Skúšal som aj relog, preinštalovať browser a všetko. Na mobile mi robí to isté.
-
Hellboy248
Guru wannabe
daju sa stiahnut nejako spravy z fb?
Skúšal si, či to robí aj v iných prehliadačoch? Je problém trvalý, alebo to bolo len včera večer? Lebo vtedy to blblo všetkým, niečo zrejme FB robil.Jump3r-ko napísal:Zdravím. Mám problém s fb. Nevidím ľudí ktorí sú online ani im nemôžem písať. Keď mi niekto napíše tak sa mi zobrazí ako online, ale keď mu odpíšem správa mu už nedojde. Skúšal som aj relog, preinštalovať browser a všetko. Na mobile mi robí to isté.
Bol výpadok, viacero ľudom to nešloJump3r-ko napísal:Zdravím. Mám problém s fb. Nevidím ľudí ktorí sú online ani im nemôžem písať. Keď mi niekto napíše tak sa mi zobrazí ako online, ale keď mu odpíšem správa mu už nedojde. Skúšal som aj relog, preinštalovať browser a všetko. Na mobile mi robí to isté.
-
hojko
Site Admin
Posledny tyzden sa mi stava, ze mam napr. 5 notifikacii (upozorneni) na pocitaci. Pozriem ich, zmiznu. Po hodine otvorim FB na mobile a svietia mi opat ako neprecitane, ako keby som ich v PC ani nepozrel. Tak ich otvorim a zmiznu. Dajme tomu, ze su tam aj nejake nove. Potom ked to divam na pocitaci, tak mi opat ukaze za nove aj tie, ktore som uz v mobile pozrel. Neviem, ci je to po aktualizacii Android aplikacie alebo je chyba len u mna...
mne to nerobi, ale zvykne mi robit ze po pripojeni na mobile na mna vybehnu konverzacie, ktore som pisal davnejsie 
inac nieco podobne ako tebe mne zasa robi gmail, na mobile mi pride mail, precitam, vymazem, prihlasim sa na pc a svieti tam ako neprecitany
inac nieco podobne ako tebe mne zasa robi gmail, na mobile mi pride mail, precitam, vymazem, prihlasim sa na pc a svieti tam ako neprecitany
-
guess.whoo
Redeemer
toto ma facebook uplne doj.bane. precitam si spravu alebo notifikaciu na pc a na mobile mi vyskoci znova a vice versa. neverim tomu, ze je to take tazke spravit
-
Grim
Darca
https://www.facebook.com/mobile/android_beta/
...môžte sa stať beta testermi pre aplikáciu Android...
...môžte sa stať beta testermi pre aplikáciu Android...
-
hojko
Site Admin
Co mam z toho, ze budem beta testerom, ked po kazdej aktualizacii aplikacie sa vyskytnu nove problemy??? Zrejme nehladia na ich pripomienky.
dá sa niekde nastaviť aby sa priateľom nezobrazovala moja aktivita vpravo V news feede keď lajknem nejakú stránku alebo fotku alebo sa pridám do nejakej skupiny?
-
mirak2
Hardcore addict
neda.
ja som im to lajkol no aj tak to nejde, kde moze byt chyba?test napísal:https://www.facebook.com/flwapp