Dobry horor

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Re: Dobry horor

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pri pozreni filmu srpski film mam 100 chuti na srbsko vedome a s usmevom na perach odpalit 1000 jadrovych hlavic, a nasledne tam do pol roka vyslat komando, ktore spali a zabije kazdeho ziveho, ci osobu ci zviera .... a rezisera by som nechal ukrizovat, .... kto by prehlasil ze reziser si zaluzi uznanie toho by som ukamzite zastrelil do hlavy .... a privrzencov nechal postrielat vsetkych do posledneho.... kto toto povie ze je dobry film alebo horor, nech sa zastavi niekedy na kavicku, myslim ze zozbieram peknych par ludi aj z radov ZBORU ktori mu jeho myslienkove pochody radi vytmavia ....
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

Markoff napísal:Neviete mi odporucit nejaky dobry horror, ale nemám rád tie ľakačky, skor mi ide o atmosféru, tajomno a pod.
skus Shining ;-)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

piton napísal: skus Shining ;-)
ten mam už dlhsie stiahnuty a chystam sa naňho, ale este nieco by som potreboval :)
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

skus Sinister
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

... a poznate toto z ceskej produkcie?
http://www.csfd.cz/film/236197-nekdo-ta ... me-ma-rad/
su case ohlasy na to, ze je z toho znacne citit amatercina... no mne sa pacila ta myslienka a ten "revenge" stal za to.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

nevedeli by ste mi poradiť nejaký horor na večerné sledovanie s priateľkou, aby sa trošku pritúlila? :D čiže nech je tam to napätie, atmoška, lakačky,..
minule sme pozerali V zajatí démonov a hodnotím fakt že super, takže niečo na ten štýl by som uvítal.. moc v hororoch nemám veľký prehlad tak sa pýtam
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak pozri niečo od režiséra Wan-a.. Okrem zajatia démonov má aj iné super horory napr. Insidious.
Tiež dobrý horor posledne bola Mama.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

urcite jej nepustaj Eden Lake :D
mne to prislo ako kvalitny nie moc extremny film ale ked som to pustil (vtedy este) priatelke tak mi s vaznou tvarou povedala "ako sa ti moze taketo nieco pacit" a 2 dni so mnou nekomunikovala... kamarat spravil rovnaku chybu s rovnakym vysledkom :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Myslím, že mu ide skor o ducharinu. Ak chce úchylarinu, nech si pustí Evil Dead alebo ešte lepšie Martyrs, či Srpski film. Po tom poslednom sa s ním rozíde :D
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

vďaka za postrehy, pozrieme si tú mamu, vypadá to byť celkom fajn, a ako alternativa ten Evil Devil
Insidious sme pozerali no moc sme to neprežívali ako pri v zajatí demonov a na dvojke som bol v kine a niekedy sa pekne celé kino smialo..
aacid: dik za radu, to si škrtám :D
poväčšinou v strede hororu už mi nadáva že som úchylák, no predsa keď je na mňa nalepená, nech sa nečuduje :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Úchylárčina ako stvorená pre pozeranie s priateľkou je toto: http://www.csfd.cz/film/231649-antikrist/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

preco toto zaradili medzi horory? :nono:
von Trier nerobi hory. psychologicke az psychiatricke dramy, ale nie horory.
hughito
Redeemer
Redeemer

Mne osobne vždy tieto "nehorory," či napr. tento alebo rôzne Lynchove filmy, prišli oveľa viac znepokojujúce a vyvolávajúce nepríjemné pocity, ako tie kvantá hororov, ktoré pozerám ako oddych po náročnom dni.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ozivim tak kto sa tesi na toto

hughito
Redeemer
Redeemer

Veľmi trápne s tým zdôrazňovaním "podľa skutočných udalostí." A koľko ľudí tomu verí.. :?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

martinez13 napísal:nevedeli by ste mi poradiť nejaký horor na večerné sledovanie s priateľkou, aby sa trošku pritúlila? :D čiže nech je tam to napätie, atmoška, lakačky,..
minule sme pozerali V zajatí démonov a hodnotím fakt že super, takže niečo na ten štýl by som uvítal.. moc v hororoch nemám veľký prehlad tak sa pýtam
Okrem tých, čo tu chalani spomenulo sa mi páčil It Follows. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

novy Conjuring je tiez velmi dobry. par lacnych lakaciek a clische zaver, ale je to na horor v poriadku.
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

hughito napísal:Veľmi trápne s tým zdôrazňovaním "podľa skutočných udalostí." A koľko ľudí tomu verí.. :?
podľa mňa super film ale jednička bola lepšia, nedá mi sa neopýtať :D neveríš na duchov alebo neveríš tomu filmu?
hughito
Redeemer
Redeemer

Som presvedčený o neexistencii duchov a tento film má od skutočných udalostí na hony ďaleko.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

odhliadnuc o toho ze tie "skutocne udalosti" na ktorych je film zalozeny neboli skutocne, ukazalo ze je to hoax, cely ten film bol pre mna sklamanie. po cely cas som nemal ani trochu strach, nemal som ani trochu pocit ze by hlavne postavy boli v skutocnom ohrozeni... nebyt zopar lakaciek, je to cista rozpravka pre deti.

ale bol som na to v kine s babou a je sa to pacilo, takze na to aby sa priatelka pritulila, moze byt :)
ked tak nad tym rozmyslam, je to na to dokonaly film, lakacky vystrasia, dievca sa prituli, ale po skonceni filmu to na nej nenecha ziadne traumy, ziadne znechutenie alebo smutok, takze budes mat sancu si aj trochu uzit :D
Napísať odpoveď