Euro Truck Simulator 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
trivete
Novice
Novice

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od používateľa trivete »

Pascalwb napísal:Nie nieje ziadny mp. Staci si precitat na fore niekde tam je FAQ s SCS.

co je toto?
Prílohy
Euro-Truck-Multiplayer-0.1.0.zip
(7.97 MiB) 80 stiahnutí
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Co asi fake.
We have received a warning about something going on which may cause a lot of grief to people falling in for the scheme. Here is a quote of this warning e-mail:

I've seen this link floating around facebook: http://bests-games-ever.blogspot.co.uk/ ... r-mod.html
It claims to offer a mod for multiplayer, but requires you to fill in questionnaires and ties you into a monthly payments. I just wanted to pass this on to you in hopes that SCS Software could do something about it or at the very least warn the community through the official blog.

Please take note that this is all FAKE and instead of giving you extra fun things to enjoy in the world of ETS2, instead it will only hurt you. NEVER pay for these things, NEVER give such people your personal data! This is a FRAUD!

We will try to chase authorities to get this removed, but you know how it works on the Internet, if you manage to plug one hole, two new ones will open up immediately.

We know that having multiplayer in a truck sim game is one of the most requested features, you can trust us that we have been for years thinking about how to include it into our games. Having satisfactory multiplayer in a game like ETS2 is not as simple as having it in a race-circuit driving game though. We need persistency, it would basically take turning the game into an MMO for it to work up to our and your expectations. We are surely thinking hard about this, even making preparatory steps in this direction, but the days of multiplayer are not yet near.
schmeter
Expert
Expert

Príspevok od používateľa schmeter »

Zdravím, má niekto podobný problém s textúrou prístrojovky vo Volvách? bo netuším čo to toto...aj keď zaujímavé riešenie púšťať smerovky zo stredu prístrojovky :D
Prílohy
ets2_00001.png
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Nemáš niejaký mod na interiér ? prípadne mod na truck ktorý má niečo spoločné s volvom toto mi robilo na mercedese
schmeter
Expert
Expert

Príspevok od používateľa schmeter »

mám mod na úpravu pozície za volantom, však možno i vidno, že akoby kus ďalej sedím...no skúsim ho dať preč, čo to urobí, vďaka
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

zdravim vodicak som este nerobil ale nieco mi hovori ze na tej krizovatke je nieco zle
Prílohy
krizovatka.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak si zvykaj :) Aj na Slovensku je dost krizovatiek, kde mas sice zelenu, ale pri odbocovani dolava musis davat prednost protiiducim autam.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

a ešte pre lepšiu predstavu, japaja, predstav si, že ideš rovno cez križovatku na zelenú a nejaký debil ti vbehne do cesty, lebo on odbáča vlavo ;). Je v tom logika. :idea:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Čo je zle an tej križovatke ? Veď ideš po hlavnej a chceš odbočiť. Ja tam ani žiadny semafór nevidím.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Paťko.. lebo už vošiel do križovatky a semafor už prešiel.. ten môžeš vidieť oproti.

:)
Solo_Kamen
King
King

Teraz sa tu hodí tento článok :)

http://auto.sme.sk/c/6450911/ako-spravn ... vatky.html

Ak budete odbočovat z hlavnej vľavo a nebudete si dávat pozor na autá idúce oproti, tak do vás niekto napáli a nebude to jeho chyba. Platí v hre aj v reále. Teda, je pravdepodobnost, že dupne na brzdy, ale...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno.. ale sú ľudia, ktorí sa s takýmito križovatkami nemuseli nikdy stretnúť. Napr. u nás v KE takú križovatku asi nenájdeš (niekedy bola pri TUKE, ale mám pocit, že ju už zrušili a upravili semafory). A stačí prísť do PO a hneď na hlavnom ťahu smerom na PP môže takýto vodič pohorieť.. (prípadne stačí zahrať ETS2 a je mimo)

:)
Solo_Kamen
King
King

Myslel som, aspoň v autoškole dostane budúci vodič aspon niekolko šancí si takouto križovatkou prejst :O . Aj ked po rokoch úplne bez precvičovania by som s tým možno mal problém aj ja.. ale usilovne trénujem v ETS, takže neni problém :smt059

/tušim začíname byt trochu mimo témy :D :psssst:
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Vyslo prve DLC: Going East!

http://store.steampowered.com/app/227310/

Podla mna trosku drahe ale pre nas zaujimave, za 10 € dostanete mapu Polska, Slovenska a casti Madarska
Gothar
Moderátor
Moderátor

Akurat som to kupil a idem skusit. Dost som sa na to tesil a nakoniec to vyslo akurat ked som bol na dovolenke, potom som bol naplno zaujaty novym GTA, takze som si na to nespomenul :)
Cena je to vyssia ako by som cakal, ale povedal som si, ze tvorcovia si to zasluzia, lebo konecne vydali poriadnu hru a nie len nejaky polotovar :)
//No musim povedat, ze som spokojny. Skusil som si trasu BA-BB-KE najprv severnou cestou a potom juznou a velmi ma to prekvapilo. Na severnej trase sa ide okolo Liptovskej Mary, vidno aj Tatry, pred BB je letisko Sliac a v KE su vsetky dominanty vratane USS. Na juznej trase je zas velmi pekne spracovana Soroska s prijemnym stupanim, prudkou zakrutou a potom je tam aj motorest na vrchole presne tak ako v skutocnosti. Vsetko su to prijemne detaily, ktore hru dost ozivuju, lebo to uz nie je jazdenie v cudzom prostredi.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Je to mala firma ktorá robi kvalitu tak treba podporiť vývoj :)
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Suhlasim s vami chalani. Tato hra si zasluzi byt kupena a preto som aj tak spravil.
Nemam v reale toho vela nacestovane ale zda sa mi ze na Slovensku si dali vyvojari pekne zalezat :) Na ceste BA-KE (sever+juh) clovek prekvapivo najde vela skutocnych lokalit.

BTW neviete ako zalozim dalsiu garaz? Tu v BA uz mam plnu a penazi kopec.. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

normalne ju kupis v dalsom meste
Gothar
Moderátor
Moderátor

World of Trucks je spustene :)
Clanok: http://blog.scssoft.com/2013/10/update- ... nched.html
Stranka: https://www.worldoftrucks.com/
Zatial nic moc co sa funkcii tyka, ale je to aspon nejake ozivenie.
vanilla_thunder
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vanilla_thunder »

caute..mam taku otazku, ze ked som na nejakej zakazke tak mi obcas z nicoho nic sa zrusi ta zakazka a ocitnem sa v mojom tahaci, resp. sa mi strati prives a ukonci sa mi zakazka...koli comu sa to deje neviete niekto?
Napísať odpoveď