STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Presne toto som očakával. Valve spravilo operačný systém postavený na linuxe kde pomocou wrapperu poprípade natívnej podpore opengl človek bude môcť hrať hry. Bolo jasné že takýto OS robili pre steam box ktorý bude úplne otvorená platforma, takže nebol jediný dôvod aby to nevypustili aj samostatne.
Dufam, ze SteamBox so SteamOS spravi revoluciu medzi konzolistami. Lepsie pre PC hracov a lepsie aj pre vyvojarov mozno. Ziadnych XYZ verzii nemusia robit.
-
Neuralizer
Expert
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamMachines/
Beginning in 2014, there will be multiple SteamOS machines to choose from, made by different manufacturers.
Takze nie len jeden steam box
Beginning in 2014, there will be multiple SteamOS machines to choose from, made by different manufacturers.
Takze nie len jeden steam box
"Will I be able to build my own box to run SteamOS?"
Potom to mam ako volat
no som zvedavy co za zelezo budu mat tie original SteamBoxy. Ta otazka co pisal Neuralizer ma dost zarazila. Mame cakat aj rozne konfiguracie vykonnosti? Aky to vyznam?
Potom to mam ako volat
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi skor pojde len o dizajn, prip velkost ROM/RAM/HDD ale v konecnom dosledku to bude len oj*b na zakaznika aby si vybral "svoju" znacku , alebo podporu komunity na jednotlive znacky "team nvidia" prida nejake fičurky atp.. nevidim vtom nejaky extra vyznam kupovat taketo zariadenie .. je to v podstate nezmysel ako mini pc s androidom pre TV .. na PC sa to nechyta ako server je to k nicomu akurat ze to upgradne klasicku TV na smart
-
Neuralizer
Expert
Vyzera to velmi cudne, ale kedze roky uz pouzivame stale to iste len s inym dizajnom tak to je normalne. Som zvedavy ze ako sa s tym bude hrat napr. Mortal Kombat alebo hry ako Super Mario, Spelunky kde je potrebne mat extra preciznost a ergonomiu a kedze s HW Valve zatial nema ziadne skusenosti, nedavam tomu velku sancu.
sice nemas skusenosti,ale trepes o dusu.ty nedavas sancu,tak to proste tak aj vo svete bude.ukazovali to niekde na vystavach,drzali to hraci v rukach,alebo recenzisti?ozaj uz si si kupil dotu2 lebo je tam hlas podobny,tomu v duken nuken?
Dota je free to play
a neviem co to ma teraz spolocne s touto temou.
Vychadzam z toho ze vseobecne touch ovladanie je mizerne. Kazdy omiela stale to iste dookola ze na precizne ovladanie je potrebne mat normalne tlacitka. Potrebujes mat odozvu. Vibracie taku odozvu nedokazu poskytnut. Valve zatial na poli HW nic nedokazali. MS a Sony to uz robia niekolko rokov. Stovky testovanych hodin. Je normalne ze ludia su skepticky. Si prejdi reakcie developerov. Je toho plny twitter, nevidim nejake pozitivne reakcie.
Vychadzam z toho ze vseobecne touch ovladanie je mizerne. Kazdy omiela stale to iste dookola ze na precizne ovladanie je potrebne mat normalne tlacitka. Potrebujes mat odozvu. Vibracie taku odozvu nedokazu poskytnut. Valve zatial na poli HW nic nedokazali. MS a Sony to uz robia niekolko rokov. Stovky testovanych hodin. Je normalne ze ludia su skepticky. Si prejdi reakcie developerov. Je toho plny twitter, nevidim nejake pozitivne reakcie.
cely tento steambox ak som to spravne pochopil je taky ,,ani ryba ani rak", mali to proste vyriesit 1 hw konfiguraciou a hotovo. ludia si kupuju konzoly okrem toho ze to mozu hrat na velkej obrazovke z gauca aj kvoly tomu ze nemusia riesit hw poziadavky a nastavovat video settings. proste to zapnu, hned hraju a maju istotu ze hra bude vyladena na hw konzoly a nie ako v pripade pc - milion potencionlnych problemov s kompatibilitou, ovladacmi, atd... a nemusia upgradovat hw kazdy rok, pretoze vyvojari su nuteni optimalizovat... na pc sa na to mozu vykaslat, ved ludia si upgradnu...
Neviete niekto ako zobrazim v steame všetky trading karty ktoré sa pre danú hru dajú ziskať?
hore ukáž na svoj nick a v menu vyber "badges" (balíčky?) tam vidíš, aké karty ti chýbajú
alebo http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/Badges
alebo http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/Badges
V podstate MS Win 8 zacal Valve donucovat hladat ine riesenie distribucie, aby neprisli pri buducej aktualizacii Win (kde kludne dnesna podoba Steam-u uz nebude mozna z hladiska implementacie - MS Store) o market share a existenciu. Preto ich vlastny OS. U mna je to skor ale negativum, nakolko mam hry uz aj inde (GOG, Origin, Amazon). Uz to bude roztriestene. Uvidime, kde sa to posunie behom piatich rokov.
-
Neuralizer
Expert
podla mna na karticky je lepsia tato stranka: http://www.steamcardexchange.net/index.php?showcase
su tam zobrazene vsetky hry s kartickami, foil kartickami, badges, pozadia a emotikony
maju tam aj BOTov, cez ktorych sa daju karticky vymienat, ale na to si treba precitat Guide http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =175048254
- Najviac sa mi na tom Showcase paci ze sa tam daju zobrazit karticky a pozadia v plnej velkosti a HD kvalite
su tam zobrazene vsetky hry s kartickami, foil kartickami, badges, pozadia a emotikony
maju tam aj BOTov, cez ktorych sa daju karticky vymienat, ale na to si treba precitat Guide http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =175048254
- Najviac sa mi na tom Showcase paci ze sa tam daju zobrazit karticky a pozadia v plnej velkosti a HD kvalite
Chcel by som sa spýtať že či je normálne aby odomňa Steam Support pýtal fotku občianskeho alebo vodičského preukazu. Písal som im ohľadom zmenenia meny na steam markete lebo ju mám v dolároch a potrebujem ju zmeniť na eura, lebo inak mi nejde pridať peniaze na steam wallet. Povedali mi, že potrebuju dokaz mojej národnosti ale tak neviem či toto nie je už moc. Vďaka za odpoveď.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je to pomerne zvláštne ale nevidím na tom nič nenormálne. Problém by bol keby si ani jedno nemal 
Neviete niekto, ako spustiť klienta Steam na Win 8.1. Na W7 funguje bez problémov ale na W8.1 sa len spustí prihlasovanie a potom sa vypne. Poradí niekto?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Na 8.1 funguje.. Problém je u teba
Prvý krát sa doňho dostanem, dám sťahovať Age of Empires 2 HD, začne mi sťahovanie a následne sa vypne Steam a už ho neviem zapnúť. Problém je možno ten, že ho mám ešte na notebooku (Win7 a som offline, keď sa pripájam na PC) a keď sa pripájam na PC tam po mne chce overovací kód ten zadám a úspešne mi ho overí. Je tam ale háška v zmysle že sa môžem prihlásiť ale zariadenie bude zaradené do zoznamu v budúcnosti.