mno, kde zacat
Áno, deje sa aj násilie na bielych, ale treba sa pozrieť na celkovú náladu a reálne postavenie "cigánov a bielych" a je jasné, že o tých bielych netreba písať samostatné články, lebo sú majoritou a žiadne pogromy na nich nehrozia.
takze na bielych sa pouziva iny meter ako na farebnych? nieje prave toto prejav rasizmu?
Takisto si myslím, že nechutné správanie k malým deckám je oveľa závažnejšie, ako tvoj uvedený príklad, ktorý mal mať porovnávací účinok. Moc ti to nevyšlo.
nechutne sa policajti spravaju k kade komu, nielen k deckam, preco je to ovela zavaznejsie? stalo sa nieco tym deckam? nie. dostali ponaucenie? ano.
na druhej strane, ti ludia v tom aute, jedna odrazena strela a niekto je mrtvy, lebo policajtom je*alo
neviem ale mne pride ovela zavaznejsie porusenie a ohrozenie cloveka v pripade "bielych", oba pripady ale poukazuju ze s nasou policiou nieje vsetko ok
Nevyjadril si sa ani k tomu prípadu brutálneho zbitia desiatky cigánov, ktoré v slovenskej spoločnosti nevyvolalo žiadne vzrušenie. Však išlo o cigánov (prípad tých deciek detto, čiže áno, ja som presvedčený o tom, že etnické pozadia vie zohrať veľkú rolu).
brutalne zbitie ciganov? ale prosim ta, sla razia do ciganskej dediny, najst toho co napadol policajta, co cakas ze cigani vysli s rukami nad hlavami a vydali toho co to spravil? ale hughito, hadam taky sprosty niesi
pozri si ine zasahy proti ciganom pri priestupkoch, na yutube su, mozes vidiet ako sa asi spravaju ked sa ich snazi niekto zatknut, nehovoriac o tom ze na yutube najdes videa s 3-10 ciganmi, kde vacsina casto byvaju zeny, skus si take nieco v dedine plnej ciganov co tam asi vznikne
a este mi neda k tej brutalite, kolko krat policajti na futbale pobiju fanusikov, je niekto obvineny? nie. hovori sa o rasizme nasili atd? nie. pretoze su to vytrznici a nejaka ta rana je bohuzial to co dostanu za to co robia, tak isto ako ti cigani v dedine
nepouzitie videa, zaznamu ale zase povazujem za zlyhanie policie (budem sa opakovat ale s nasou policiou je to vazne zle, treba fesimu napisat)
Vidím, že u vás totálne chýba nejaká elementárna empatia, skúste sa vžiť do role napr. tej matky, ktorá sa spolu s rodinou ocitlo na tajných zoznamov, pretože ide o "prevenciu kriminalite." Totálne choré a fašistické.
elementarna empatia....
stalo sa jej nieco ked je na tom zozname? nie. stane sa jej nieco ak bude slusne zit? nie. what the fuck? nech si ma zoberu na zoznam hoc kde, pokial zijem v sulade s nejakymi zakladnymi pravidlami a elementarnou slusnostou nevidim ako by to malo vadit
nazyvat to fasisticke...... ach hughito
k antife a krasnemu plagatu.... nemam slov mno