Vernosť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko % mužov je verných?

10%
10
14%
30%
16
22%
60%
38
53%
90%
8
11%

Celkom hlasov: 72

Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vernosť

Príspevok od používateľa Terepin »

kayko napísal:Terepin mna fascinuje, ze heslo "na vztah treba dvoch" tu vytahujes prave ty. Ak si si nevsimol, napisal som "pokial mi za to zena stoji" a nie hocaka cuza... A tym som myslel, ze mam tiez istu mieru ocakavani... A ohladom mojho popisu - naplnania jej predpokladov - som vychadzal z tvojho "pretoze su narocne na udrzbu". Ak si myslel udrzbou cisto cas, ktory jej musis venovat, tak potom zensku nepotrebujes, staci ti ruka a monitor...
A o tom píšem: to, že ti za to stojí, jej ešte nedáva protekciu, aby pre teba nepohla ani prstom. Koľko investuješ do vzťahu ty, toľko má aj ona. A nejde len o množstvo, ale aj typ; ak ty jej kúpiš k narodeninám krásnu drahú blúzku, tak pri pohľade na nové slipy k svojím narodeninám asi nebudeš pociťovať satisfakciu.
A čo sa údržby týka, tak čas je ten najmenší problém. Predovšetkým preto, lebo je relatívny. Hodiny vláčenia sa po jej obchodoch ťa zničia viac, ako pol hodina kvalitného sexu.

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2013, 10:14)
audiotrack napísal:"väčšina žien sa cíti byť vo vzťahu nadradená". Na toto si ako prosím ťa prišiel? Koľko žien okrem svojej mamy vôbec poznáš? A koľko z nich je vo vzťahu, a sú nadradené?
Mnohokrát, keď sme sa snažili vytiahnuť kamaráta s nami von, tak jeho odpoveď bola: ona chce ísť tam. Nie "my chceme ísť tam," alebo "ja tam chcem ísť s ňou". Nie, ONA tam chce ísť. A on, ako poslušné šteňa, zahavkal a bolo vybavené. Najviac to nasralo, keď takto zrušil týždeň vopred dohodnuté plány. A s postupom času to bolo čoraz častejšie, až sme mu prestali volať úplne.
audiotrack napísal:"Ak jej k šťastiu chýbajú peniaze, tak bude niekde problém." Každému ku šťastiu chýbajú peniaze. Aj ja by som bol šťastný keby mám parádny dom a auto. Aj ty by si bol šťastný keby máš lepší počítač. Ale nemáme to, lebo nám chýbajú peniaze. Prečo to je samozrejmosťou, ale keď ide o ženu tak je to už do neba volajúci hriech? A nejakých pár drobných čo jej sem tam kúpim kávu alebo nejakú drobnosť nie sú peniaze. Neminiem to na ňu, alebo lepšie povedané na nás, tak to miniem na nejakú blbosť. Peniaze sú od toho, aby sa míňali. A vidieť moju polovičku šťastnú mi robí väčšiu radosť ako keď si kúpim mobil ktorý ma po týždni omrzí
a takto by sa dalo pokračovať. Väčšina tvojich názorov stoja za hovno. Ale to vieš, veľakrát som ti to už napísal
Peniaze sú len nástroj a ich potrebné množstvo odzrkadľuje nároky človeka na šťastie. Napr. mne si stačí kúpiť peknú košeľu za 20€ a som šťastný. Zazobanec si potrebuje kúpiť peknú košeľu za 200€, aby bol šťastný. Rovnaký zdroj šťastia, rôzna cena šťastia. Hypoteticky, ak by tvoja polovička potrebovala stovky eur, len aby bola šťastná, tak máš existenčný problém. Ale určite to nebude nič vážne, keďže ty si šťastný a peniaze nie sú v živote dôležité.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mnohokrát, keď sme sa snažili vytiahnuť kamaráta s nami von, tak jeho odpoveď bola: ona chce ísť tam. Nie "my chceme ísť tam," alebo "ja tam chcem ísť s ňou". Nie, ONA tam chce ísť. A on, ako poslušné šteňa, zahavkal a bolo vybavené. Najviac to nasralo, keď takto zrušil týždeň vopred dohodnuté plány. A s postupom času to bolo čoraz častejšie, až sme mu prestali volať úplne.
Ty mas asi 15 a nemal si nikdy priatelku...zmyslal ako teeneger, ktoremu je prednejsie ist s kamosmi na pivo, ktore ste si planovali uz tyzden. Lenze zabudas na to, ze kamarati ta nepodrzia v chvilach v ktorych priatelka/manzelka ano, tak isto ti kamarati nedaju sex, nenavaria ti, ked budes chory, nepridu ti navarit cajik a nepojdu ti kupit vreckovky, a co je hlavne...kamarati ti nevynosia, neporodia a nevychovaju dieta...tak asi preto je prednejsie sa venovat, a teda venovat kusok seba priatelke/manzelke ako nejakej partii z krcmi.
Terepin
Addict
Addict

Po prvé, nie sme žiadna partia z krčmy. A po druhé, urobila si z neho handrovú bábiku, čo bolo krásne vidieť, keď sme ich videli spolu. Jednala s ním doslova jak so psom. A on jej to toleroval. Bol to smutný pohľad.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Terepin napísal: A o tom píšem: to, že ti za to stojí, jej ešte nedáva protekciu, aby pre teba nepohla ani prstom. Koľko investuješ do vzťahu ty, toľko má aj ona. A nejde len o množstvo, ale aj typ; ak ty jej kúpiš k narodeninám krásnu drahú blúzku, tak pri pohľade na nové slipy k svojím narodeninám asi nebudeš pociťovať satisfakciu.
A čo sa údržby týka, tak čas je ten najmenší problém. Predovšetkým preto, lebo je relatívny. Hodiny vláčenia sa po jej obchodoch ťa zničia viac, ako pol hodina kvalitného sexu.
Kupit zene bluzku este neznamena, ze si pre nu urobil nieco velkolepe. Zbehnut raz za rok do obchodu a trafit velkost este nemusi byt prestrasna namaha oproti kupeniu slipov. Ja uprednostnujem darceky, z ktorych mam pozitok aj ja - sexi pradlo, wellness pobyt, divadlo, kino, vecera... Jasne ze k tomu nejaky kvet a obcas nejaka "bluzka", ale zenu netreba zahrnat materialnymi darcekmi, lebo si na ne zvykne a ajtak sa jej zunuju a ty budes len nasraty, ze investujes viac ako ona a dostavas malo... Zenu treba hlavne vediet prekvapit. A dalsia vec, ak chces dostat viac, tak treba si obcas pytat, treba povedat, "toto by som chcel", "toto sa mi paci", zeny zvyknu tiez vyzvedat, aby mali lahsi vyber, ale ked povies ze chces PC hru, tak tu ti radsej nekupi, lebo bude vediet, ze tym uskodi len sama sebe, tak jasne ze radsej ti kupi slipy, kedze tie si sam ajtak nekupis...
Terepin napísal: Mnohokrát, keď sme sa snažili vytiahnuť kamaráta s nami von, tak jeho odpoveď bola: ona chce ísť tam. Nie "my chceme ísť tam," alebo "ja tam chcem ísť s ňou". Nie, ONA tam chce ísť. A on, ako poslušné šteňa, zahavkal a bolo vybavené. Najviac to nasralo, keď takto zrušil týždeň vopred dohodnuté plány. A s postupom času to bolo čoraz častejšie, až sme mu prestali volať úplne.
To je chyba kamarata a nie zenskej, ze sa boji urobit si po svojom. Ak je vo vztahu nadradena zena, tak vacsinou preto, lebo chlap si mysli, ze najlepsou cestou, je jej vzdy vyhoviet. A nakoniec ho ajtak odkopne, lebo sa namota na nejakeho alfasamca, pri ktorom sa uloha odrazu vymeni a bude citit "motyliky" lebo jej sucasny je len poslusny psik, zatial co ten druhy je lovec... Vacsinou si treba vyberat taku "korist", ktoru dokaze chlap zvladnut a nie taku, ktora bude s chlapom zametat. Vtedy si mozes dovolit dat zenskej pocit, ze nie si jej hracka...
Terepin napísal: Peniaze sú len nástroj a ich potrebné množstvo odzrkadľuje nároky človeka na šťastie. Napr. mne si stačí kúpiť peknú košeľu za 20€ a som šťastný. Zazobanec si potrebuje kúpiť peknú košeľu za 200€, aby bol šťastný. Rovnaký zdroj šťastia, rôzna cena šťastia. Hypoteticky, ak by tvoja polovička potrebovala stovky eur, len aby bola šťastná, tak máš existenčný problém. Ale určite to nebude nič vážne, keďže ty si šťastný a peniaze nie sú v živote dôležité.
S tymto suhlasim, kazdy ma ine naroky na mnozstvo, cenu i kvalitu...
Terepin
Addict
Addict

kayko napísal: To je chyba kamarata a nie zenskej, ze sa boji urobit si po svojom. Ak je vo vztahu nadradena zena, tak vacsinou preto, lebo chlap si mysli, ze najlepsou cestou, je jej vzdy vyhoviet. A nakoniec ho ajtak odkopne, lebo sa namota na nejakeho alfasamca, pri ktorom sa uloha odrazu vymeni a bude citit "motyliky" lebo jej sucasny je len poslusny psik, zatial co ten druhy je lovec... Vacsinou si treba vyberat taku "korist", ktoru dokaze chlap zvladnut a nie taku, ktora bude s chlapom zametat. Vtedy si mozes dovolit dat zenskej pocit, ze nie si jej hracka...
Bola to manipulatívna sviňa. Ale to platí pre obe pohlavia a zažil som i opačný prípad. Ani jedno by sa diať nemalo, žiaľ, realita je častokrát iná.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Celý vzťah dvoch ľudí opačného pohlavia je jedna veľká manipulácia toho druhého so zámerom rozmnožovania sa, nie? :D
Terepin
Addict
Addict

kayko napísal: Kupit zene bluzku este neznamena, ze si pre nu urobil nieco velkolepe. Zbehnut raz za rok do obchodu a trafit velkost este nemusi byt prestrasna namaha oproti kupeniu slipov. Ja uprednostnujem darceky, z ktorych mam pozitok aj ja - sexi pradlo, wellness pobyt, divadlo, kino, vecera... Jasne ze k tomu nejaky kvet a obcas nejaka "bluzka", ale zenu netreba zahrnat materialnymi darcekmi, lebo si na ne zvykne a ajtak sa jej zunuju a ty budes len nasraty, ze investujes viac ako ona a dostavas malo... Zenu treba hlavne vediet prekvapit. A dalsia vec, ak chces dostat viac, tak treba si obcas pytat, treba povedat, "toto by som chcel", "toto sa mi paci", zeny zvyknu tiez vyzvedat, aby mali lahsi vyber, ale ked povies ze chces PC hru, tak tu ti radsej nekupi, lebo bude vediet, ze tym uskodi len sama sebe, tak jasne ze radsej ti kupi slipy, kedze tie si sam ajtak nekupis...
To bol len teoretický príklad. Narážal som na to, že v správne fungujúcom vzťahu má byť dopyt realisticky nastavený voči ponuke a je úplne jedno ktorá polovička čo predstavuje. Ak dopyt extrémne prevyšuje ponuku, ide o zlatokopku. Ak ponuka extrémne prevyšuje dopyt, ide o nesebavedomú ženu. Ich nepomer vytvára vo vzťahu napätie, ktoré nie každý vie/je ochotný ustáť.

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2013, 12:18)
audiotrack napísal:Celý vzťah dvoch ľudí opačného pohlavia je jedna veľká manipulácia toho druhého so zámerom rozmnožovania sa, nie? :D
Ty sa snažíš manipulovať svoju priateľku k sexu, aby si s ňou splodil deti? Asi nie, však?
Cieľ v tomto prípade definuje použité prostriedky k jeho dosiahnutiu. Samotná manipulácia zlá nie je, to až jej využitie určuje jej charakter.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

audiotrack napísal:Celý vzťah dvoch ľudí opačného pohlavia je jedna veľká manipulácia toho druhého so zámerom rozmnožovania sa, nie? :D
Clovek to takto nemusi vnimat, ale nepriamo je to tak biologicky dane :D Imho keby sme nepocitovali chut na sex, tak rozmnozovanie nam pride otravne ako vynasanie smeti...
Terepin napísal: To bol len teoretický príklad. Narážal som na to, že v správne fungujúcom vzťahu má byť dopyt realisticky nastavený voči ponuke a je úplne jedno ktorá polovička čo predstavuje. Ak dopyt extrémne prevyšuje ponuku, ide o zlatokopku. Ak ponuka extrémne prevyšuje dopyt, ide o nesebavedomú ženu. Ich nepomer vytvára vo vzťahu napätie, ktoré nie každý vie/je ochotný ustáť.
Dopyt realisticky nastaveny voci ponuke to znie ako za komunistov, ked clovek bol rad, ze raz rok si mohol kupit banan a mandarinku... To iste, co ponukas ty, ponuka tisic inych dvakrat lepsie, takze pokial sa nesnazis ty, zacne sa niekto iny aj za teba :wink:
Terepin
Addict
Addict

kayko napísal:ňTo iste, co ponukas ty, ponuka tisic inych dvakrat lepsie, takze pokial sa nesnazis ty, zacne sa niekto iny aj za teba :wink:
A vieš, že ma to vôbec netrápi?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nekecaj, keby ta to netrapilo, tak by si tu posledne 2 mesiace nevyplakaval
Terepin napísal:Najaktívnejšie fórum: Láska, vzťahy, priateľstvo
[ 696 Príspevky / 37.08% užívateľových príspevkov ]
Najaktívnejšia téma: Pokroky v sociálnom živote
[ 200 Príspevky / 10.66% užívateľových príspevkov ]
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

TommyHot napísal: Podla mna nesud ostatnych podla seba ;) ja som neverny nikdy nebol a ani to nemam v plane.
Jasne Tommy, máš pravdu, že sú takí muži a ženy, ktorí ešte neverní nikdy neboli. Každopádne podľa mňa neveru skúsila aspoň raz väčšina ľudí, čiže určite viac ako 50%.
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:nekecaj, keby ta to netrapilo, tak by si tu posledne 2 mesiace nevyplakaval
Môžem ja za to, aké sú ženy?
beardie
Redeemer
Redeemer

mozes za to, ze ich nepoznas, takze tvoje vyjadrenia su irelevantne
Terepin
Addict
Addict

Nepoznám? Poznám. Ale len z tej horšej stránky, nakoľko mi nikdy nedali možnosť spoznať ich z tej dobre. Za to veľmi ochotne a s pôžitkom mi dávali najavo, aké sú to suky. Keby si ty stretával len také dievčatá, aký názor by si si na mojom mieste vytvoril ty?
beardie
Redeemer
Redeemer

ja take dievcata nestretavam, nepohybujem sa v spolocnosti, ktora mi nic nedava, ci ma priam odpudzuje
mozes to vyskusat, mozno potom prestanes generalizovat
Terepin
Addict
Addict

Lenže ja som nepohybujem v žiadnej spoločnosti. Aspoň nie aktívne. Príležitostne sa niekde ukážem, ale to je všetko.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

terapin, ked sa k nim spravas ako k menejcennym handram tak sa necuduj, ze ti neukazu tvoju lepsiu stranku

co sa tyka stastia a penazi, uz som to tusim pisal aj v inej teme, kto tvrdi ze ich ku stastiu nepotrebuje, jednoducho nema nato si ich zarobit alebo inak ziskat. na margo 20 a 200 eurovej kosele, je to uplne to iste, tak jako tak si potreboval spominanych 20 eur, ak by si ich nemal, kosela sa nekona a ty si smutny
Terepin
Addict
Addict

Lenže ja sa k ním nesprávam hnusne, práve naopak. Čoho ony strašne rady zneužívajú.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

tak ked uz si si tak krasne odpovedal a identifikoval problem, preco ho neodstranis a radsej vsade hlasas jake su zeny spiny. A poviem ti, ze ak by sa mne niekto vehementne pchal do riti, tiez to budem zneuzivat
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

terepin prilezitostne narazi na bezdacku, susedku, alebo nevrlu tetu upratovacku ktora ma po celodennej sichte dost, a uz je EXPERT na zensku stranku. . . .

Spoznaj zeny, chod do spolocnosti, medzi ludi, pohybuj sa medzi nimi, komunikuj, a ked sa ti nepaci, najdi si inu zensku spolocnost a spoznaj ich aj z lepsej stranky, a ked to teraz dopredu zavrhujes, tak si proste chudak, chudak ktory nevie, a nechce sa naucit.

Nechces dievca na zlatom podnose ? holu, zivu, zdravu, usmievavu, dokonalu? ktora bude top mila a zamilovana len do teba? Bratm aj keby taka bola a ver mi ze su a nie len jedna, tak TY JU MAT NEBUDES, .... lebo na taku caka X lepsich chlapov od teba.
Napísať odpoveď