A o tom píšem: to, že ti za to stojí, jej ešte nedáva protekciu, aby pre teba nepohla ani prstom. Koľko investuješ do vzťahu ty, toľko má aj ona. A nejde len o množstvo, ale aj typ; ak ty jej kúpiš k narodeninám krásnu drahú blúzku, tak pri pohľade na nové slipy k svojím narodeninám asi nebudeš pociťovať satisfakciu.kayko napísal:Terepin mna fascinuje, ze heslo "na vztah treba dvoch" tu vytahujes prave ty. Ak si si nevsimol, napisal som "pokial mi za to zena stoji" a nie hocaka cuza... A tym som myslel, ze mam tiez istu mieru ocakavani... A ohladom mojho popisu - naplnania jej predpokladov - som vychadzal z tvojho "pretoze su narocne na udrzbu". Ak si myslel udrzbou cisto cas, ktory jej musis venovat, tak potom zensku nepotrebujes, staci ti ruka a monitor...
A čo sa údržby týka, tak čas je ten najmenší problém. Predovšetkým preto, lebo je relatívny. Hodiny vláčenia sa po jej obchodoch ťa zničia viac, ako pol hodina kvalitného sexu.
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2013, 10:14)
Mnohokrát, keď sme sa snažili vytiahnuť kamaráta s nami von, tak jeho odpoveď bola: ona chce ísť tam. Nie "my chceme ísť tam," alebo "ja tam chcem ísť s ňou". Nie, ONA tam chce ísť. A on, ako poslušné šteňa, zahavkal a bolo vybavené. Najviac to nasralo, keď takto zrušil týždeň vopred dohodnuté plány. A s postupom času to bolo čoraz častejšie, až sme mu prestali volať úplne.audiotrack napísal:"väčšina žien sa cíti byť vo vzťahu nadradená". Na toto si ako prosím ťa prišiel? Koľko žien okrem svojej mamy vôbec poznáš? A koľko z nich je vo vzťahu, a sú nadradené?
Peniaze sú len nástroj a ich potrebné množstvo odzrkadľuje nároky človeka na šťastie. Napr. mne si stačí kúpiť peknú košeľu za 20€ a som šťastný. Zazobanec si potrebuje kúpiť peknú košeľu za 200€, aby bol šťastný. Rovnaký zdroj šťastia, rôzna cena šťastia. Hypoteticky, ak by tvoja polovička potrebovala stovky eur, len aby bola šťastná, tak máš existenčný problém. Ale určite to nebude nič vážne, keďže ty si šťastný a peniaze nie sú v živote dôležité.audiotrack napísal:"Ak jej k šťastiu chýbajú peniaze, tak bude niekde problém." Každému ku šťastiu chýbajú peniaze. Aj ja by som bol šťastný keby mám parádny dom a auto. Aj ty by si bol šťastný keby máš lepší počítač. Ale nemáme to, lebo nám chýbajú peniaze. Prečo to je samozrejmosťou, ale keď ide o ženu tak je to už do neba volajúci hriech? A nejakých pár drobných čo jej sem tam kúpim kávu alebo nejakú drobnosť nie sú peniaze. Neminiem to na ňu, alebo lepšie povedané na nás, tak to miniem na nejakú blbosť. Peniaze sú od toho, aby sa míňali. A vidieť moju polovičku šťastnú mi robí väčšiu radosť ako keď si kúpim mobil ktorý ma po týždni omrzí
a takto by sa dalo pokračovať. Väčšina tvojich názorov stoja za hovno. Ale to vieš, veľakrát som ti to už napísal