Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Hensym »

S postojom že nesleduje televízor? :)

(Samozrejme viem ako si to myslel, a máš pravdu. Len toto som chcel vypichnúť.)
cenzi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cenzi »

No ja neviem ako ste na tom, ale ja mám určené nejaké životné ciele a budem robiť všetko preto aby som dosiahol to čo chcem. Samozrejme to že sedením doma nedosiahnem preto pre seba niečo nerobím, hlavne nesledujem televízor, politiku a idem si svoje. Už teraz mám spôsob ako zarobiť 1300e jednorázovo za tri týždne a potom aj dlhodobejšie menšiu sumu :D môže to robiť každý kto chce PM nie je to zložité :D
Ja si myslím že každý človek dokáže zarobiť len nemôže byť hlúpy a začať preto niečo robiť :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

posli PM, mna teda zaujima ako jednorazovo zarobit 1300 eur :)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

OT: tento rok znova byvam blizko skoly a rad by som zas zacal chodit na obedy do venzy na atriaky v mlynskej. Ako je to teraz s tymi turniketmi ?? Som student stu , mam aktivovany isic cez terminal v skole .. treba si ho este niekde ist aktivovat?? Alebo staci poziadat vratnika nech ma pusti a nemusim riesit ziadne turnikety?

OT2: ja by som tiez rad vedel ako jednorazovo zarobit 1300€ :D
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Zdravim, uz sa mi to krati (maturitny rocnik :D) Planujem ist na VS so zameranim na IT (MU v Brne/STU v BA a ako poistku mam UKF v NR.

Zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymi testami Vseobecnych studijnych predpokladov. Aka je narocnost a ako ste sa na ne pripravovali ak vobec. Akekolvek ine info je tiez vitane :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Radioactive_Mouse napísal:OT: tento rok znova byvam blizko skoly a rad by som zas zacal chodit na obedy do venzy na atriaky v mlynskej. Ako je to teraz s tymi turniketmi ?? Som student stu , mam aktivovany isic cez terminal v skole .. treba si ho este niekde ist aktivovat?? Alebo staci poziadat vratnika nech ma pusti a nemusim riesit ziadne turnikety?

OT2: ja by som tiez rad vedel ako jednorazovo zarobit 1300€ :D

Vphode to pojde. Pipnes si a ides, aj ked niekedy to blbne, ze to nechce pustit, staci potom povedat ujkovi a on ta pusti.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

[url=[/url] napísal:No ja neviem ako ste na tom, ale ja mám určené nejaké životné ciele a budem robiť všetko preto aby som dosiahol to čo chcem. Samozrejme to že sedením doma nedosiahnem preto pre seba niečo nerobím, hlavne nesledujem televízor, politiku a idem si svoje. Už teraz mám spôsob ako zarobiť 1300e jednorázovo za tri týždne a potom aj dlhodobejšie menšiu sumu :D môže to robiť každý kto chce PM nie je to zložité :D
Ja si myslím že každý človek dokáže zarobiť len nemôže byť hlúpy a začať preto niečo robiť :)
A prečo do PM? Veď to daj vedieť všetkým. Ja len dúfam, že nejde o sprostosti typu OVB, All4Business, ZFP, Organo Gold, prípadne iné nahlúple pyramídové hry. Neverím, že je to tak tajné, aby si to nemohol dať vedieť všetkým...Stačí náznak, prípadne názov spoločnosti/firmy, pre ktorú pracuješ.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Seth - je to ciste, akurat nie az take jednoduche ako si cenzi predstavuje a mne prezentoval. Uz som to robil vo vlastnej rezii - 1300€ ale na tom netrhne. Par stovak mu to ale s velkou pravdepodobnostou hodi. A preco cez PM tak to ti mozem cez PM vysvetlit ja.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

mne napisal ze je to nieco so stavkovanim ale ked som sa ho spytal na podrobnosti tak mlci
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nič, to, už mi to vysvetlil javatar...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

K tým Átriákom (venze), veľa ľudí sa nedostane cez vrátnicu. Ja som si aktivoval ISIC vo svojej škole, a potom aj na termínály vedľa turniketov na Átriákoch, a už mi to tretí týždeň šlape v pohodičke. Kamaráti ale museli ísť na Štúrák, a tam si ten ISIC priložiť k obom terminálom, neviem, čo presne tam spravili, a už to ide aj im. Je ale šanca, že ti to pôjde aj ak si to aktivoval iba v škole. Ak nie, terminál v Átriákoch, prilož aj viac krát, a ak ani to, tak Štúrák.
cenzi
Amateur
Amateur

lenže javatar to nemá toľko preštudované a má nato svoj vlastný názor :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

1. sme OT
2. javatar ti niekolkokrat pisal, ze toto uz praktizoval (ma teda nie len nastudovane ale aj odskusane) - ked sa ti nieco podari tak az potom frajer (ja ti to len a len prajem ale matika proste nepusti)
cenzi
Amateur
Amateur

ja som to nemyslel v zlom a všetko je pekné že si to skúšal ale matika ako vravíš s týmto tipovaním nemá nič spoločné (aspoň v tomto lebo ide o to aké zápasy vyberieš ) a zisk. cca je 70% z plnej sumy, čiže z tých 1600e máš cca 1000 ak to vieš robiť správne :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hensym napísal:K tým Átriákom (venze), veľa ľudí sa nedostane cez vrátnicu. Ja som si aktivoval ISIC vo svojej škole, a potom aj na termínály vedľa turniketov na Átriákoch, a už mi to tretí týždeň šlape v pohodičke. Kamaráti ale museli ísť na Štúrák, a tam si ten ISIC priložiť k obom terminálom, neviem, čo presne tam spravili, a už to ide aj im. Je ale šanca, že ti to pôjde aj ak si to aktivoval iba v škole. Ak nie, terminál v Átriákoch, prilož aj viac krát, a ak ani to, tak Štúrák.

Toto zas vymyslaju hovadiny, minuly rok to islo v pohode aj minuly tyzden a od pondelka to uz neislo, ale niektorym to na dalsi den zas islo :lol: , ako hovoris, bolo treba to ist pipnut na sturak.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

cenzi napísal:lenže javatar to nemá toľko preštudované a má nato svoj vlastný názor :D
ešte stále si nám nenapísal svoj vlastný názor
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

toto je tema o VS a nie o tipovani a o chalanovi zo strednej co sa preratal. Staci si pozret post kde sa pyta na skolu a hned je kazdemu jasne ze je to druhy qwerty. Tak sa drzte temy
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mam v plane po dokonceni MSc odist do Pariza si este vylepsit profil na IFP school. Len byt prijaty tam a mat sponzora ktory ti zaplati stipko za skolu, treba makat :D
cenzi
Amateur
Amateur

vidím, že moderátorom tu múdrosť nechýba a žiaľ nemáš pravdu neprerátal som sa:D
aby som nebol OT:
Chodí niekto na Žilinskú Univerzitu odbor záchranné služby ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

cenzi napísal:vidím, že moderátorom tu múdrosť nechýba a žiaľ nemáš pravdu neprerátal som sa:D
aby som nebol OT:
Chodí niekto na Žilinskú Univerzitu odbor záchranné služby ?
ale hej, prerátal :) Takých ako ty už bolo plno, vždy to bolo o tom istom. Stávkovať vo viacerých stávkových na vylučujúce sa udalosti, nech máš všetko pokryté a zhrabnúť bonusy, že? Ale ak nie, a máš niečo fakt revolučné, rád si to prečítam. Kľudne založ tému. Sem to nepatrí, a budem to mazať. Nie je to nič osobné, je to udržovanie diskusie. Bodka.
Napísať odpoveď