Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Lubenečko »

práve mi začal blbnúť FB Chat. Na PC mi ukáže správu, že som ju aj odoslal, ale nikomu nepríde ... ani na mobile ju nevidím. Keď píšem z mobilu tak všetko v pohode funguje.

Skúsil som reštart PC, iný prehliadač ... nič nepomohlo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

minik460: Chyba je v tebe, skus najst postup tu: https://www.google.sk/#q=friends+list+watcher&spell=1
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Mam problem so spravami na FB. Problem sa prejavuje u mna a kamaratky pokial si spolu piseme. Ak jej zacnem pisat a odoslem spravu prva vacsinou este pride (ale aj toto je uz skor vynimka ako pravidlo), nasledna sprava od nej mi uz nepride ..to iste pokial jej znova napisem ja, jej uz nepride. Spravy sa zobrazia az po tom co refreshem celu FB stranku. Tento problem mam zo vsetkych priatelov len u nej, to iste ona, u nikoho ineho jej to nerobi len pri mne. Za kazdu pomoc dakujem :?

Cez oficialnu FB appku robi to iste a spravy nechodia. Pokial ideme obaja napr. cez IM+ je to v pohode.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja mám tento istý problém tiež len pri jednom kontakte, nepíšem s ním veľa takže to asi stále nefunguje, myslím že chyba je na strane FB
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

mne často píše keď posielam linky hlavne že správa nebola odoslaná takým červený pričom dotyčnému to prišlo, nečítal som predchádzajúce vlákna, vie mi niekto poradiť?
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Ak mate niekto priatela/priatelku vo vztahu tak to aj vam absolutne vsetko vyhadzuje na oci ze co robi? stale mi na pravej strane ukazuje ze kolko a koho si pridala ale dookola stale to iste, ake hry hrala kolko nahrala atd...Mne to pride jak schvalne spravene. Proste pridala si par ludi a kazdy den mi ukazuje ze si mam pozriet koho si pridala. Len chcem vas nazor.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Homer J Simpson: Neziarli :D Alebo to radsej napis do casti o vztahoch :D
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

No a presne o to ide :D Ci to neni kvoli tomu aby sa nicili vztahy alebo co. Moja tam nema nikoho takeho alebo nic take nerobi hojko :P Ja len ci to mne tak hadze :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Mne tiez ukazuje ked si niekoho prida do priatelov, ale aj ostatnych co mam medzi "oblubenymi". Zrejme to bude tym nie? Skus si ju odobrat a uvidis
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

staci si v skupine close friends vynut notifikacie a celkovo skryt to stalk window :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

audiotrack napísal:prečo ťa to nepustí? Mne to tiež vždy vyskočí, ale keď dám zrušiť tak mi zobrazí správu normálne v aplikácii facebooku
tak uz sa zrusit neda. Nanutili messanger ako to robi microsoft so svojimi produktami. Teraz musim mat dve aplikacie, jednu na prezeranie fb a druhu na chat :evil:
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Nepoznate na FB nejaku aplikaciu, kde by som si mohol zostrojit rebricek povedzme 10 mojich naj serialov/filmov, tak aby to mohli vidiet aj moji priatelia?
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

audiotrack napísal: tak uz sa zrusit neda. Nanutili messanger ako to robi microsoft so svojimi produktami. Teraz musim mat dve aplikacie, jednu na prezeranie fb a druhu na chat :evil:
a to je zlé? :) veď v prvej aplikácii možeš čitať/pisať/komentovať statusy, fotky a blbosti.. a druhá je čisto messenger na správy. Aspoň sa ti nestane že ti jedna správa bude vyskakovať vo fb aj v messengeri naraz. Plus ak chceš čisto len správy a statusy ťa nezaujímaju, tak budeš použivať len jednu aplikáciu, a naopak. O jednu appku v mobile viac, to ťa nezabije predsa ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ale zbytocnych dalsich 40mb+ do internej pamate
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Cross napísal:
a to je zlé? :) veď v prvej aplikácii možeš čitať/pisať/komentovať statusy, fotky a blbosti.. a druhá je čisto messenger na správy. Aspoň sa ti nestane že ti jedna správa bude vyskakovať vo fb aj v messengeri naraz. Plus ak chceš čisto len správy a statusy ťa nezaujímaju, tak budeš použivať len jednu aplikáciu, a naopak. O jednu appku v mobile viac, to ťa nezabije predsa ;)
ved to ze by mi vyskakovali vo fb aj messengeri sa mi nestavalo ani teraz, lebo som messenger pouzivat nemusel. a teraz ked chcem aj fb aj spravy, musim ako debil prepinat medzi aplikaciami

//autoeditácia príspevku (07 Okt 2013, 8:03)
guess.whoo napísal:Mne tiez ukazuje ked si niekoho prida do priatelov, ale aj ostatnych co mam medzi "oblubenymi". Zrejme to bude tym nie? Skus si ju odobrat a uvidis
mne ukazuje keď si niekto niekoho pridal do priateľov aj z tých, ktorých nemám v žiadnej skupine zaradených a s ktorými nemám skoro žiadnu interakciu. Rovnako tak tam ukazuje aj keď niečo lajkne alebo hocičo iné, takže podľa mňa to nemá súvis s tým že je jeho frajerka alebo v nejakej skupine. Skupina blízkych priateľov (alebo ako je to preložené) umožňuje len navyše notifikácie, ale v tom stalkeri vpravo ukazuje všetko
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

nevie niekto ako nastavit FB app v mobile tak aby ma neukazovalo ze som online no pritom by som videt kto s priatelov online je? pokial viem predtym to fungovalo :P a ako zmenit jazyk v aplikaci diky
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Neviem čo používaš za telefón ale so zmenou jazyka možno bude problém, lebo v niektorých verziach sa jazyk v aplikácii viaže s jazykom nastaveným v telefóne. Čo sa týka chatu, treba konkretizovať čo za telefón máš :)
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

samsung s2 ... teraz tam je akurat moznost ze vypnut chat ale to nevidis potom online ludi :P
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Teraz máš na výber akurát tak z 2 možností: a) necháš, aby videli ostatní teba online a uvidíš aj ty ich... alebo b) neuvidia oni teba, ale ani ty ich, nič zložité. :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Aj ked mam vypnuty v nastaveni aplikacie chat, teda mam ho ako offline, aj tak ma ukazuje online ludom.
Napísať odpoveď