Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
jakože j by som scel len nejaky tablet pozeram za 40e celkom ok recenzie čiže nepochybujem o tom.. a ako je to tam v pripade reklamacii cestru spať davaju preplacať alebo sa si musim cvakať ak by bolo niečo poškodene.. a aka je rychlosť reklamačnehoi konania tak jak u dx mesiac ? 
S tym zatial nemam skusenost, aj ked momentalne jednu reklamaciu riesim.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V poslednej dobe nech je na krabici akakolvek cena tak to colnici skontroluju. Prisli mi 2 tablety a telefon. Na kazdom z balikov bolo ze su v nom kancelarske potreby v hodnote 10 usd a aj tak ich stopli
Tento tyzden dokonca stopli aj mys za blbe 4€ 
ale pokiaľ viem, tak je možu od teba vymahať nejake penaze len ak ta zasielka presahuje 22eur tak sa my zda že to je u nas ...
-
Bad.boy
Medium Professional
Samozrejme..ide o to ze i ten maly balik (mys bola len v bublinkovej folii v malej obalke) skontrolovali a zdrzala sa tam 
-
rufus59
Light Professional
Dostal si aj papier z colnice, že ti stopli myš ?
No musim sa pochvalit. Asi absolutny rekord. Balicek z Ciny cez Svedsku postu (freeshipping) doruceny za 4 dni! Oplati sa kupovat z Focalprice. 
-
chlapec10
Addict
rozumiete niekto tej svedskej poste???? resp ako to funguje, resp ako sa ten balik dostane do svedska 
Oni to posielaju tusim zo Singapuru cez tamojsiu pobocku svedskej posty.
Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
-
rufus59
Light Professional
Ked to posielaju cez svedsku postu priplaca sa niečo za postu ? Nenakupoval som tam dlho. Teraz uvazujem ked to čítam.
A niesu problémy potom ani z COLNICAMI ? Pokial to ide cez tu svedsku alebo ako to je.
A niesu problémy potom ani z COLNICAMI ? Pokial to ide cez tu svedsku alebo ako to je.
Tak niektore shopy posielaju cez Cinsku, niektore cez Hong-Kongsku a Focalprice posiela cez tamojsiu pobocku svedskej posty. Doprava je zadarmo, nic sa nepriplaca a na colnici mi zatial nic nezastavili.
tuším začnem využívať hoc akú poštu len nie čínsku, aby od 15 augusta stále nebol balík z Aliexpress doma je na nervy 
-
rufus59
Light Professional
Aliexpress a ta cinska posta stoji za prd mam asi 10 objednavok a stale nič neni dorucene. Jeden balik som objednal : 24.8.2013 a doteraz mi nebol doručený.
Čítal som asi 8 názorov, že augustové objednávky, najmä teda od 15 augusta sú nedoručené a trackingy sú väčšinou mesiac mŕtve od kedy opustili Čínu.. presne tak, ako je to u mňa.. bohvie či to niekedy dorazí, od budúceho týždňa začínam postupne otvárať dispute :-/
-
chlapec10
Addict
u mna tiez, 2 veci, opustili Cinu a nic...........
-
rufus59
Light Professional
Som zvedavý či to dispute niečo vyrieši.
No stress. Tiez mam objednavky z 8. Mesiaca, aj zo Septembra, a stale nic, ale uz sa to zacina pomaly hybat ... neskutocne, neviem ci mali v cine nejake sviatky alebo co, ale ako vidim nie som jediny 
Z dx.com som objednal telefon este v juli tohto roku, ked ani po 2 mesiacoch neprisiel zacal som to riesit. Telefon sa im vraj vratil naspat (chyba posty?), tak som po dlhych dohadoch s nimi vybojoval spat full refund.
Tak to je neprijemne, tiez cakam na telefon a som zo ZA. Len dufam, ze mi ho nestopnut na colnici, by ma slaktrafilo... uz aj tak cakam dost dlho
-
rufus59
Light Professional
Z aliexpress som asi skončil. Tovar objednany : 24.8.2013 a nebol doručený doteraz. Na sledovacom čísle mam tovar odoslaný z krajiny dodávatela.
Chcel som dať dnes dispute lebo mal včera posledný deň v dodani a pisalo na dispute, že este nemozem podať lebo neubehol čas dodania. A dnes pozerám objednavka potvrdená a nemozem otvoriť dispute.
Chcel som dať dnes dispute lebo mal včera posledný deň v dodani a pisalo na dispute, že este nemozem podať lebo neubehol čas dodania. A dnes pozerám objednavka potvrdená a nemozem otvoriť dispute.