STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Cez windows 8.1 som sa úspešne prihlásil, úspešne stiahol hry z internetu a úspešne ich hral. RTM aj preview. Problém bude u teba
Ja mám asi bloknutý account alebo čo. Na NB mi to funguje v pohode. Ale na PC keď sa dám prihlásiť tak mi vždy pri prihlásení samé vypne aplikáciu Steam. Iba prvý krát sa tam viem dostať, ale akonáhle dám sťahovať nejakú hru tak sa mi aplikácia vypne a už sa do nej neviem prihlásiť.
Vytvoril som si nové konto a tam mi to funguje (lenže tam nemám žiadnu hru).
EDIT: dal som sťahovať nejaké demo a spravilo mi to to isté aj s týmto accountom.
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 20:05)
OMG tak nakoniec treba spustiť Steam.exe ako administrátor. Skúšal som ho spustiť v móde kompatibility pre win8 + ako správca a nešlo mi to. Nakoniec ho treba spúšťať bez módu kompatibility ako správca.
Vytvoril som si nové konto a tam mi to funguje (lenže tam nemám žiadnu hru).
EDIT: dal som sťahovať nejaké demo a spravilo mi to to isté aj s týmto accountom.
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2013, 20:05)
OMG tak nakoniec treba spustiť Steam.exe ako administrátor. Skúšal som ho spustiť v móde kompatibility pre win8 + ako správca a nešlo mi to. Nakoniec ho treba spúšťať bez módu kompatibility ako správca.
Valve dnes zverejnilo hardwarové vybavenie ich herných zariadení, ktoré získa 300 šťastlivcov:
GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB GDDR5 (GPU)
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high
Majiteľ tohto zariadenia tiež môže upravovať jednotlivé komponenty a v prípade potreby spraviť upgrade.
GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB GDDR5 (GPU)
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high
Majiteľ tohto zariadenia tiež môže upravovať jednotlivé komponenty a v prípade potreby spraviť upgrade.
Nechapem, kto by potreboval do obyvacky Geforce Titan a tiez co mi brani v tom aby som si sucasne PC preniesol do obyvacky a pripojil ku nemu hocijaky ovladac. Zatial mi cely SteamBox pride ako zbytocnost.
ahojte, mám prblem so steamom : ak ho zapnem tak mi piše toto ešte včera to šlo ... : Steam.exe (main exception): To run Steam, you must first connect to the internet
potom som dal stahovat steaminstall dal vymazat steam potom znova nainštalovat a spustit a znova to ...
ja fakt neviem
potom som dal stahovat steaminstall dal vymazat steam potom znova nainštalovat a spustit a znova to ...
ja fakt neviem
Skús vymazať zo zložky Steam súbory ClientRegistry.blob a Steam.dll a spustiť Steam. Mal by prebehnúť update, možno ti to pomôže.Trindi napísal:ahojte, mám prblem so steamom : ak ho zapnem tak mi piše toto ešte včera to šlo ... : Steam.exe (main exception): To run Steam, you must first connect to the internet
ja fakt neviem
nič to nerobi ... znova že niesom pripojeny na net ...
Neinštaloval si nejaké programy v poslednej dobe? Teda tesne predtým ako ti prestal ísť Steam?
-
Lupeznik10
Light Expert
Zdravím.Stala sa mi taká vec že sa mi nejako vymazal účet na steame.Pritom som ja nič nespravil.Včera to bolo v pohode a keď som sa dnes prihlásil už účet neexistoval.Stalo sa vám to tiež už niekomu z vás?Skúste mi poradiť. 
Napis na support.
mensia demonstracia
daju sa nejako dat na Steam vsetky CD hry (originál) čo mám zakúpené, aby som si CDčka nemusel brať so sebou?? lebo tie hry co mam na Steame nemusim zakazdým davat do notebooku, ostatné áno... vdaka vám
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie, len tie kt. su steamwoks alebo si kupil priamo na stame ale to nemas cd..
Tohtorocne Steam zlavy budu:
jesenny vypredaj: Nov 27 - Dec 3
koncorocny vypredaj Dec 19 - Jan 2
Uniklo to od ruskeho developera. Ceny budu rovnake pocas oboch vypredajov, odhliadnuc od Daily deal, Flash deal a Community vote.
jesenny vypredaj: Nov 27 - Dec 3
koncorocny vypredaj Dec 19 - Jan 2
Uniklo to od ruskeho developera. Ceny budu rovnake pocas oboch vypredajov, odhliadnuc od Daily deal, Flash deal a Community vote.
-
sobrancan16
Star
no dnes je 27 november a zatial nič 
aj keby to bolo dnes tak vzdy sa to dava az o 19:00 cize este pockaj 
Ahojte mam problem so steamom, mam ntb windows 8.1.
pred par dnami som dal v steame na counter-strike ( pravm tlacitkom ) Vlastnosti/Mistni soubory/ Otevrit integritu mezipameti hry..
Od v tedy mi nejde steam, skusal som vymazat uplne cely z PC asi 20x precistil som v vsetko co mohlo suvisiet so steamom, ked som ho nainstaloval ( nebola nainstalovan ziadna hra ) tak islo ale ako nahle som dal nainstalovat niejaku hru ihned mi ho vyplo a ked som sa snazil zapnut tak mi stale vypne steam bez akelkolvek hlasenia, skusal som ho spustat ako spravcu ale nejde na PC mi steam ucet ide v pohode ak by mal niekto stymto problemom skusenost poprosim o radu ako to vyriesit...
alebo ak by to slo kto by mal cas tak ci by sa na to nepozrel cez Teamwiever
.. dakujem za odpovede.
pred par dnami som dal v steame na counter-strike ( pravm tlacitkom ) Vlastnosti/Mistni soubory/ Otevrit integritu mezipameti hry..
Od v tedy mi nejde steam, skusal som vymazat uplne cely z PC asi 20x precistil som v vsetko co mohlo suvisiet so steamom, ked som ho nainstaloval ( nebola nainstalovan ziadna hra ) tak islo ale ako nahle som dal nainstalovat niejaku hru ihned mi ho vyplo a ked som sa snazil zapnut tak mi stale vypne steam bez akelkolvek hlasenia, skusal som ho spustat ako spravcu ale nejde na PC mi steam ucet ide v pohode ak by mal niekto stymto problemom skusenost poprosim o radu ako to vyriesit...
alebo ak by to slo kto by mal cas tak ci by sa na to nepozrel cez Teamwiever
Neviete co moze v com moze byt problem ked mi pri kupovani hry stale vypisuje unexpected error ? Uz sa to deje 1 a pol dna ... Platba cez paypal , vsetky udaje su spravne a take iste ako na paypale ... Jedna sa o counter strike global offensive
Vyriesene kupou cez iny pc...
Vyriesene kupou cez iny pc...
Zdravim mam problem so steamom ked sa prihlasim tak vypisuje ze niesom pripojeny k netu resp. nemoze sa pripojit k steam serveru pritom internet ide ako ma..skusal som preinstalovat steam,rr pc a podobne veci aj par navodov co som nasiel na googli a youtube no nic nepomaha - je to notebook asus a ma windows 8 dakujem.