Podvod, prosim pomoc
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvod, prosim pomoc
o pan je pravnik
bude ale aspon to nebude svietit do ocu
a cislo necislo plati ze kym mu neni nic dokazane je nevinny cize majitel toho cisla by sa mohol ohradit ze jeho cislo je tu zverejnene s touto debatou a tym padom je poskodeny
Ked uz tak do code, spojler to neriesi.
Ako to riesi code?
ze je to zasifrovane tak google to nenajde
Zobud sa. Vies co je code? Je to BB tag, ktory neformatuje text a to co je napisane, tak aj zobrazi. Neznameba to ziadne kodovanie.
Ani spoiler nic neriesi. Ked tu to cisko je, tak tu proste je.
Ani spoiler nic neriesi. Ked tu to cisko je, tak tu proste je.
Aha, takze mi potom povedz zmysel code. Lebo podla teba vlastne nema ani zmysel ho pouzivat.
ok 
// tak mal som pravdu
to co si ukazal TH je len nastavenim fora resp nenastavenim
bezne sa to pouziva na zabranenie proti indexovaniu
// tak mal som pravdu
to co si ukazal TH je len nastavenim fora resp nenastavenim
bezne sa to pouziva na zabranenie proti indexovaniu
-
Grim
Darca
...ale hovno...nepoužíva sa to na zabránenie proti indexovaniu, ale aby z toho textu nebol klikací odkaz...na warez fórach sa tak obchádza zákon, ktorý voľne povedané tvrdí, že stránka ktorá ODKAZUJE na nelegálny obsah, je považovaná za nelegálnu, ale keď je to ako text, tak sa zákon neporušil...lenže keby to bolo ako normálny text, tak by sa ľuďom ťažko rozoznávalo, čo je obyčajný text a čo sú linky a nejaký warez a tak sa to rieši týmto spôsobom...ale indexuje sa to normálne...
Na skusku som si otvoril jednu warez stranku a otvoril zdrojak. Pri texte v code je len toto
<div>...<div>
<div>...<div>
-
Grim
Darca
...ale ja som nenapísal, že si to niekto nemôže vylepšiť...ja som napísal, na čo sa používa code tag...to, že niekto má na fórach registráciu a nechce aby si neregistrovaní užívatelia mohli cez Google nájsť odkazy je druhá vec...a navyše je v podstate jedno, ako to je na warez fórach, hlavné je, ako to funguje tu...a to ti Tommy dal aj obrázok...
Netrep. Na tej warez stranke sa pouziva bbcode tak, aby to Google neindexoval a aby si ako neregistrovany nevidel odkaz. To je uz uprava bbcode, nie je to ziadny standard, ktory ma bbcode.