chcel som sa len opytat že čo jej mam napisat aby odpisala aby komunikovala ...
dik moc
Myslíš, že to v 14-tich pochopí ?Grim napísal:...napíš jej nech ide do riti...a nerob zo seba poskoka...
Ako vieš že je problém v nej, keď ju nepoznáš a nevieš čo je vo veci? Chalan to napísal subjektívne. Možno niečo vynechal, možno niečo prifarbil podľa toho ako si myslí že to je. Schválne, predstav si, že sem príde baba a založí tému:Grim napísal:...audio, teraz ty vrtíš chovstíkom a hľadáš dôvody, prečo je to tak ako to je aby si si nemusel pripustiť, že je problém v jej blbej hlave...
kde? Vieš mi to odcitovať?Grim napísal:...tak je to asi tupá hus, keď mu nenapíše narovinu ako sa veci majú...je zbabelá...často je to prezentované ako "Nechcem mu ublížiť." ...ako logika? Nechcem mu ublížiť, tak ho ignorujem, než aby som mu napísala, že si s ním už nechcem písať. A jemu radíš, aby problém riešil tvárou v tvár, tak aj baba z tvojho opisu by ho mala tak riešiť a napísať, ako sa veci naozaj majú. A prečože jej píše? Žeby ho o to sama požiadala? Môžno si si zabudol prečítať tú časť, kde sa mu sťažovala, že jej nenapíše.
nikde tam nevidím, že by sa mu sťažovala že jej nenapíše. Je tam písané že si myslí a nie že sa sťažuje a že na ňu nemá čas a nie že jej nepíše. Ako prišiel na to čo si myslí mi je záhadou, ale ak mu to nejako naznačila že si myslí že na ňu serie a nemá na ňu čas, tak pre mňa to znamená že ju nezavolá von, že sa nestretnú a podobne. Nie že jej má vypisovať na facebookuTrindi napísal:ahojte, mam 14 rokov a poznam sa s velmi dobrou kamoškou pozname sa 10 rokov no v poslednej dobe si mysli že na nu seriem že na nu nemam čas atd... a na FB jej vypisujem a ona uplne ignoruje iba prečita a nič
... a fakt nechcem o nu prist ... snazim sa snou už tyžden dakde stretnut no neuspšene
chcel som sa len opytat že čo jej mam napisat aby odpisala aby komunikovala ...
dik moc