Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Dexter

Príspevok od používateľa Retne »

No sedem rokov paradneho serialu je za nami... Rad spominam na zaciatok ked som to este pozeral s otcom a boli sme velky fanusikovia. Otec mal uvodny song zo serialu ako melodiu na telefonu... Koniec mi prisiel spravny, Debru by som nedokazal nechat zit ako brat... a ak by s nou spravil aj to co s nou spravil a potom sa vratil ku Hanne, asi by to tiez nebol ziaden stastny koniec... urobili to asi najlepsie ako dalo! Dexter bol Velky serial!
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

p4ra napísal:Presne, ako pise Ryan. Drviva vacsina ludi nepochopila ten koniec. To mi pripada, ako s LOST. 95% ludi, kt. to pozerali ostali sklamani, lebo to vobec nepochopili.
trochu OT ale : z Lost bolo 95% ľudí sklamaných veľmi oprávnene, a nie kvôli tomu že by to nepochopili, ale kvôli tomu že tvorcovia nevysvetlili strašne veľa vecí (záhad, mytológie) zo seriálu, namiesto toho sa posledné časti sústredili na telenovelovú (vzťahovú) časť obsahu. Kvôli tomu to ľudia nepozerali :(

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Len odpoviem na tvoju otazku jednym z komentarov: Dude, most of these "question" are só stupid and completely answered, and some never needed to be answered. Just watch the show again and pay more attention...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

https://www.edna.cz/dexter/novinky/dext ... ho-popela/

možno ten rok 2020 nie je až tak zlý :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak na jesen deviata seria. wow. Vela od toho necakam, tak snad to nesklame :-)
Ktovie ci bude Dexter behat po lesoch, alebo to bude mestske prostredie.

*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

tesimtesim sa jak mala devka na prve chlamydie .. ja som nahodou az pred 2 mesiacmi binge-watchol celeho dextera a vobec som vtedy este nevedel ze akurat tento rok robia pokracovanie ..

len teda skoda, ze Michael Hall je jediny z original zostavy, co bude pokracovat ... ostatnych hercov zevraj vobec ani nepozvali (aspon podla nejakej newsky co som niekde cital cca pred mesiacom) .. no mohli by spravit aspon jeden poriadny nostalgicky reunion v poslednej epizode ..

som zvedavy na look and feel Michaela Halla .. ked si ho porovnate v prvej vs osmej serii, je tam vidiet jasny skok .. hlavne co sa tyka vyzarujucej energie a jeho celkoveho nadhladu, tak to vsetko islo dole .. proste v osmej uz to nebol taky mlady neskuseny žabiacik ako na zaciatku, resp uz sa na neho az tolko nehral .. mozno to bude vekom herca, mozno je to podla scenara ... kazdopadne teraz, po X rokoch, som proste zvedavy jak bude posobit ..

inac pisali niekde, ze ta 9. seria bude uz uplne finalna? alebo je tam este miesto aj na nieco viac, keby nahodou cisla vystrelili? :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Trosku otazka pomimo, ale...

Preco je serial Dexter tak popularny?

Davno som videl aspon tri serie, ale akesi to bolo nemastne neslane a predvidatelne. A to som dopozeral fakt c-eckove serialy.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Za seba čo mi len tak rýchlo napadne:
- zaujímavý netradičný príbeh
- sympatický herec
- Miami
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

ja ked som ho kukal prvy krat tak pred 8 rokmi, tiez som sa dostal asi na 3. seriu a dalej uz ma to netiahlo ... ale ked uz som po dlhsej dobe nevedel najst dobry serial, tak som tomu dal znovu sancu a chytlo ma to ... preco neviem .. mozno sympaticki herci .. mozno gradujuci dej (pomaly, ale isto) a chut sa dozvediet, ako to cele skonci
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Takze tam nemusim hladat nic "viac"?

Lebo nedavno som narazil na podobny serial s antihrdinkou, no viac sa zaobera moralnymi dilemami okolo smrti a ten ma dost chytil, pritom je pomerne neznamy.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Svojho casu to bol kultovy serial, teraz s odstupom casu uz moze prist trochu tazkopadnejsi, predsa uz to ma par rokov, ja som mal na nom najradsej jeho sestru, s tou jej sexi tvarickou a hlasom, ak tam nebude, tak to uz nebude stary dexter, no uz sa priznam ani neviem ci v nom dohrala a ci tam bude nejaka nadveznost.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

tak je to tu, s09e01 je vonku a dalsie epizody vychadzaju po nedeliach.

podla mna velmi solidne pokracovanie .. semtam aj nejaka zimomriavka ... je to proste stale stary dexter (aj podla retkvicovych kriterii :) ) v novom zimnom kabate
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Mne sa to az tak nepacilo. Chyba mi to Miami slnecne prostredie, mozno je to tym, ze zimu a chlad rad nemam a cez TV to vyslovene salalo z toho teraz :-)
Taktiez tie bocne postavy...ziadna ma tam nejako nezaujala okrem jeho frajerky. A to nie tym, ze by bola nejako extra pekna...
A to rozmaznane decko co u neho nakupovalo zbran...ten herec mam pocit, ze strasne prehraval svoju rolu. Nejako som mu to neveril.
Taktiez Harrison, myslel som, ze ho tam daju az o hodne neskor a nie takto od zaciatku.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

ja by som vacsinu buducich sceniek tipoval na Dexter + Harrison, tak mozno celkovo tie vedlajsie postavy budu trochu viac vedlajsie ako predtym .. ale dal by som tomu este cas, taky Masuka sa po prvej epizode tiez asi hned nezapisal do pamate.

inak ten Harrison ma tiez prekvapil, ze ho tam hned prdnu len tak z nicoho nic, ziadna drama a natahovanie .. mozno len potrebovali po tej prvej epizode zanechat vacsiu zapletku ako jedneho mrtveho spolied kida
retkvic
Addict
Addict

Som to odkladal a pozrel az teraz a Dexter nesklamal, asi naj serial tento/minuly rok.
Spoiler
Podla zakulisnych info to vyzera, ze dexter asi zomrie v poslednej 10 epizode co bude docela skoda, lebo ako duch uz to nebude asi to prave orechove(to potom budu dvaja duchovia, on a Deb, to hadam nie :) ) ab by mal serial dalej pokracovat uz iba s teenage zabijakom, teda neviem, je mozne ze to tam smeruje, skoda, uvidime.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

no uvidime .. za chvilu to tu mame .. ja stale dufam v nejaky reunion starej party :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Spoiler
tak ako bol build up celej serie velmi dobry, tak bol zaver odsraty. prislo mi to strasne unahlene, ze podme ten zaverecny zvrat, ktory asi aj tak kazdy ocakaval, napchat do poslednych 10 minut inak fantastickej epizody... som opat raz zas a znova sklamany. cela ta zaverecna konfrontacia dextere harrisonom bola za vlasy pritiahnuta.
retkvic
Addict
Addict

Spoiler
No tak posledna epizoda bola aka bola, urcite vsak nie som sklamany ako pred rokmi z lost, pokracovanie v tomto na teenage sposob vsak moc nevidim, jedine ze by nam Harrison v pokracovani nejakym zazrakom podrastol, mal nejake nove schopnosti a hral by ho niekto podobny dexterovi, lebo v takejto podobe by asi daleko nezasiel, no nevadilo by mi ani keby to bol uplny koniec tejto sagy, uvidime.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Spoiler
pre mna najlepsia epizoda .. asi najsilnejsi moment bol telefonat s batistom, tam to do seba pekne zacvaklo .. skoda, ze uz potom nebola ta konfrontacia, to by ma zaujimalo ako by to zahrali .. ale celkovo to bolo 60 minut napatia .. resp 50, bez toho konca .. tam uz som po tych precitanych teoriach o konci asi tusil, ako to moze dopadnut a akonahle zacal mat harrison problem so smrtou logdana, tak s tou puskou na zemi v pozadi uz to bolo jasne .. kazdopadne dexter uz v tej chvili bol viacmenej odpisany a to vyvrcholenie serie malo byt podla mna prave jeho odhalenie a spojenie s minulostou, co sa v podstate dialo v poslednych 3 epizodach, a nie smrt, preto by som ten absolutny koniec az tak nehejtil .. tu scenu by som nebral ako pokus o zvrat, len proste potvrdzujucu bodku.

ale ak bude pokracovanie, urcite kukam dalej. no neviem si predstavit harrisona v hlavnej roli :) mozno nieco na sposob "o 20 rokov neskor" s inym hercom .. ako retkvic pise ..
Napísať odpoveď