Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Tak potom mi nie je jasné, z akého dôvodu sa to pýtaš znova?
lebo sa bojím že toto nespĺňam
napr.:
napr.:
Spoiler
Organismus v pubertě vyžaduje ohromné množství živin – mluví se o tom, že teenageři potřebují minimálně dvakrát tolik jídla co dospělí
Spoiler
Samotný silový trénink, jenž by měl vést k ještě většímu růstu svalů, než je přirozený růst v pubertě, pak vyžaduje další živiny
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nesplnas lebo nic nerobis 
Ale to už nemá súvis s tými činkami.
Vidím, že pochopenie textu je problém stále väčší a väčší.
čo som tam nepochopil? 
chcel by som sa spitat na creatin monohydrat ze ci sa vam pekne rozpusti vo vode lebo mne sa nie a nie rozpustit je to normalne alebo zly creatin
Mne sa osvedčilo rozpúšťať kreatin v teplých nápojoch. V studenej vode môžeš miešať do zblbnutia a aj tak sa nerozpustí poriadne.
Ja to robím tak, že si nalejem 3 dcl mlieka, hodím na minútu do mikrovlnky a potom zamiešam kreatín. Pekne sa rozpustí po chvíli miešania.
Ja to robím tak, že si nalejem 3 dcl mlieka, hodím na minútu do mikrovlnky a potom zamiešam kreatín. Pekne sa rozpustí po chvíli miešania.
a nevadi ze creatin dam z mliekom ? a inak ked to vipijem nerozpustene tak by to iny ucinok mat nemalo ci ?
Už sa to tu rozoberalo viackrát. Daj si do vyhľadávania "kreatin" a čítaj.
Alebo prečítaj diskusiu, zhruba od tohto príspevku http://www.hojko.com/post1873122.html#p1873122
Alebo prečítaj diskusiu, zhruba od tohto príspevku http://www.hojko.com/post1873122.html#p1873122
zdravim mam problem mam svalovku na bruchu (dolna časť) už vyše 5 dňoch jeden znamy mi doporučil acilpyrin je to podľa vas dobre? alebo treba vydržať?
Ten ma (vraj) zmysel len po treningu, inac uz si nepomozes, ked ju raz mas...ale vraj aj cely acilpyrin je len mytus a vobec to nepomaha. Takze len pretrpiet.
japaja, to si taka sracka, ze bolest ako je svalovica musis riesit liekmi?
Keď mám svalovku, tak si to skôr užívam a mám z toho srandu. Ale brať na to lieky by ma nenapadlo. Neber zbytočne lieky, keď nemusíš. Možno by ti to utlmilo bolesť, ale celkovo je to taký bordel pre organizmus, že radšej sa tomu vyhnúť.
kali ja sa len pytam nic nejdem este riesit tyzden ma bolia klby biceps spodna cast brucho neviem
ako pinco by si si to uzival ked si ani do postele nelahnes normalne bo to bruchom neudrzis
ako pinco by si si to uzival ked si ani do postele nelahnes normalne bo to bruchom neudrzis
Existuju iba dve moznosti vychadzajuce z toho aky mas vysoky, nizky prah bolesti.
Bud to neni svalovica ale nejaky iny problem (natiahnuty, popripade natrhnuty sval, alebo nejaka forma vacsieho zapalu zo zrnanenia atd atd...)
Alebo si proste baba a tu places z jednej svalovice.
Kazdopadne oboje neodporucam liecit liekmi.
Bud to neni svalovica ale nejaky iny problem (natiahnuty, popripade natrhnuty sval, alebo nejaka forma vacsieho zapalu zo zrnanenia atd atd...)
Alebo si proste baba a tu places z jednej svalovice.
Kazdopadne oboje neodporucam liecit liekmi.
Viem, že to bolí, ale je to len svalovica, ktorá skôr či neskôr prejde. Teda pokiaľ nejde o niečo vážnejšie, ako píše kali.
Ja som raz mal takú svalovicu na nohách, že som nevedel vyjsť po schodoch. Úplne vážne. Normálne som si musel zobrať dovolenku. Ale bral som to s úsmevom. A hlavne som sa poučil, že je lepšie začínať pozvoľna, postupne si prikladať váhy a nie hneď začať tam, kde som pred pol rokom skončil.
Lieky naozaj nerieš. To vydržíš.
Ja som raz mal takú svalovicu na nohách, že som nevedel vyjsť po schodoch. Úplne vážne. Normálne som si musel zobrať dovolenku. Ale bral som to s úsmevom. A hlavne som sa poučil, že je lepšie začínať pozvoľna, postupne si prikladať váhy a nie hneď začať tam, kde som pred pol rokom skončil.
Lieky naozaj nerieš. To vydržíš.
ok ok diki 
len tak pre zaujimavosť robim:
15minut bicykel (strečing)
klatka v sede 4x10 (40kg)
brušaky "dole hlavou"
ta vec čo je ako na gynekologii neviem ako sa to vola tam deto 4x10 (50kg)
brušaky na šykmej lavičke ale nie cele v polke zastavim no brucho ostava napnute 4x15
stepper 15 minut lvl 10 tep do 150 lvl 20(max) tep 180
lýtka 4x10 (40kg)
brušaky dolna časť brucha teda zdviham nohy k hlave 4x15
a na konci nejaky strečing na natiahnutie nôh bicykel abo vyskoky z drepu
len tak pre zaujimavosť robim:
15minut bicykel (strečing)
klatka v sede 4x10 (40kg)
brušaky "dole hlavou"
ta vec čo je ako na gynekologii neviem ako sa to vola tam deto 4x10 (50kg)
brušaky na šykmej lavičke ale nie cele v polke zastavim no brucho ostava napnute 4x15
stepper 15 minut lvl 10 tep do 150 lvl 20(max) tep 180
lýtka 4x10 (40kg)
brušaky dolna časť brucha teda zdviham nohy k hlave 4x15
a na konci nejaky strečing na natiahnutie nôh bicykel abo vyskoky z drepu
Toto zaváňa trolovaním. 
japaja, tak ty este dokonca aj cvicis ako zena 
nie ty inteligent
korculujem a treba mi to kedze nemam kondiciu ani silne brucho a ani chrbat nehovoriac o nohach http://youtu.be/GU-Q8QfpTz8?t=55s