porušovanie pravidiel pokec.sk
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: porušovanie pravidiel pokec.sk
žobrať o plusko a potom žobrať o unban 
Rodicia su na teba isto hrdi, co?loll napísal:preco ma napokeci blokovali ket som iba pisla ze kto mi aktivuje plusko to je ake porusvanie pravidiel prosim odblokujte ma chcem is napokec prosimmm![]()
![]()
![]()
Chcela by som nahlasit porusovanie pravidiel na pokeci z niku lisiko202 urazanie nadavky nevhodne spravanie voci zenam.a vulgarizmi
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ok, registrujeme
Chcela by som nahlasit porusovanie pravidiel na pokeci z niku lisiko202 urazanie nadavky nevhodne spravanie voci zenam.a vulgarizmi
//autoeditácia príspevku (08 Okt 2013, 19:15)
//autoeditácia príspevku (08 Okt 2013, 19:15)
Čo si chcela tým spamovaním dokázať? 
V slove pokec sa asi 5 krát pomýlila a napísala hojko 
-
Runes
Addict
ale berme to s tej lepsej stranky pouzila minimalne google a dala si tu namahu aby sa tu registrovala
akurat by sme mali dat do nazvu topicu ze nemame s pokecom nic spolocne 
-
audiotrack
VIP
myslím že to je jasné už z domény že s nimi nič nemáme spoločné. Ale tak nikdy nevieš, možno sem nejaký admin pokecu chodí
ja sa len stále divím ako sa takéto individuum vôbec dokáže zaregistrovať, nie je tam žiadna spambot ochrana vo forme matematického príkladu? ak je, asi treba zdvihnúť náročnosť 
Ako zablokovať iného užívateľa na pokeci
Je pravda že SEO optimalizáciu máte na hojku dobrú lebo aj keď poznám toto fórum a chodím naň túto tému mi našiel google keď som hľadal návod ako zablokujem iného užívateľa na pokeci... Lebo na ich webe nič také nevidím, preklikal som všetky ponuky menu a nič. Asi to majú hlbšie schované tak som to skúsil cez google...
Moja otázka je že ak ja mám nick, a chcem niekoho zablokovať (nie nahlasovať adminom aby si s ním robili poriadky) ale také niečo ako na FB že zvolím si daný nick a dám ho do zoznamu blokovania a tá osoba mi už nebude vedieť napísať, komentáre dávať atď. Skôr niečo ako trvalá ignorácia.
Moja otázka je že ak ja mám nick, a chcem niekoho zablokovať (nie nahlasovať adminom aby si s ním robili poriadky) ale také niečo ako na FB že zvolím si daný nick a dám ho do zoznamu blokovania a tá osoba mi už nebude vedieť napísať, komentáre dávať atď. Skôr niečo ako trvalá ignorácia.
Ahojko. Na Pokeci je jeden vulgarny psichopat.ktory nadava,uraz vulgarne zien,mensin,a normalnych ludi.Jeho nick je https://pokec.azet.sk/Lubos7373/?i9=d8b6fd755545 . neda sa ho nahlasit,blokovat
-
K-u-b-i-a-k
Addict