Celorocne pneumatiky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
JCM01
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Celorocne pneumatiky

Príspevok od používateľa JCM01 »

Nechcel by som takeho "inteligentneho" vodica stretnut za sebou v kritickej situacii...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Boha jaky flame sa tu strhol ako ok povedal svoj nazor tak sa tu nepobite :D

Takze asi pojdem do zimnych teda a k tomu zjazdeniu ano celorocne zjazdis rychlejsie ale oto aj ide, lebo na druhom starsom aute mam zimne s 2004 a stale su dezenovo fajn :D ale popravde ake vlastnosti bude mat 9 rocna pneumatika a ototo mi ide ze kupim sice zimne gumy ktore nikdy nezjazdim teda pocas ich zivotnosti lebo ak sa pamatam zivotnost pneu je dako 3 ci 4 roky. Co je inak celkom fajn otazka 4 rocna zimna vs nova celosezonna.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Hegy napísal:Juicy moc nejazdi v BA co? :mrgreen:
V BA nejazdim to mas pravdu...aj vdaka tomu sa hned nezosypem ked rano vstanem a na ceste je vrstva snehu. Uz chapem vase reakcie pretoze v BA je kalamita 1.stupna uz pri 5cm snehu. Tak to musite mat zimne gumy hned ako sa Maros Palesch objavi v telke. Reagoval som len na to, ze na 13 rocne auto v hodnote do 2000€, ktore jazdi par km denne, vacsinou po upravenych cestach postacuju univerzalne pneu.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

viac ako 4 roky by som sa bál ... kamarát mal na aute 5 ročnú a celá sa mu po obvode roztrhla. Mal šťastie že nešiel niekde po diaľnici a že nepoškodil disk ...

Tak ich nemusíš drať 10 rokov. Pojazdi dve sezóny a za nejakú rozumnú cenu ich ponúkni niekomu na dojazdenie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Juicy napísal: V BA nejazdim to mas pravdu...aj vdaka tomu sa hned nezosypem ked rano vstanem a na ceste je vrstva snehu. Uz chapem vase reakcie pretoze v BA je kalamita 1.stupna uz pri 5cm snehu. Tak to musite mat zimne gumy hned ako sa Maros Palesch objavi v telke. Reagoval som len na to, ze na 13 rocne auto v hodnote do 2000€, ktore jazdi par km denne, vacsinou po upravenych cestach postacuju univerzalne pneu.
Ani ja sa nezosypem no vacsina cezpolnych zaskocena nielen snehom ale aj viacerymi pruhmi a hustotou semaforov vacsou ako 1semafor/obec tak vznika chaos, panika, caste brzdenia a tu to zacne, ten pred tebou brzdi plne brzdy aj ked povedzme nemusi a ty uz len ratas kolko krat ta nakope ABS kym ta nekopne zadok brzdiaceho auta...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Toto je inak fakt ako niesom daky patriot alebo co ale fakt ze seci si robia prdel s BA ze 1cm snehu a kalamita a ..... ale popritom ten bordel zapchy nehody zmatky tu robia hlavne cezpolny. Raz to malo krasny kontrast na moste Lafrancony ked soferoval kamarat co bol cezpolny a bola zapcha bo nehoda a zaderi ze no je..nuty blavaci nevedia jazdit a na moste tuknute auta DS a KE a PP proste silne blavacke trio :D Taktiez milujem reci ze nevieme jazdit bez semaforov co vypravaju mudrlanti z vidieka akurat ze si neuvedomuju to ze keby tam ten semafor nebol tak ten z vedlajsej cesty sa zaradi asi tak za 20min lebo ten prud aut na hlavnej by bol na dlhsie cakanie. pripadne preco tu tak agresivne jazdime, lebo ked dojdem na vychod k babke tak ma ide porazit ked stoji auto v krizovatke a nato aby sa zaradilo potrebuje rozostup medzi autami 200m, proste tu ked mas 10 15m tak zadelis kotol a strcis sa tam inak bys tam zatvrdol na pol dna
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Runes napísal: ale popravde ake vlastnosti bude mat 9 rocna pneumatika a ototo mi ide ze kupim sice zimne gumy ktore nikdy nezjazdim
bude mat asi take vlastnosti ako zimna pneu v lete pri 38°C, stvrdnuta guma, mensia prilnavost na ceste, na vode a plačkanici ani nehovorim,.. Mal som raz jedny 5 rocne zimne gumy, ktore mali este jak tak dezen, no ked som raz vosiel u nas do velkeho kruhaca ked snezilo fest a zrazu som siel rovno a kolesa vytocene na full tak mi vsetko nebolo jedno a to som neisel ani rychlo. Mal som stastie, ze som netrafil koleso a neohol rameno. Poniektorí su zmagorení z reci typu, ze gumari chcu na nas zarobit, preto robia letne a zimne aby si musel kupovat kazde dva roky nove zimne aj letne.. :roll: ja mam taky nazor, ze guma je jedina vec co ta drzi na ceste ci ides v lete na okreskach pri 40°C do zakruty rychlejsie alebo v zime v kolonach alebo na nejaky mensi kopcek. Min. rok som kupil na svoje 12rocne auto uplne nove zimne pneu a take ticho a jazd. vlastnosti nikdy nebude mat stara tvrda pneu. Na leto idem kupit nove letne. :smt006

A reci typu, ze v BA nasnezi 5cm a kalamita. Hm tiez som sa na tom bavil, no ked som cez zimu musel jazdit v ba tak to nebla taka sranda ako inde. Moze byt 5cm kasa na ceste v kolone, nechas si priestor pred autom aby si donho nenabural na starych 10 rocnych zimnych, nebodaj celorocnych alebo najlepsie letnych :slap: tak sa ti tam niekto votre lebo nechce ist rovno ale krizom cez tvoj pruh odbocovat a musis brzdit na full tam aj nove zimne na to nestacia. Tak ale kazdy nech si robi ako vie, len dufam, ze taky ludia ma budu obchadzat pri mojej jazde. :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Pred pár rokmi neboli zimné gumy povinné a všetci si veselo jazdili. Obuj si čo chceš.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Paťko napísal:Pred pár rokmi neboli zimné gumy povinné a všetci si veselo jazdili. Obuj si čo chceš.
to je argument za všetky drobné :)
pred pár rokmi nebolo ani celodenné svietenie a plno iných vecí a všetci si veselo jazdili.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

JJ pred par rokmi ani rychlost nebola obmedzena, auta dosahovali vykonu do 40kw a na hlavnom tahu bola frekvencia 3 auta za 10 minut.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

..a to do tejto diskusie este neprispel qwerty :coffee:
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Skus mu poslat link,ako pozvanku do diskusie :lol:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co by sem akoze take napisal? Sak sa jazdit boji :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a keď už jazdí, tak nepoužíva gumu
wladas
Redeemer
Redeemer