The Conjuring
http://www.csfd.cz/film/298275-v-zajeti-demonu/
6.0/10
nemozem sa nevyjadrit ako fanusit prave tohto zanru.
film nebol zly... ale nechapem vase hodnotenia, bol totizto priemerny, preco ?
1. 150tisic krat neoriginalna tema a.k.a
dom posadnutie strasenie demoni NUDAAA
- nevravim ze je to zle, ale podla mna je to otrepana zalezitost ktora hlavne v tomto filme nepriniesla nic nove.
2. atmosfera mala grady - ale, ked velmi casto bola prerusena "nehororovym - az pohodovym" dejom, cize to bolo ako na hojdacke, raz sa bat potom si vydychnut, v celku nic moc.
3. dalej ma "srali" 70roky v ktorych samozrejme nechybala POV HD kamera... chvala bohu to nebolo cely film ale iba chvilku.
4. masky, sorry ale katastrofa, Annabelle bola najstrasidelnejsia...
5. mainstream, pre ludi co videli za zivot 3 strasidelne filmy...
6. je to zmes vsetkeho co uz sme videli.. neurazi, neprekvapi, je to lepsi priemer, ale inac nic moc.
7. Horor s velkým H ako hovno
niekolko nazorov z CSFD s ktorymi sa zhodujem a su objektivne pravdive
1.
Proč v každym horroru se musí někdo přestěhovat do domu, kde straší, proč musí každé dveře skřípat? Proč musí bejt monstrózní bouřka, proč všem démonům musí vadit kříže a svěcená voda? Proč, ikdyž se stále tyhle zajeté klišé stále opakujou budem hlásat... n o v o d o b á pecka..ne, pecka to samozřejmě neni, ale i přesto je to koukatelnej horror, bohužel.
2.
Paradoxne bol môj zážitok oslabený projekciou v kine, keďže po mojej ľavici som počúvala slečnu s infarktovými stavmi a dávala mi to najavo hlasným jačaním do ucha a aby mi nebolo málo, po mojej pravici zas sedela partia 13-ročných debilkov, ktorí svojími vtipnými hláškami museli celý čas dokazovať, akí sú nad vecou a ako sa práve oni vôbec, ale vôbec neboja. Viva la cinema!
- pre zastancov kina co nepoznaju atmosferu sameho v izbe
3.
Slabá čtyřka mínus jeden bod za závěr. (SPOILERY!) Strašidelné scény fungují skvěle, ale příběh jen vykrádá ostatní filmy, působí hrozně bezpečně a na konci se uzavře bez vážnějších následků pro zúčastněné. A některé dějové linky zůstanou úplně nevyužité: K čemu tam nakonec byla panenka Annabelle? A k čemu strašení dcery Warrenových? Proč zmiňovali zhoršující se stav Warrenové po každém řešeném případu, když to nakonec nemělo na nic vliv?
4.
Par lekacek, nic nového ani zajímavého, atmosféra kolisava. Spatny horor to ale vyloženě neni.
atd