II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
To čo je za frázu s tým, "musíme začať od seba?" Ako ono je to pravda, ale túto zázračnú vetu používajú všetci a tak často, že je to už vyprázdnená floskuka.
slay, o akých cenách zas hovoríš?
slay, o akých cenách zas hovoríš?
O všetkých cenách v ekonomike. Mal by si tomu rozumieť, ak chceš pochopiť, prečo sú tvoje grafy naprd. Reálna mzda v tvojom grafe je cenou práce a hdp je o cenách tovarov a služieb, dlh je obdobná záležitosť. Ak niekto niekde cucaním z prsta stanoví, že mlieko stojí korunu, a ak niekde inde stojí mlieko 10 korún lebo je to výsledkom skutočnej ponuky a dopytu, tak je to rozdiel a porovnávať to len tak, je prejav mentálnej degenerácie.hughito napísal: slay, o akých cenách zas hovoríš?
Ľudia na Slovensku vždy obľubovali populistov, stačí si spomenúť na Mečiara, teraz tu je Fico a aj Dzurinda sľuboval dvojnásobné platy.
Možno na rozdiel od Mečiara a Fica Dzurinda aj spravil ozaj veľké reformy a zmeny v správnom čase, možno to bolo len naše šťastie. Aj Fico by mohol robiť nejaké užitočné kroky, keby nebol až tak zaneprázdnený rozkrádaním. A keď aj robí robí len zle a horšie.
Ponaučenie je, že na Slovensku vyhrá vždy ten, čo sľubuje najviac, aj keď je to nereálne. A mal by to byť taký populista, ktorý potom aj voľačo spraví, na naše nešťastie Fico taký politik nie je.
Jedinou šancou opozície by bolo nájsť ozaj veľkého populistu, ktorý bude 24/7 sľubovať, aby bol veľký rečník a to je asi aj všetko. Pokým takého nebudú mať nemajú žiadnu šancu na úspech.
Možno na rozdiel od Mečiara a Fica Dzurinda aj spravil ozaj veľké reformy a zmeny v správnom čase, možno to bolo len naše šťastie. Aj Fico by mohol robiť nejaké užitočné kroky, keby nebol až tak zaneprázdnený rozkrádaním. A keď aj robí robí len zle a horšie.
Ponaučenie je, že na Slovensku vyhrá vždy ten, čo sľubuje najviac, aj keď je to nereálne. A mal by to byť taký populista, ktorý potom aj voľačo spraví, na naše nešťastie Fico taký politik nie je.
Jedinou šancou opozície by bolo nájsť ozaj veľkého populistu, ktorý bude 24/7 sľubovať, aby bol veľký rečník a to je asi aj všetko. Pokým takého nebudú mať nemajú žiadnu šancu na úspech.
Tak každý politik je istým spôsobom populista, musí sa nejak zapáčiť, zaujať. Tí, čo sa hrajú na nepopulistov to len zakrývajú do inteligentnejšieho hávu a urobia si body u viac kriticky zmýšľajúcich.
-
javatar
Hardcore addict
To znamena, ze ak chcete zmenit tento stat k lepsiemu tak musite zalozit stranu so socialnym programom, strasne ludom naklamat a ked vas zvolia tak BUM - presadzovat si vlastnu cestu (praviciari znizenie odvodov, hugo anarchiu, TH anarchokapitalizmus...
)
Kolegovia možno áno, keďže ich teórie stoja na hierarchickom princípe, u mňa nehrozí. 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.sme.sk/c/6955117/jahnatkovi- ... adzac.html buhahaha, diskreditačná kampaň my arse.
-
vendo
Guru
toto je uplne "normalne" v nasej politike, ze dosadis vsade svojich ludi, bez ohladu na nejaku kvalifikaciu
akurat blbec to robi tak okato ze.....
akurat blbec to robi tak okato ze.....
S týmto mal shooty pravdu, prekrylo to odrazu SPP kauzu.. Toto Smer vie. U opozície vždy rozpytval aj blbosti za pár tisíc eur ako kauzy galaktických rozmerov, ale keď oni spravili miliardové kauzy, tak to okamžite vedeli zakryť prkotinami.
myslite, ze ked fico uspeje v prezidentskych volbach, tak sa v smere najde niekto kto nahradi jeho funkciu natolko, ze ho budu ludia zrat ako robka? pretoze predsa len fico je majstrom slova, a dokaze oeebat ludi celkom slusne. keby odide zo smeru, a prezidentuje, tak tam vidim potencionalne znizenie hlasov pre smer, i ked, netusim koho ineho by ti ludia volili. a stale je tu moznost ze by ich nas pan prezident navadzal podporovat jeho byvalu stranu...
Myslím si, že s takto krásnym videom, je to úplne jedno..
http://fico.blog.sme.sk/c/322451/Chcem- ... denta.html
http://fico.blog.sme.sk/c/322451/Chcem- ... denta.html
Ak niekto, tak Kaliňák, v rebríčkoch sympatickosti a dôveryhodnosti sa umiestňuje pomerne vysoko. Či to bude znamenať pokles preferencií, ťažko povedať - predpokladám však, že áno, nie však markantný, nakoľko ľavicoví voliči na Slovensku nemajú prakticky žiadnu alternatívu. Ja osobne si napr. SMER bez Fica predstaviť neviem. Rovnako ako HZDS bez Mečiara alebo SNS bez Slotu.sharky-no napísal:myslite, ze ked fico uspeje v prezidentskych volbach, tak sa v smere najde niekto kto nahradi jeho funkciu natolko, ze ho budu ludia zrat ako robka? pretoze predsa len fico je majstrom slova, a dokaze oeebat ludi celkom slusne. keby odide zo smeru, a prezidentuje, tak tam vidim potencionalne znizenie hlasov pre smer, i ked, netusim koho ineho by ti ludia volili. a stale je tu moznost ze by ich nas pan prezident navadzal podporovat jeho byvalu stranu...
Teoreticky by mohol aj z pozície prezident SMER min. verbálne podporovať. Ale Fico pôjde len ak sa posilnia právomoci.
-
seth82
Darca
http://www.sme.sk/c/6967359/anticenu-pr ... usili.html toto je celkom gól, ak je to všetko pravda
Ten Tomáš je v prípade pravdivosti všetkých tých vecí (ale tak nevidím dôvod, aby toľko nezávislých zdrojov od seba klamalo) ešte väčší hlupák, ako sme si mysleli - to mu post hovorcu dodáva toľko sebavedomia na takéto veci?
ZALOŽENIE VÝBORU PRE STÍHANIE ZLOČINOV SPÁCHANÝCH PO 17. NOVEMBRI 1989
http://bit.ly/1gChmLy
"Dnešná realita je úplne odlišná ako pred 24 rokmi, kedy sa začal rozpadávať Sovietsky zväz a ekonomicky vyhnil tzv. reálny socializmus na území jeho satelitov. Je historicky potvrdeným faktom, že na Slovensku zmena nikdy neprišla zvnútra. Jedinou výnimkou bol pokus o socializmus s ľudskou tvárou Alexandra Dubčeka, ktorý bol krvavo potlačený a kedy bol a aj zostal národ morálne zlomený. Neexistuje preto predpoklad prebudenia verejnosti, ktorá ja dlhodobo apatická, rezignovala a drvivej väčšine ide doslova o existenčne prežitie."
http://bit.ly/1gChmLy
"Dnešná realita je úplne odlišná ako pred 24 rokmi, kedy sa začal rozpadávať Sovietsky zväz a ekonomicky vyhnil tzv. reálny socializmus na území jeho satelitov. Je historicky potvrdeným faktom, že na Slovensku zmena nikdy neprišla zvnútra. Jedinou výnimkou bol pokus o socializmus s ľudskou tvárou Alexandra Dubčeka, ktorý bol krvavo potlačený a kedy bol a aj zostal národ morálne zlomený. Neexistuje preto predpoklad prebudenia verejnosti, ktorá ja dlhodobo apatická, rezignovala a drvivej väčšine ide doslova o existenčne prežitie."
-
seth82
Darca
Naozaj pekný pokus z tvojej strany posielať to cez skracovač bit.ly, pretože v prípade, že by si tu zaslal priamy odkaz na necenzurovane.sk, skoro nik by na to neklikal. Stačí si prečítať vetu "je historicky potvrdeným faktom, že na Slovensku zmena nikdy neprišla zvnútra". Milujem tieto bohorovné tvrdenia
Pre ostatných - vrámci duchovnej hygieny si dajte necenzurovane.sk do zoznamu blokovaných stránok, je to duchovný odpad presne tak, ako beo.sk, dolezite.sk, prop.sk a podobne. Len taký malý hint - autor toho článku nie je nik iný ako Bendár - slávny to spoločník ĽSNS a Slovenskej pospolitosti - Enough said.
Aj tak ale nechápem, čo tento príspevok hľadá práve v tejto téme.
Aj tak ale nechápem, čo tento príspevok hľadá práve v tejto téme.
seth82 hold je to tvoj nazor, ale nutit inych ake stranky si maju blokovat je trosku scestne, to ze ty to nevies stravit je iba len tvoj problem, fakt na tvoje obmedzene prispevky nikto neni zvedavy. mal by si sa viac zaujimat o psychohygienu, sem tam zajst do lesa, nie tu furt trcat na hojku, pocet prispevkov tomu nasvedcuje. ale trefa, presne preto som pouzil bit.ly, lebo vies aky su ludia, maju hned predsudky.
A cital si to vobec, od hora dole ? dal som to sme z toho dovodu, ze vsetci lamentuju na fica ale nic preto neurobia, nastastie existuje hrstka ludi, ktori sa s tym snazia nieco urobit, je na case odlozit ruzove okuliare a uvedomit si co sa tu deje. Nerozumiem ani tomu nalepkovaniu ĽSNS, SP = extremisti, musis si uvedomit, ze nic nieje na 100% ciste a trollovia sa najdu vsade.
preco sa vyhybat diskusii a hned take stranky oznacovat za bullshity ? keby to zverejnilo sme.sk, alebo rtvs tak to uz nie je bullshit ? tomuto ako tiez nerozumiem
A cital si to vobec, od hora dole ? dal som to sme z toho dovodu, ze vsetci lamentuju na fica ale nic preto neurobia, nastastie existuje hrstka ludi, ktori sa s tym snazia nieco urobit, je na case odlozit ruzove okuliare a uvedomit si co sa tu deje. Nerozumiem ani tomu nalepkovaniu ĽSNS, SP = extremisti, musis si uvedomit, ze nic nieje na 100% ciste a trollovia sa najdu vsade.
preco sa vyhybat diskusii a hned take stranky oznacovat za bullshity ? keby to zverejnilo sme.sk, alebo rtvs tak to uz nie je bullshit ? tomuto ako tiez nerozumiem
-
seth82
Darca
Ehm - ja niekoho niekde do niečoho NÚTIM? Máš to nejaké pomiešané. A o tom, či je na moje príspevky (samozrejme, obmedzené - ešteže tak, už som sa bál, že nejaký smash z tvojej strany nepríde) je alebo nie je niekto zvedavý, určite nerozhoduješ TY. Moja psychohygiena je v poriadku (aj preto, lebo som prestal úplne čítať horeuvedené bludstránky), neviem teda - koľko rokov psychológie máš za sebou? Ja mám tri - nech si môžeme raz a navždy stanoviť, kto môže komu niečo o psychohygiene porúčať.
"Furt trčať na hojku" - napríklad za posledné dni som precestoval niekoľko tisíc kilometrov a "netrčal som na hojku" - nepovažuj prosím svoje subjektívne pozorovania (ktoré sú scestné) za fakty. Počet príspevkov - WOW, AŽ 2,31 príspevku za deň = ak má písanie príspevku trvať 5 minút (čo netrvá nikdy), tak je to desať-dvanásť minút z 24-hodinového dňa. To je podľa teba "trčanie na hojku", skvelá matematika z tvojej strany. Môžeš ma poučiť aj o nej.
Prosím ťa - "nastastie existuje hrstka ludi, ktori sa s tym snazia nieco urobit" - jasné, založením nejakého občianskeho hnutia s tým už aj hneď niečo robia. Vieš, takýchto hnutí je neúrekom a zmenili už niečo? Nie, pretože pôsobia na jednoduchých pod ešte jednoduchším cieľom - vytrieskať z toho popularitu a niekedy aj kapitál. Zviditeľniť sa, ukázať za, získať prípadné politické body - čudujem sa, že ľudia ako ty, ktorí vidia do konšpirácií a tajností, takúto zbrusu jednoduchú vec prehliadajú. Pretože tieto spolky nie sú o nič lepšie alebo aktívnejšie ako my tu na fóre - iba usporiadajú diskusie, či už verejné alebo uzavreté, nalejú si vínka tým to hasne.
Ďalej - nielenže si si pangalakticky vydedukoval, že niekomu niečo nanucujem (ohľadom blokovania stránky), ešte väčšia intergalaktická dedukcia je toto: "Nerozumiem ani tomu nalepkovaniu ĽSNS, SP = extremisti" - poradím ti - použi ctrl+f a hoď tam prvé písmenká slova "extremisti" a zistíš, kto ho v tejto diskusii použil v spojitosti so spomínanými "stranami" ako prvý. Priprav sa na neblahé prekvapenie, dúfam, že ťa veľmi nešokuje.
Ja sa nevyhýbam diskusii (dosť si to protirečí s tvojím vyhlásením, že "furt trčím na hojku", teda na diskusnom fóre), ďalej - čo ja mám so SME alebo dokonca s RVTS? Ja som dôvody na ignorovanie tých stránok na tomto fóre vyjasnil už XXXXXX krát, nebudem sa stále opakovať. Vyhľadaj si to.
"Furt trčať na hojku" - napríklad za posledné dni som precestoval niekoľko tisíc kilometrov a "netrčal som na hojku" - nepovažuj prosím svoje subjektívne pozorovania (ktoré sú scestné) za fakty. Počet príspevkov - WOW, AŽ 2,31 príspevku za deň = ak má písanie príspevku trvať 5 minút (čo netrvá nikdy), tak je to desať-dvanásť minút z 24-hodinového dňa. To je podľa teba "trčanie na hojku", skvelá matematika z tvojej strany. Môžeš ma poučiť aj o nej.
Prosím ťa - "nastastie existuje hrstka ludi, ktori sa s tym snazia nieco urobit" - jasné, založením nejakého občianskeho hnutia s tým už aj hneď niečo robia. Vieš, takýchto hnutí je neúrekom a zmenili už niečo? Nie, pretože pôsobia na jednoduchých pod ešte jednoduchším cieľom - vytrieskať z toho popularitu a niekedy aj kapitál. Zviditeľniť sa, ukázať za, získať prípadné politické body - čudujem sa, že ľudia ako ty, ktorí vidia do konšpirácií a tajností, takúto zbrusu jednoduchú vec prehliadajú. Pretože tieto spolky nie sú o nič lepšie alebo aktívnejšie ako my tu na fóre - iba usporiadajú diskusie, či už verejné alebo uzavreté, nalejú si vínka tým to hasne.
Ďalej - nielenže si si pangalakticky vydedukoval, že niekomu niečo nanucujem (ohľadom blokovania stránky), ešte väčšia intergalaktická dedukcia je toto: "Nerozumiem ani tomu nalepkovaniu ĽSNS, SP = extremisti" - poradím ti - použi ctrl+f a hoď tam prvé písmenká slova "extremisti" a zistíš, kto ho v tejto diskusii použil v spojitosti so spomínanými "stranami" ako prvý. Priprav sa na neblahé prekvapenie, dúfam, že ťa veľmi nešokuje.
Ja sa nevyhýbam diskusii (dosť si to protirečí s tvojím vyhlásením, že "furt trčím na hojku", teda na diskusnom fóre), ďalej - čo ja mám so SME alebo dokonca s RVTS? Ja som dôvody na ignorovanie tých stránok na tomto fóre vyjasnil už XXXXXX krát, nebudem sa stále opakovať. Vyhľadaj si to.