Etoro vs. Plus500

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
matus617
Amateur
Amateur

Etoro vs. Plus500

Príspevok od používateľa matus617 »

ahojte poznate tu niekdo forex ? ak ano a poznate nieky dobri napistemi :) pocul som o eToro a o Plus500 a ktory je lepsi ( niesom moc velky expert na to :) ) a ak by ste vedeli o niecom inom dajte vediet :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Etoro vs. Plus500

Príspevok od používateľa CheZteR »

ze si das zalezat aby si tie programy napisal spravne a este aj s velkymi prvymi pismenami ako to ma byt a gramatiku tak odflaknes...
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

bwin.com, tam na rulete mozno vyhras (nechcem byt zly, ale pokial sa v tom nevyznas mas takmer 0-sancu uspiet, rozumej nestratit)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

matus617 napísal:ahojte poznate tu niekdo forex ? ak ano a poznate nieky dobri napistemi :) pocul som o eToro a o Plus500 a ktory je lepsi ( niesom moc velky expert na to :) ) a ak by ste vedeli o niecom inom dajte vediet :)
Používam eToro lebo tam môžeš kopírovať obchody najlepších. Neviem čo dokáže Plus500
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Plus500 je uplne na nic. Ten nedokaze nic. Ak chces nieco naozaj kvalitne tak cesky IronFX ktory bezi na platforme MetaTrader.
Mozes kopirovat obchody ostatnych a vyuzivat automaticke scripty na obchodovanie. A obsahuje prehlad vsetkych info ktore by si potreboval.

Este ktomu Plus500 si urcuje ceny sam a je tam velky rozdiel medzi kupnou a predajnou cenou(existuje na to jedno odborne slovo).
Na IronFX teoreticky dokazes zarobit aj na par sekundovom obchode a mali by tam byt aktualne ceny na realnom trhu.

Zatial som ale neprisiel kde je hacik pri tom ked kopirujem obchody druhych. Na stranke je to prehladne popisane s grafmy a su tam aj ludia co z 1000USD spravili 50 000USD. To mi staci mat zapnuty program a budem zarabat? To sa mi zda divne.

Mate s tym niekto realne skusenosti? Ja som to zatial testoval len na demo ucte. Tam je rozdiel len v tom ze tie peniaze su fiktivne ale ceny su take iste ako na live ucte.
Paťko
King
King

Ja kopírujem na eToro a nemusím mať nič zapnuté. Vyberieš si obchodníka, ktorý ti bude najsympatickejší a potom len pozeráš ako sa ti hýbu peniaze.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Patko: A mas tam vlozene realne peniaze? Kolko si tam vlozil a kolko si ziskal a za ake obdobie?
Paťko
King
King

Vložil som tam 200 € a teraz tam mám 700 $ za 4 mesiace.
matus617
Amateur
Amateur

Diky ale chcem sa opytat s tim IronFX ze je to lepsie ako eToro lebo ak je tam nieco ine a podobne viem ze na eToro mozete aj obchodovat zo zlatom,striebrom,ropou a prave sa to ucim ako na to a co je vlastne ten demo ucet a ten skutocni (,,full,,) a aky je medzi nimi rozdiel a ako sa aktivuje na ten skutocni (,,full,,) ? a funguje to aj na eToro alebo iba na ironFX :) ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ved to napisal...demo ucet = fiktivne peniaze, normalny ucet = vlastne vlozene prachy
gramatiku to nevie, ale chce to obchodovat so zlatom a ropou...
Paťko
King
King

matus617 napísal:Diky ale chcem sa opytat s tim IronFX ze je to lepsie ako eToro lebo ak je tam nieco ine a podobne viem ze na eToro mozete aj obchodovat zo zlatom,striebrom,ropou a prave sa to ucim ako na to a co je vlastne ten demo ucet a ten skutocni (,,full,,) a aky je medzi nimi rozdiel a ako sa aktivuje na ten skutocni (,,full,,) ? a funguje to aj na eToro alebo iba na ironFX :) ?
Zaregistruj sa na eToro a v demo účte si môžeš skúšať obchodovať za fiktívne peniaze.
matus617
Amateur
Amateur

a oplati sa mi viacej ironFX ako eToro ? a ako si mam spravit normalni ucet nie demo na IronFX ? ( musi sa nieco posielat alebo nieco podobne ? :) )
Paťko
King
King

Tak, že klikneš na Live účet a zaregistruješ sa. Ak chceš obchodovať, tak by si mal poslať peniaze :D
rajce112
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rajce112 »

Tak určite ak chceš obchodovať na burze reálne tak si nájdi brokera ktorý je STP alebo ECN (odporúčam Colosseum) určite nie MM(market maker), pretože market maker zarába na tvojej strate a nie je to ani obchodovanie na burze. Sú to CFD kontrakty ktoré len kopírujú cenu daného aktíva. prikladám link na zoznam brokerov http://www.fxstreet.cz/srovnani-a-hodno ... okeru.html
plus vysvetlenie pojmov http://ako-investovat.sk/index.php/brok ... n-stp-a-dd

Takže určite si vyber iba ECN alebo STP brokera, určite v žiadnom prípade nie MARKET MAKER brokera ako (bossa, plus500) lebo su to len oblbovači ktorí zarobia na tvojej strate.
matus617
Amateur
Amateur

a vlastne na ironfx mozem robit to iste (,,skoro,,) ako na eToro ? :) alebo je tam nieco ine ako si tam mozem este viac zarobit ako na eToro a sutam aj niake strati ci uz na eToro alebo na ironFX
RomanFx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RomanFx »

No o IronFx ak mas zaujem tak ti mozem porozpravat kopu informacii, nakolko pre tuto spolocnost robim account managera a popri tom obchodujem s vlastnymi prostriedkami...kludne ma kontaktuj na [email protected], popripade mi posli cislo a ja ti zavolam

Roman B
Napísať odpoveď