Etoro vs. Plus500
Etoro vs. Plus500
ahojte poznate tu niekdo forex ? ak ano a poznate nieky dobri napistemi
pocul som o eToro a o Plus500 a ktory je lepsi ( niesom moc velky expert na to
) a ak by ste vedeli o niecom inom dajte vediet 
Re: Etoro vs. Plus500
ze si das zalezat aby si tie programy napisal spravne a este aj s velkymi prvymi pismenami ako to ma byt a gramatiku tak odflaknes...
bwin.com, tam na rulete mozno vyhras (nechcem byt zly, ale pokial sa v tom nevyznas mas takmer 0-sancu uspiet, rozumej nestratit)
Používam eToro lebo tam môžeš kopírovať obchody najlepších. Neviem čo dokáže Plus500matus617 napísal:ahojte poznate tu niekdo forex ? ak ano a poznate nieky dobri napistemipocul som o eToro a o Plus500 a ktory je lepsi ( niesom moc velky expert na to
) a ak by ste vedeli o niecom inom dajte vediet
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Plus500 je uplne na nic. Ten nedokaze nic. Ak chces nieco naozaj kvalitne tak cesky IronFX ktory bezi na platforme MetaTrader.
Mozes kopirovat obchody ostatnych a vyuzivat automaticke scripty na obchodovanie. A obsahuje prehlad vsetkych info ktore by si potreboval.
Este ktomu Plus500 si urcuje ceny sam a je tam velky rozdiel medzi kupnou a predajnou cenou(existuje na to jedno odborne slovo).
Na IronFX teoreticky dokazes zarobit aj na par sekundovom obchode a mali by tam byt aktualne ceny na realnom trhu.
Zatial som ale neprisiel kde je hacik pri tom ked kopirujem obchody druhych. Na stranke je to prehladne popisane s grafmy a su tam aj ludia co z 1000USD spravili 50 000USD. To mi staci mat zapnuty program a budem zarabat? To sa mi zda divne.
Mate s tym niekto realne skusenosti? Ja som to zatial testoval len na demo ucte. Tam je rozdiel len v tom ze tie peniaze su fiktivne ale ceny su take iste ako na live ucte.
Mozes kopirovat obchody ostatnych a vyuzivat automaticke scripty na obchodovanie. A obsahuje prehlad vsetkych info ktore by si potreboval.
Este ktomu Plus500 si urcuje ceny sam a je tam velky rozdiel medzi kupnou a predajnou cenou(existuje na to jedno odborne slovo).
Na IronFX teoreticky dokazes zarobit aj na par sekundovom obchode a mali by tam byt aktualne ceny na realnom trhu.
Zatial som ale neprisiel kde je hacik pri tom ked kopirujem obchody druhych. Na stranke je to prehladne popisane s grafmy a su tam aj ludia co z 1000USD spravili 50 000USD. To mi staci mat zapnuty program a budem zarabat? To sa mi zda divne.
Mate s tym niekto realne skusenosti? Ja som to zatial testoval len na demo ucte. Tam je rozdiel len v tom ze tie peniaze su fiktivne ale ceny su take iste ako na live ucte.
Ja kopírujem na eToro a nemusím mať nič zapnuté. Vyberieš si obchodníka, ktorý ti bude najsympatickejší a potom len pozeráš ako sa ti hýbu peniaze.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Patko: A mas tam vlozene realne peniaze? Kolko si tam vlozil a kolko si ziskal a za ake obdobie?
Vložil som tam 200 € a teraz tam mám 700 $ za 4 mesiace.
Diky ale chcem sa opytat s tim IronFX ze je to lepsie ako eToro lebo ak je tam nieco ine a podobne viem ze na eToro mozete aj obchodovat zo zlatom,striebrom,ropou a prave sa to ucim ako na to a co je vlastne ten demo ucet a ten skutocni (,,full,,) a aky je medzi nimi rozdiel a ako sa aktivuje na ten skutocni (,,full,,) ? a funguje to aj na eToro alebo iba na ironFX
?
ved to napisal...demo ucet = fiktivne peniaze, normalny ucet = vlastne vlozene prachy
gramatiku to nevie, ale chce to obchodovat so zlatom a ropou...
gramatiku to nevie, ale chce to obchodovat so zlatom a ropou...
Zaregistruj sa na eToro a v demo účte si môžeš skúšať obchodovať za fiktívne peniaze.matus617 napísal:Diky ale chcem sa opytat s tim IronFX ze je to lepsie ako eToro lebo ak je tam nieco ine a podobne viem ze na eToro mozete aj obchodovat zo zlatom,striebrom,ropou a prave sa to ucim ako na to a co je vlastne ten demo ucet a ten skutocni (,,full,,) a aky je medzi nimi rozdiel a ako sa aktivuje na ten skutocni (,,full,,) ? a funguje to aj na eToro alebo iba na ironFX?
a oplati sa mi viacej ironFX ako eToro ? a ako si mam spravit normalni ucet nie demo na IronFX ? ( musi sa nieco posielat alebo nieco podobne ?
)
Tak, že klikneš na Live účet a zaregistruješ sa. Ak chceš obchodovať, tak by si mal poslať peniaze 
Tak určite ak chceš obchodovať na burze reálne tak si nájdi brokera ktorý je STP alebo ECN (odporúčam Colosseum) určite nie MM(market maker), pretože market maker zarába na tvojej strate a nie je to ani obchodovanie na burze. Sú to CFD kontrakty ktoré len kopírujú cenu daného aktíva. prikladám link na zoznam brokerov http://www.fxstreet.cz/srovnani-a-hodno ... okeru.html
plus vysvetlenie pojmov http://ako-investovat.sk/index.php/brok ... n-stp-a-dd
Takže určite si vyber iba ECN alebo STP brokera, určite v žiadnom prípade nie MARKET MAKER brokera ako (bossa, plus500) lebo su to len oblbovači ktorí zarobia na tvojej strate.
plus vysvetlenie pojmov http://ako-investovat.sk/index.php/brok ... n-stp-a-dd
Takže určite si vyber iba ECN alebo STP brokera, určite v žiadnom prípade nie MARKET MAKER brokera ako (bossa, plus500) lebo su to len oblbovači ktorí zarobia na tvojej strate.
a vlastne na ironfx mozem robit to iste (,,skoro,,) ako na eToro ?
alebo je tam nieco ine ako si tam mozem este viac zarobit ako na eToro a sutam aj niake strati ci uz na eToro alebo na ironFX
No o IronFx ak mas zaujem tak ti mozem porozpravat kopu informacii, nakolko pre tuto spolocnost robim account managera a popri tom obchodujem s vlastnymi prostriedkami...kludne ma kontaktuj na [email protected], popripade mi posli cislo a ja ti zavolam
Roman B
Roman B