Windows 7
Re: Windows 7
Sprav obnovu z disku
-
andrejfandris
Amateur
ako obnovu z disku? CDcko windows sedem nemam... chcem preinstalovat tento co tu mam.. mam ho mesiac a mne pripada bugnuty... chcel by som nejaku oficialnu verziu.. tou obnovou z disku si myslel co?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Hojte, neviete prečo mi nejde na moju dosku ASUS M5A78L/usb3 nainštalovať Windows 7?
Windows 8 išiel v pohode, ale Windows 7 mi nejde.
Kde by mohol byť problém?
ďakujem
Windows 8 išiel v pohode, ale Windows 7 mi nejde.
Kde by mohol byť problém?
ďakujem
Problém treba hľadať podľa chyby, ktorú Ti vypisuje...
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Problém je v tom, že mi to nič nevypíše.
Naformátujem si HDD a dám install. Prvý riadok mi hneď skočí na 100% a druhý sa mi vôbec už nehýbe potom. HDD mi svieti vkuse, DVD-rom tiež.
Cez USB mi to ide nainštalovať, ale cez DVD nejde.
Naformátujem si HDD a dám install. Prvý riadok mi hneď skočí na 100% a druhý sa mi vôbec už nehýbe potom. HDD mi svieti vkuse, DVD-rom tiež.
Cez USB mi to ide nainštalovať, ale cez DVD nejde.
Tak to inštaluj cez USB.. máš to rýchlejšie a pohodlnejšie.. možno je poškodené DVD.. 
Môžem vymazať inštalačky aktualizácií/alebo ako to mám nazvať a kde to nájdem?/ v poslednom čase mam strašne málo miesta a priečinok Windows na Cdisku len rastie a rastie do veľkosti.DIk
Mám pocit, že CCleaner by to mal zvládať.. či?
//Pozri toto: c:\Windows\SoftwareDistribution\Download\
..ale či sa to dá vymazať, neviem... skús pogoogliť.

//Pozri toto: c:\Windows\SoftwareDistribution\Download\
..ale či sa to dá vymazať, neviem... skús pogoogliť.
našiel som to tam,skúsim vymazať.V CCleaneri som na to nenatrafil ale existuje jeden program(nespomeniem si teraz na názov) ktorý to zvládal.
mal som krásnych 4GB voľného miesta a v priebehu týždňa sa to zmenšilo na 80-100MB a neviem prečo.CCleanerom som prečistil nepotrebné veci a do PC som nič nové neinštaloval.Problém bude podľa mňa v tom že mi tu už týždeň svietia aktualizáciee ale nechcú sa nainštalovať(asi pre nedostatok miesta),tak musím PC vypínať ručne tlačidlom
mal som krásnych 4GB voľného miesta a v priebehu týždňa sa to zmenšilo na 80-100MB a neviem prečo.CCleanerom som prečistil nepotrebné veci a do PC som nič nové neinštaloval.Problém bude podľa mňa v tom že mi tu už týždeň svietia aktualizáciee ale nechcú sa nainštalovať(asi pre nedostatok miesta),tak musím PC vypínať ručne tlačidlom
aký veľký máš systémový disk? mať len 4GB voľného je masochizmus. widle ako také sa rozťahujú radi a nejaké voľné miesto je vždy dobré mať
v každom wine sa neskutočne rozlieza C:\Windows\winsxs kde sú nejaké zálohy hromady súborov. skús zmazať (na vlastné riziko) a potom daj vedieť
nejaké miesto sa dá získať inak ešte vypnutím hyberfile (ak nepoužívaš hybernáciu, aj tak ti je na nič) a pagefile (ak používaš swap, tak presunúť na iný disk. inak zmenšiť)
v každom wine sa neskutočne rozlieza C:\Windows\winsxs kde sú nejaké zálohy hromady súborov. skús zmazať (na vlastné riziko) a potom daj vedieť
nejaké miesto sa dá získať inak ešte vypnutím hyberfile (ak nepoužívaš hybernáciu, aj tak ti je na nič) a pagefile (ak používaš swap, tak presunúť na iný disk. inak zmenšiť)
Taktiež obmedziť obnovenie systému. A dúfam, že v CCleaneri si zaškrtol všetky možnosti (okrem tej poslednej) a nenechal si zapnuté len tie defaultné. Ešte sa oplatí občas preliezť aj zložku Users, tam sa tiež niekedy schovávajú nejaké dáta, ktoré ostali po odinštalovaných programoch.
zdravim:-))mam naistalovany na pocitaci win 7 32 bit, chcel by som win7 64 bit.HDD mam spojene do raid0, ked spustim instalacne dvd, neberie mi to vobec, tak som si spravil USB boot, vsetko sa rozbehne, a dostanem sa do stavu, ze nemam kde naistalovat windows, lebo nevidi disk, tak som manualne zadal ovladac raid, stiahnuty zo stranky gigabyte pre moju dosku MA 790XT UD4P, vypise mi ze ovladac nie je podpiany a instalacia nejde dalej:-((
1.ako odstranit raid0 pole korektne? zalohu som uz spravil na iny disk
2. ak to nepojde zase,som ochotny to naistalovat aj na nie raid0 disk, len chcem proste naistalovat win7 64 bit, kvoli podpore 8gb ram
Poradi niekto ako to mam urobit????
Uz som v koncoch, nikto mi nevie poradit a som zufaly:-(((
DAKUJEM
1.ako odstranit raid0 pole korektne? zalohu som uz spravil na iny disk
2. ak to nepojde zase,som ochotny to naistalovat aj na nie raid0 disk, len chcem proste naistalovat win7 64 bit, kvoli podpore 8gb ram
Poradi niekto ako to mam urobit????
Uz som v koncoch, nikto mi nevie poradit a som zufaly:-(((
DAKUJEM
Mal som W7 a Ubuntu na notebooku a k tomu som este doinstaloval teraz W8.1 a problem mam taky, ze ked som vo W7 tak mam stale cas o hodinu viac ako je v skutocnosti a aj ked ho prestavim manualne, tak po nejakej chvilke to preskoci zas o hodinu dopredu. Co s tym ?
vypni si automaticke aktualizovanie casu...resp. si daj spravnu casovu zonu a zimny cas.
Chcem skúsiť Win 8.1.. Dá sa nainštalovať k mojej aktuálnej sedmičke? Aby som pri spustení Winu mal na výber medzi sedmičkou a osmičkou. Dá sa to?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano da, daj si to na volnu particiu ak nemas tak vytvor,
potom len normalne nainstaluj a bootloader ti vytvori automaticky
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ohľadom problému s časom tu už téma je a je aj vyriešená, mrkni semneedhelp napísal:Mal som W7 a Ubuntu na notebooku a k tomu som este doinstaloval teraz W8.1 a problem mam taky, ze ked som vo W7 tak mam stale cas o hodinu viac ako je v skutocnosti a aj ked ho prestavim manualne, tak po nejakej chvilke to preskoci zas o hodinu dopredu. Co s tym ?
http://www.hojko.com/problem-s-casom-po ... 82983.html
Dá mi to na výber pri inštalácií alebo to spraviť cez nejaký program?ArkanoviTigrovi napísal:ano da, daj si to na volnu particiu ak nemas tak vytvor,
particiu si vytvor vo windowse a pri instalaci ju uz len vyberies...
-
camarovk12
Light Expert