Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
popozeraj na fordclube historiu tam urcite nieco najdes o tom aute 
Kasli na tie tuningove vykvety, kde sa niekto vyblaznil, zistil ze zaspal dobu a teraz to nechce.
A 3000€ za focusa je moc, za takehoto urcite ano.
-
tomaszatko
Novice
tak mi sem pls postni nejaky ktory je hodny tych 3000... dakujemHegy napísal:Kasli na tie tuningove vykvety, kde sa niekto vyblaznil, zistil ze zaspal dobu a teraz to nechce.
ja by som za nieco utratil 3tis€, za co by si ty mozno ani nedal 1500, ak sa ti ten focus paci, oslov majitela
radsej si vyber 2-3 z kazdej znacky co sme ti tu napisali, daj linky a potom ti blizsie poradime, lebo hladat v tych znackach v tej sume miesto teba, to je na dlho
radsej si vyber 2-3 z kazdej znacky co sme ti tu napisali, daj linky a potom ti blizsie poradime, lebo hladat v tych znackach v tej sume miesto teba, to je na dlho
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ja neviem, ale mne sa ten focus paci. nie je to priliz prefintene a ta cena urcite stoji za prehliadku
Tento nazor nikomu nevyvratim, ja len iba ze to auto nema zdaleka taku trhovu hodnotu a tie upravy su sice fajn, ale su s tym iba starosti obvykle...
Co sa tyka porad kus, tak nesledujem to velmi .... ale toto ma hned oslovilo: http://ford-focus.autobazar.eu/18-16v-g ... 63485.html
Vyzera fantasticky, vybava fantasticka, mas sezonne prezutie, vidis ze to neni bazarnikove a clovek sa o to staral a ked toto vychytas starany kus tak pravdepodobne do servisu pojdes uz len zo zvedavosti...
Co sa tyka porad kus, tak nesledujem to velmi .... ale toto ma hned oslovilo: http://ford-focus.autobazar.eu/18-16v-g ... 63485.html
Vyzera fantasticky, vybava fantasticka, mas sezonne prezutie, vidis ze to neni bazarnikove a clovek sa o to staral a ked toto vychytas starany kus tak pravdepodobne do servisu pojdes uz len zo zvedavosti...
chcel by som sa spýtať niekho kto má skusenosti s jaguarom konkretne s-typom, ako to s nimi vyzerá od roku 2007-08 tj posledné roky vyroby, co sa týka spolahlivosti jedná sa o 2,7L diesel twin turbo, pretože sa neviem rozhodnuť k čomu sa nakloniť či k jaguaru alebo nejakému BMW 320d r.v 2008 a vyššie. Cena ND si myslím, že sa približne zhoduje.
Čisto čo sa týka vzhľadu, šiel by som do BMW / X-type .. ale každému sa páči niečo iné
Ten S-type mi pripomína predkom londýnsky taxík.
Mňa by tiež inak zaujímala cena prípadného servisu. Počuť, že je niečo TWIN-TURBO, automaticky vidím 2x také náklady
Mňa by tiež inak zaujímala cena prípadného servisu. Počuť, že je niečo TWIN-TURBO, automaticky vidím 2x také náklady
no presne toto jediné ma štve
nové turbo minimálne 800 euro a ked odídu obe tak je to pekná suma, práve preto by som išiel radšej do dvojlitra od BMW ale tieto BMW od 2006 su zevraj na tom kapánek horšie, čo je na tom pravdy neviem, keby mi to niekto vedel vyvrátit poprípade potvrdit bol by som rád
Bavil som sa so znamym co ma Jaguara a hovoril ze vela dielov dostat iba priamo v Jaguari ale ceny dielov polovicne proti Ford gen. dielom. Asi si uvedomuju ze na Slovensku niesu zrovna predajny trhak tak to asi zbytocne nehrotia 800% marzami na dieloch.
Mne sa JAGy celkom pozdavaju
keby na to mam tiez si isto kupim
BTW ked je twin-turbo tak tie turba nebudu tak spickovane ako bezne "jedno"-turba a teda ak nebol exmajitel dilino tak si myslim ze to je otazka vela sto tisic km taka vymena.
Mne sa JAGy celkom pozdavaju
BTW ked je twin-turbo tak tie turba nebudu tak spickovane ako bezne "jedno"-turba a teda ak nebol exmajitel dilino tak si myslim ze to je otazka vela sto tisic km taka vymena.
akože ja som na ebay pozeral a ceny sa pohybovali okolo 700 - 800 libier, avšak za nové .... inak ako sa dá zistiť v akom stave je turbo a kolko vydrží ? ked sme pri tejto debate ?
a co tak xf 
ked začnem kradnut, a kulturista fico zrusi registracnu dan tak potom si kupim aj xfko
ta registracna dan je 
Tak, doteraz to bolo nespravodlive. Vsetci sme si kupovali za svoje, smrtelnici aj papalasi. Teraz je to konecne take prave slovenske. Snad sa papalasi nebudu vzdavat jedneho z XY platov aby mohli splacat auto? Pekne sa im na to posklada chudoba. 
obcanov zdieraju a pre seba vyhody ne.. uz vidim jak oni platia tisicky eur za prihlasenie
kupuju uz prihlasené jazdenky predsa 
-
Lord ANAKIN
Professional
chlapi skuste poradit ... premyslam o "novom" aute
podmienky:
nieco vecsie (meriam 195cm)
kombik zatial nechcem
benzin kedze budem jazdit vecsinou kratke trate
max 5 rokov stare
cenovy rozpocet max 8000 eur
samozrejme nieco overene s dobrou spotrebou a neviem co vsetko okolo toho ako to by chcel kazdy
dakujem za kazdu radu
podmienky:
nieco vecsie (meriam 195cm)
kombik zatial nechcem
benzin kedze budem jazdit vecsinou kratke trate
max 5 rokov stare
cenovy rozpocet max 8000 eur
samozrejme nieco overene s dobrou spotrebou a neviem co vsetko okolo toho ako to by chcel kazdy
dakujem za kazdu radu
oj3by na vykone motoraⓢⓐⓟⓛⓔⓡ napísal:kupuju uz prihlasené jazdenky predsa