Windows 8
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Windows 8
Spravil upgrade, upgrade je svinstvo
Skús nainštalovať NET Framework 3.5, potom by ti už malo spustiť desktopovú verziu SkypeSpyko napísal:Nainstaloval som si novy update windows 8.1 a neide mi skype, aj som ho preinstaloval aj poskusal kompatibilitu a stale neide, pri zapnuti vypisuje ze program prestal pracovat. je to desktopova verzia, tu metro verziu nechcem je naprd mal som ju, chcem klasicky skype. Poradte pls
ani mne nejde skype. ale viac by ma zaujimalo ci je lepsie nechat windefender alebo nainstalovat normalny plnohodnotny antivir
Najlepsi antivirus je mozog. Ak ho vies pouzivat tak staci Defender.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ja som po upgrade z 8 na 8.1 nemohol presuvat ikony na ploche a zacalo mi hadzat BSOD: irql_not_less_or_equal
musel som notas restornut, lebo sa na tom uz nedalo nic robit, kedze to davalo kazdych 5 minut.
co som sa docital, tak je to sposobene Avastom, ale netusim ako to zriesit, kedze avast bol presunuty do windows.old a nedal sa uz teda odinstalovat kedze uz nebol.
btw, ak vam chyba Start tlacitko tak si stiahnite Start8 od Stardocku.
musel som notas restornut, lebo sa na tom uz nedalo nic robit, kedze to davalo kazdych 5 minut.
co som sa docital, tak je to sposobene Avastom, ale netusim ako to zriesit, kedze avast bol presunuty do windows.old a nedal sa uz teda odinstalovat kedze uz nebol.
btw, ak vam chyba Start tlacitko tak si stiahnite Start8 od Stardocku.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
windows defender je normálny plnohodnotný AV ako aj avast alebo nod 32gogo956 napísal:ani mne nejde skype. ale viac by ma zaujimalo ci je lepsie nechat windefender alebo nainstalovat normalny plnohodnotny antivir
no..neviem 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak prekrútenú verziu originál článku som ešte nevidel... nabudúce keď budeš postovať link, tak nie zo zive.sk...
btw po 3 rokoch užívania MSE + opera prehliadač, komplet scan s online esetom a online kaspersky scaner a nenašlo nič vážne...
samozrejme by som doplnil origo zakúpený OS, takmer žiadne cracky, to robí tiež svoje
btw po 3 rokoch užívania MSE + opera prehliadač, komplet scan s online esetom a online kaspersky scaner a nenašlo nič vážne...
samozrejme by som doplnil origo zakúpený OS, takmer žiadne cracky, to robí tiež svoje
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nevie niekto jak vypnem 8.1. aby som nemusel zadávať heslo pri zapnutí?
Ďakujem
Ďakujem
Zdravím, asi sa pýtam blbú otázku, ale spýtam sa, mám windows 8, chcem aktualizovať na 8.1, hľadal som po internete, všade mi písalo o preview verzii, ktorú microsoft stiahol pre problémy a našiel som aj informáciu, že ak používam windows8, prechod na 8.1 mi bude ponúknutý automaticky, všade vypisovalo, že verzia 8.1 je dostupná v windows store, ale ja ju tam nemám, chcem ju hneď, nechcem čakať, kým mi to vyhodí ako aktualizáciu, dá sa to aktuálne nejako? Je vôbec finálna verzia vonku?
BTW čo hovoríte na ten internet explorer? Je lepšie používať chrome? Pretože užívatelsky mi vyhovuje aj IE.
BTW čo hovoríte na ten internet explorer? Je lepšie používať chrome? Pretože užívatelsky mi vyhovuje aj IE.
ak ti ju neukaze v store tak si musis stiahnut aktualizacie ktore ti ponuka 8micka
-
doncelis007
Novice
Ja mám nainštalované všetky aktualizácie aj tak sa mi windows 8.1 vo windows store nezobrazuje dokonca mám nastavenú automatickú inštaláciu aktualizácii. Nechápem v čom môže byť chyba hľadal som po internete všetko, ale ani jedna vec nefungovala napr. nainštalovať aktualizácie tie mám alebo zmeniť systémový jazyk tiež nepomohlo... Prosím pomôžte ! 
//foto patrí do prílohy
//foto patrí do prílohy
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. si prihlásený s MS účtom?
2. máš originál
3. ak aj máš originál, nemáš náhodou enterprise, trial alebo firemnú verziu?
4. nemáš náhodou windows RT?
5. nainštaloval si aktualizáciu pripravenosti na windows 8.1?
2. máš originál
MS účet nemám ani ja, ako písal hore CheZteR, mne stačilo iba aktualizovať a hneď mi vyhodilo windows 8.1 v obchode.MichalkoOo napísal:1. si prihlásený s MS účtom?
2. máš originál
Co sa jedna skypeu, najnovsi firmware mam a aj 3,5 a aj tak ten skype neide.
Windows:
Potrebujem win preinstalovat na cisto. mam original win preinstalovany na notebooku, nasiel som si product key v systeme ale nemam instalacku. Odkial ju stiahnem neviete?
Co sa jedna skypeu, najnovsi firmware mam a aj 3,5 a aj tak ten skype neide.
Windows:
Potrebujem win preinstalovat na cisto. mam original win preinstalovany na notebooku, nasiel som si product key v systeme ale nemam instalacku. Odkial ju stiahnem neviete?
instalacia sa robi z disku
Z HDD? Kde to stiahnem? Ci je na to aplikacia?CheZteR napísal:instalacia sa robi z disku
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2013, 9:31)
toto?