Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa veddy »

Sovieti to neprezradili z viacerých príčin.
Medzi nimi sovietsky štátnici nechceli riskovať svoju dôveryhodnosť.
Ako keby som teraz začal rozprávať o existencii živého boha. Nevyjadrujem sa či podľa mna existuje alebo nie.
Ak by som sa vyjadril, či už pre alebo proti, moja kredibilita by utrpela. Buď u veriacich alebo u neveriacich, ale každopádne by utrpela.
To je kvôli psychológii jednotlivca a davu. Voľne povedané - psychológia stáda tupých ovcí.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aka doveryhodnost? ked som raz s niekym vo vojne, tak urcite svojmu narodu poviem, ze ten druhy klame
propaganda prebiehala na vsetkych frontoch, ale najutajovanejsiu skutocnost by si nechali pre seba?
oni podla teba vedeli, ze Amici na Mesiaci neobli, ale aj tak to neprezradili? preco?

ked je tych pricin niekolko, ocakavam, ze sem das aspon 3 podlozene
veddy
Medium Star
Medium Star

Paul Volcker sa 25. októbra 2012 takto vyjadril vo Washington Times.
U.S. economy on schedule to crash around March 4, 2014.
http://www.washingtontimes.com/news/201 ... arch-2014/
Paul Volcker je člen Trilaterálnej komisie, člen FED a člen Bilderberg...
Je tu niekto kto bude spochybnovať jeho dôveryhodnosť??
beardie
Redeemer
Redeemer

seriozne? rok stary clanok? kde Paul Volcker je parafrazovany jednou jedinou vetou? v ktorej su hned dve bulvarizovane 'vraj'?
Paul Volker indicates we might face a mess like this in the next year and a half.

skus nieco lepsie
veddy
Medium Star
Medium Star

Hovorím nechceli riskovať svoju dôveryhodnosť.
Propaganda má svoje medze. A tiež má nejaké pravidlá.
Nemôžeš robiť propagandu hlava nehlava. Musí to byť systematické, inak stráca propaganda na sile.

Aby som to objasnil, použijem absurndý príklad.
Absurdný zámerne, aby pochopil aj sprotý.
Sú isté myšlienky, ktorým nikto neuverí aj keby boli pravdivé.
Nemôže nikto hovoriť, že žije 600 rokov aj keby to bola pravda. Proste je blázon a hotovo, aj keby tých 600 rokov žil.
beardie
Redeemer
Redeemer

ako mozu riskovat svoju doveryhodnost, ked su druha najvacsia svetova velmoc a Americanov vo vesmire mozu kontrolovat na kazdom kroku? ved by mali predsa dokazy nie? nebol by ziaden risk
veddy
Medium Star
Medium Star

Ďaľšia dôležitá vec.
Komunisti chceli udržovať ľudí v strachu pred nebezpežným, zlým (Vietnam, AgenOrange) a mocným (pristátie človeka na Mesiaci) nepriateľom.
Tak isto to používala katolícka cirkev celé stáročia. Poslúchaj svätých lebo pôjdeš do pekla.
Strach ako politický nástroj.
A teraz USA sa snaží robiť propagandu terorizmu. Skôr človeka zrazí auto na chodníku ako ho zabije terorista.
Ale tupé retardované ovce veria všetkému čo im autority ponúknu.
Ľudia ako rasa sú stále nekonečne slabomyselný idioti.. A tý čo vládnu si aj prajú, aby to tak zostalo..
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Pegasusss:
súhlasím s tebou, že môcť mohli, neni podmienka, že, pokial si nebol dostatočne dlho vo vesmíre tak nemôžeš pristáť na mesiaci .... ale prirovnal by som to k tomu, ako keď človek šplhá po stene = rusi zbierali skúsenosti krôčik po krôčiku , a amíci hneď na prvý šup zdolali 100m stenu .... rusi začínali v 1957 a amici v 1968 ( zdroj wikiperia ) - "začínali" = prvá skusenosť s vesmírom tzn. že tam niečo hodili a sledovali to
si děláš prdel, jo? Si si vôbec pozrel ten môj link na Wiki? Vieš po anglicky? Prečital si si ho? Tak by si mal vedieť, že program Apollo začal fungovať v 1961, že v roku 1966 poslali američania prvú bezposádkovú raketu do vesmíru, v 1968 prvú posádkovú a v 1969 pristáli prvý krát na mesiaci. O akom zdolaní na jeden šup tu točíš? To, že im to išlo rýchlejšie ako rusom? Tak, asi keď máš viac peňazí na nejaký projekt, tak to ide rýchlejšie. Keď si obyčajný človek stavia dom svojpomocne, tak mu to trvá aj tri roky, zatiaľ čo bohatší alebo milionár si zaplatí firmu a do roka býva v novom.
Američania do toho pchali evidentne viac peňazí, tak mali rýchlejší pokrok ako rusi. Čo je na tom divné?
(a daj sem tvoj zdroj, kde sa píše že začali v 68.)

- nevycucal - len prebral z konšpiračneho videa, ktoré je tak jednostranné, že som mal problém pozerať aj tých 5 minút, a vlastne pri pozeraní tých piatich minút som zistil, že tvoje arugumenty, ktoré si tu predostrel predtým, pochádzajú z tohto videa. Naviac vo videu sa uvádza, že z čoho by musela byť vesmírna loď postavená aby prežili radiáciu, no neuvádza sa z čoho skutočne bola postavená. (poviem A ale nepoviem B, aby to nenarušilo moju teóriu)

- keď zoberiem do úvahy - do úvahy nezoberiem, lebo sa bavíme o faktoch a nie o hypotézach, že na papier napíšem 25 bilionov, natočíme to za 2 bilióny, a zvyšok si dáme do vrecka abo to investujeme do buducich sprisahaní. Podľa mňa už vtedy vedeli, že si od*ebu nejaké mrakodrapy o páru rokov neskôr. (ironia)

- hviezdy - v tom istom videu, akurát v čase 47:53, je záber z vesmíru na vesmirnu stanicu MIR a za ňou len čierne pozadie a zem, prečo tam nevideno hviezdy? Ďalej, vyhľadaj si fotky MIR a ISS, prečo na fotkách fotených z vesmíru nevidno hviezdy? Čiže si ešte raz naštuduj, ako je to s viditeľnosťou hviezd.
beardie
Redeemer
Redeemer

veddy napísal:Ďaľšia dôležitá vec.
Komunisti chceli udržovať ľudí v strachu pred nebezpežným, zlým (Vietnam, AgenOrange) a mocným (pristátie človeka na Mesiaci) nepriateľom.
Tak isto to používala katolícka cirkev celé stáročia. Poslúchaj svätých lebo pôjdeš do pekla.
Strach ako politický nástroj.
A teraz USA sa snaží robiť propagandu terorizmu. Skôr človeka zrazí auto na chodníku ako ho zabije terorista.
Ale tupé retardované ovce veria všetkému čo im autority ponúknu.
Ľudia ako rasa sú stále nekonečne slabomyselný idioti.. A tý čo vládnu si aj prajú, aby to tak zostalo..
co ma udrzanie mojich ludi v strachu spolocne s odhalenim najvacsej slabosti svojho supera? ved to je uplny opak toho, po com tuzia, oni predsa chcu svojho supera co najviac ponizit, aby bolo vidiet, ze sovietsky narod je ten lepsi a sikovnejsi a nemusia podvadzat, ako ti zli mocni americania...
veddy
Medium Star
Medium Star

beardie napísal:ako mozu riskovat svoju doveryhodnost, ked su druha najvacsia svetova velmoc a Americanov vo vesmire mozu kontrolovat na kazdom kroku? ved by mali predsa dokazy nie? nebol by ziaden risk
Nech je s týmito sovjetmi ako je. To že to neprezradili nedokazuje ani že tam boli ani že tam neboli.
Ničmenej táto fotografia dokazuje ďalší zdroj svetla.
http://inapcache.boston.com/universal/s ... 405867.jpg
Ale posádka žiadny ďaľší zdroj svetla nemala. Na toto sa snažím kápnúť.

Nerovnomerné osvetlenie z reflektorov:
http://historyofspacetravel.files.wordp ... o11-21.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Vidím, že nemá zmysel na veddyho reagovať s plnou vážnosťou. Jeho stratégiou je flusnúť sem niečo, nech už je to stupídne, absurdné, hlúpe, či smiešne, počká, či na to niekto zareaguje, ak áno a nechce sa mu argumentovať, proste to ignoruje, vyhlási, že všetko je jasné, že je to jednoducho tak a že to niekto dokázal a je to nespochybniteľné a ihneď prihodí nejakú inú hlúposť, spravidla ešte väčšiu. Neovláda ani len základné pojmy, iba si čosi narýchlo vygúgli a hneď to tu vycapí, hlavne, nech to obsahuje kľúčové slová, ktoré hľadal (dôkazom je aj ten akože proof z WTimes), keď ho niekto prekukne, rýchlo to smeruje inam.

Jednoducho znudený troll, ktorého to baví bohvieprečo. Trollovať sa dá iba vtedy, keď ma nik neprekukne a spôsobuje to rage, jeho už prekukol každý...

S pozdravom iluminát, slobodomurár a reptilián, ktorý niečo vie a preto klame.
beardie
Redeemer
Redeemer

hehe, dokazuje to presne to, ze tam boli
totiz Sovieti a Amici boli v studenej vojne, ak by Amici na Mesiaci neboli, Sovieti by to spochybnili

ak nie si schopny vyargumentovat toto, skoda ist dalej
veddy
Medium Star
Medium Star

beardie napísal:co ma udrzanie mojich ludi v strachu spolocne s odhalenim najvacsej slabosti svojho supera? ved to je uplny opak toho, po com tuzia, oni predsa chcu svojho supera co najviac ponizit, aby bolo vidiet, ze sovietsky narod je ten lepsi a sikovnejsi a nemusia podvadzat, ako ti zli mocni americania...
To ale závisí od toho akú máš politiku a cieľ svojej propagandy.
Ale tiež od ďaľších faktorov.
Z môjho pohľadu si toto vyžaduje veľa pátrania a času.
Ale ja mám fotografie k dispozícii, ktoré sú jasné na prvý pohľad a zatiaľ mi nikto nevysvetlil ako tak môže byť?

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 14:45)
seth82 napísal:Vidím, že nemá zmysel na veddyho reagovať s plnou vážnosťou. Jeho stratégiou je flusnúť sem niečo, nech už je to stupídne, absurdné, hlúpe, či smiešne, počká, či na to niekto zareaguje, ak áno a nechce sa mu argumentovať, proste to ignoruje, vyhlási, že všetko je jasné, že je to jednoducho tak a že to niekto dokázal a je to nespochybniteľné a ihneď prihodí nejakú inú hlúposť, spravidla ešte väčšiu. Neovláda ani len základné pojmy, iba si čosi narýchlo vygúgli a hneď to tu vycapí, hlavne, nech to obsahuje kľúčové slová, ktoré hľadal (dôkazom je aj ten akože proof z WTimes), keď ho niekto prekukne, rýchlo to smeruje inam.

Jednoducho znudený troll, ktorého to baví bohvieprečo. Trollovať sa dá iba vtedy, keď ma nik neprekukne a spôsobuje to rage, jeho už prekukol každý...

S pozdravom iluminát, slobodomurár a reptilián, ktorý niečo vie a preto klame.
Ďakujem za komplimenty :D
Toto čo som sem flusol z WTimes som ešte reagoval na dotaz pegasusa kedy príde globálny kolaps.
Ja som spokojný. K misiám Apollo som sa vyjadril. Vyzerá, že ostatný, okrem výnimiek, nemajú informácie ktoré by mohli zdielať.
Tak som pretočil list. A ten list bol Sprisahanecká skupina RUDOLFA SLANSKÉHO A KLEMENTISA.

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 14:50)
beardie napísal:hehe, dokazuje to presne to, ze tam boli
totiz Sovieti a Amici boli v studenej vojne, ak by Amici na Mesiaci neboli, Sovieti by to spochybnili

ak nie si schopny vyargumentovat toto, skoda ist dalej
To že to neprezradili nie je dôkaz o ničom.
To ak niekto znásilni ženu a tá to neprezradí, tak nebola znásilnená???
Tak mám tomu rozumieť???
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Veddy, a čo z toho fingovaného pristátia na mesiaci vlastne američania mali? Keby tam nepristáli tak čo? Svet by sa snáď nezrútil nie? Inak povedané aký motív mala americká vláda financovať projekt, ktorý zamestnal 400 000 ľudí a zapojilo sa doň 20 000 firiem? To všetko spravili len kvôli tomu aby mohli nakoniec nahrať film v púšti, ktorý dokonca aj ty dokážeš spochybniť?

Rád by som počul tvoje odborné vyjadrenie. Určite ho máš a vieš na to inteligentne odpovedať, veď predsa by si tu teraz vyzeral ako riadny debil. :wink:
veddy
Medium Star
Medium Star

Presne tak Slay.. Len kvôli tomu filmu, ktoý aj ja dokážem spochybniť..

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 15:18)
Mimochodom Vražda JFK, Pristátie na Mesiaci, vražda Diany ako aj 911 bola len hra v pieskovisku proti tomu čo sa chystá..
Globálny ekonomický kolaps, ktorý ovplivný, každého človeka na Zemi..
A Paul Volcker uviedol aj dátum.. Či sa dá tomuto Volckerovi veriť nechám na tebe.

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 15:26)
Eše jedna vec. Načo sú krajine s 5 milión ľuďmi s rozlohou menšou ako Slovensko Atomové bomby?
Podľa mňa tie bomby majú na to, aby ich mohli použiť. Rozprávam o Izraeli.
Ak/keď ich použijú, náklady a spôsobené škody, neúmerne presiahnu nejaký trápny projekt, ktorý zamestnal 400 000 ľudí a zapojilo sa doň 20 000 firiem..
A prečo?
Aké majú motívy?

Ruská Tsar len pre ilustráciu:
beardie
Redeemer
Redeemer

ako vies, co sa chysta? prezrad aj nam, nech sa vieme pripravit
globalny dopad mala aj kriza z roku 2009 a sme tu
Paul Volcker neuviedol ziaden datum
Izrael ma atomky na to, aby ho nenapadli jeho arabski susedia, samozrejme, ze ich maju na to, aby ich mohli pouzit
ten projekt, ktory zamestnal 400 000 ludi, ma co spolocne s izraelskymi atomkami?
co ma Tsar bomba spolocne s izraelskymi atomkami?
veddy
Medium Star
Medium Star

Tu je napísané čo sa chystá:
http://www.washingtontimes.com/news/201 ... arch-2014/
Tsar som jasne napisal, ze je len pre ilustraciu
(inak aj v Bibli sa človek dozvie svoje Evanjelium podľa Matúša 24:7)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Biblia je alegorická rozprávková kniha, podobná povestiam od Dobšinského. Takže nie - tam sa človek nedozvie nič. A to, čo si poslal - v tom článku nie je nič dokázané, pretože všetko je diskutované iba v teoretickej rovine. Vieš, si podobný doomsayerom, ktorí už asi tak 3 storočia predpovedajú koniec sveta - ty a tebe podobní trolli predpovedajú koniec, "pád" systému už asi tak 50 rokov. Vždy indikujú dátumy v štýle "určite" a potom, keď k ničomu nedôjde (viď posledná kríza, systém nepadol, euro nepadlo, vojna USA s Čínou a podobné megabludy), tak ticho zalezú a budú čušať ako voš pod chrastou - ostatne ako každý iný druh doomsayerov.
beardie
Redeemer
Redeemer

to je rok stary clanok, ktory vychadza z nejakych stavov, ktore mali nastat ale nenastali, takze jeho relevancia klesla velmi vyrazne
cerpas len z tohto jednoho clanku alebo mas este nejake?

narody proti narodom povstavaju pravidelne uz par tisic rokov, dokonca aj hlad a zemetrasenia byvaju, ale ze by to malo nejaky vyznamny vplyv na ludstvo, to som si teda este nevsimol
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Neeee, to už keď do témy o konšipračkách začneš ťahať bibliu, tak to už je v riadne hlbokom ženskom pohlavnom orgáne.
Napísať odpoveď