Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
Áno činania mali holiday. Ano napisal ti pravdu, pisal som to v teme dozadu, že colnici robia teraz neplechy. Nepustili mi ani bateriu do ovládača CR2022. Balik z 2.9.2013 este mi stale nedorazil takže tak.
Ak tam mas tracking cislo, tak ho hod do 17track.net. Ked kliknes na "track" na stranke Focalprice pri zasielke tak ti ukaze 404, stale to mali nefunkcne.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Poriadny web na tracking : http://trackitonline.ru/
no zaujmave,,,, ja k mojej objednavke tracking nemam a ani nepredpokladam že dostanem lebo to je lacna vec pod 10usd, ale piše tam furt že will be send shortly, ale hlavne ma zaujma ten refund na dx keby som zrušil order tak mi dojdu penaze na učet alebo na ten ich preminum account a možem to mynuť len u nich ?
Rufus, 17track je IMHO lepsi.
Martin, napis im a spytaj sa. Na 99% Ti peniaze vratia na ucet, nie ako store credit. Co sa tyka trackingu, tak pri malych objednavkach zadarmo tracking nedavaju. Posli link na vec, co si objednaval. Pise tam urcite aka je dostupnost tovaru, treba si to vsimat.
Martin, napis im a spytaj sa. Na 99% Ti peniaze vratia na ucet, nie ako store credit. Co sa tyka trackingu, tak pri malych objednavkach zadarmo tracking nedavaju. Posli link na vec, co si objednaval. Pise tam urcite aka je dostupnost tovaru, treba si to vsimat.
mno....ved je to kabel na prepojenie micro a usb .... ale piše ships within 24hours oni to poslali hned pisalo aj že odoslane za deň... Ja by som si odtialô objednal aj niečo drahšie ale tak že som nemal ešte skusenosť s tym shopom a čitam ame pozitivne recenzie tak skusim niečo male a potm ....Myslim si že to určite pride, ale akosi stracam doveru v dx mi 20 dni vybavuju tablet, áliexpress mi zamrazil 2 objednavky ... naštastie su to len take veci čo ma takmer nič nestalo...
Tak si kup nieco z Focalprice nad 20USD, dostanes tracking cislo (resp. cokolvek a doplat si tracking cislo za nejaky poplatok, tusim 1,5USD) a sam uvidis, ze to je seriozny obchod. Dovolim si tvrdit, ze najserioznejsi spomedzi cinskych eshopov tohto typu.
No písal som im a že to poslali ale cez airmail keďže to bolo bez tracking n. Čiže si ešte počkám piekne dlho ....z DX mi už tretí krat povedali, že do siedmich dni to naskladnia tak pockam ešte týždeň ak nie tak to rusin ...
Chcel by som sa opytat, ako to je s telefonmi, ktore nemaju v podstate znameho vyrobcu ani model. Ale velmi napadne sa podobaju napr. na Samsung S4. Sice nemaju nikde ziadne logo Samsungu, len sa podobaju (aj krabicka je podobna - "z dreva") a pod. Pri zastaveni na colnici by to bolo vyhodnotene ako "fake" a bolo by to poslane do "spalovne"?
riesi to sudny znalec, niekde som cital ze aj zavolaju niekoho z firmy, v tomto pripade zo samsungu, co je na tom pravdy netusim, mozno to bude iba na emailovej báze, a je pravdepodobne ze to vyhodnoti ako fejk, takychto pripadov sa ale nestava vela
Argument, ze dotykove telefony su aj tak vsetky rovnake neobstoji?
pokiaľ tam nikde nenájdu nápis Samusng (na nabke, púzdre, krabici, telefone, v manuali proste hocikde) tak maju vacsinou u prdele
Mám takú malú otázku ešte dx mi refudoval nejakých 30 dolarov na paypal a ten ich odoslal na moju kartu. Visa electron, no tam stale neprišli neviete niekto ako dlho to choďi z paypal na účet ?
To moze trvat aj 7-10 pracovnych dni. Mne naposledy refund prisiel tusim za 5 dni.
tak ok, bo oni tam uvadzali na dx že max 24h ak cez Paypal no na paypal to nabehlo hneď a paypal to potom udajne poslal na moju kartu. Len som si nebol isty že ako to s tym je keď ten ich limit už uplynul...
Do 24 hodin to odoslu na paypal. Kedy to pride z paypalu na kartu to je uz uplne ina vec.
aha.... zaujmave že z učtu na paypal a predajcovi to pride behom sekundy a ked to ide z paypalu na moj učet tak sa to vlečie 5 dni... nejak to nesedí
Zdravim,uz dlho nakupujem z cinskych obchodov,aj som platil nejake clo,ale vzdy som to vedel zdokladovat (paypal).Teraz mam nakup z alienu,pravdepodobne to neprejde cez clo.Platba kartou,ako to zdokladovat,vypis uctu z banky alebo ako? 
Vypis z uctu / detail transakcie by mal podla mna stacit. Pripadne napis predajcovi nech Ti vystavi fakturu/ucet.
Danke
.Jednu zaujimavost.Doprava Swiss Post je pre mna novinka.To sa jedna o tuto moju zalezitost. No mal som na vyber aj cinsku.Minule som to mal zo Sweden Post's a bolo to celkom rychlo.Este mi jeden stoji balicek na cinskej poste od 09.10,ale vcera sa to podla tracku malo pohnut do cielovej stanice.