Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zeky
Star
Star

Re: Facebook

Príspevok od používateľa zeky »

FB má divný spôsob updatovania stavu chatujúcich. Niekedy sa stane, že ukazuje ľudí online a následne ich stav updatne hneď po nakliknutí, niekedy po napísaní, niekedy vôbec ani keď je osoba už off. Testoval som to pred nedávnom, lebo sa mi to tiež nezdalo.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ono to až tak čudné nie je, keď máš trošku skúsenosti s programovaním tak by si vedel aké je náročné zistiť či je niekto online alebo nie. A hlavne ak odíde bez odhlásenia. Taktiež je nereálne evidovať to v "priamom prenose". Takže sa to robí v časových intervaloch, prípadne po akcii (kliknutie na osobu - zistí sa stav). To je ten prvý prípad čo si napísal. Bol offline, ale ešte to neaktualizovalo. Aktualizácia sa spravila pri kliknutí na neho.
Druhá a tretia možnosť boli zrejme odchody bez odhlásenia. Takže jeho session bolo ešte aktívne, a javil sa ako online aj keď nebol už na stránke, možno medzitým aj vypol počítač. Potom je online kým nevyprší platnosť jeho session. Z technického hľadiska je to úplne normálne. Na pokeci tiež môžeš niekoho vidieť online a pritom tam nie je. A na všetkých iných stránkach tiež, aj tu na fore keď zavreš prehliadač bez odhlásenia tak budeš ešte nejaký čas online.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ku tomuto http://www.hojko.com/post2031410.html#p2031410 dodám: Skúste mobilnú verziu na https://m.facebook.com/ posledného pol roka som bol iba na nej a absolútne žiaden problém, s ničím a ešte mi to dokonca, tak nežralo ramku lebo je tam minimum Javascriptu, ak tam teda aj nejaký je (nepozeral som) a brutálne rýchlo to fičalo. Ak vám teda nevadí, že sa vám to automaticky neobnovuje samo, ale musíte refreshovať. Ja som to vyriešil doplnkom do Opery https://addons.opera.com/sk/extensions/ ... display=en kde mi v speed dial zobrazovalo či mi niekto niečo poslal alebo lajkol a podobne. Čiže som fungoval tak, že som odpísal cez mobilnú verziu a keď sa mi nechcelo čakať, tak som proste FB zatvoril a robil svoje, a sem tam som kukol na speed dial, či mi tam niečo nesvieti.
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Trochu pozeram veci o fb a nasiel som video jedneho chalana:
http://www.youtube.com/watch?v=VfVSuHzZIPI
A o toto tam asi ide:
http://addmefast.com/

Skusali ste to niekto? Vas nazor?
A ako to je potom s ratingom napriklad - skutocne ked ma fb fun page viac lajkov, je dohladatelnejsia, atd...?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mate niekto problem s nahravanim fotiek na fcb do albumov?
Mne takmer vzdy nahravanie zamrzne (priloha) a potom mam cely facebook tak spomaleny, ze musim restartovat cely prehliadac. Skusal som Operu, Firefox aj Chrome, vsade rovnako, obcas sa mi obrazky nahrat podari -_-
Prílohy
dafuq.jpg
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja nahravam albumy uplne v pohode. Toto, co opisujes, sa mi este nestalo.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

neviete či sa na facebooku niekde dajú pozrieť prihlásenia na účet podľa IP adresy ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

jedine rozpoznane zariadenia a aktivne spojenia, mozes si ale nastavit upozornenie na prihlasenie
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

K tomuto nikto nic neviete?
pepito25 napísal:Trochu pozeram veci o fb a nasiel som video jedneho chalana:
http://www.youtube.com/watch?v=VfVSuHzZIPI
A o toto tam asi ide:
http://addmefast.com/

Skusali ste to niekto? Vas nazor?
A ako to je potom s ratingom napriklad - skutocne ked ma fb fun page viac lajkov, je dohladatelnejsia, atd...?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie, neni viac dohladateľnejšia. Google nehodnotí podľa lajkov. Google nemá s fb nič spoločné, a lajky fb sú mu ukradnuté aj preto, že sa dajú kupovať a generovať práve takýmito podvodnými technikami. Jedine čo tým získaš je to, že keď lajkne tvoju stránku janko mrkvička, tak všetci jeho kamaráti (alebo aspoň tí čo s v danom momente na fb a nemajú nejaký blocker) to vidia v tom panely vpravo hore, a možno tiež prídu pozreť tvoju stránku. Ak to klikajú ľudia z celého sveta, tak nejakému arabovi či brazílčanovi je tvoja stránka ukradnutá a teda na tom nezískavaš nič
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dnes vecer ma z nicoho nic odhlasilo a po dalsom prihlaseni mi to vypisalo "Z bezpečnostných dôvodov bol váš účet dočasne uzamknutý" a ze im mam poslat obciansky.. Co za debilina? Odloglo ma to aj z mobilu.. nehral som ziadne hry, ani neklikal na tie pochybne aplikacie..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak to je sila, ale v komentároch sa píše že tí čo to ignorovali a nič neposlali, boli po 2-3 dňoch odblokovaní. Tak zrejme je to iba nejaká vyššia forma captche. Ak chceš hneď, preukáž sa že si to ty. Ak nie, tak čakaj do odblokovania
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

K tým FB sessions ešte - mám pocit, že to nefunguje tak celkom štandardne. Testoval som to viackrát. Viem ako fungujú aktívne sessny. Tu je ale problém, že ani po nakliknutiach, dokonca správach sa mi neaktualizoval niekedy stav dotyčného. Pričom som si logoff overoval hneď na booku vedľa.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Pri prihlasovaní dostanem túto chybu.

Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Ešte niekto sa s tým stretol? Koľko to cca trvalo?
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Pol dňa, ako kedy. Väčšinou na druhý deň to už funguje bez problémov.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DEVZYO1G napísal:Pri prihlasovaní dostanem túto chybu.

Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Ešte niekto sa s tým stretol? Koľko to cca trvalo?
za tie roky čo som na fb aktívny mi to hodilo asi 3x a vždy to trvalo cca pol hodinu - hodinu
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

da sa dajako nastavit aby si vsetky fotoalbumy mohli pozerat iba priatelia ? lebo pri niektorych fotkach mam len public a nejde to zmenit - mam tam iba jednu svoju, 2x banner a jednu fotku z lolka ale aj tak by som to chcel nastavit iba na priatelov :D
a este ked si ma dakto neznamy vyhlada aby tam nebola zobrazena casova os iba titulna fotka a banner, lebo ked som to robil cez nastavenie sukromia a dal som si prewiev ze ako to vidia ostatny tak tam bola vzdy casova os aj fotoalbumy ...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

1. Choď na svoju nástenku, klikni na Photos, potom na Albums. V pravom dolnom rohu máš ikony, ktoré ukazujú, kto každý fotky v albumoch vidí. Niektoré sa dajú zmeniť priamo na tejto obrazovke, v iných albumoch musíš meniť fotku po fotke (ak otvoríš fotku, máš tú ikonku pod svojím menom), iné zase nejdú zmeniť (cover photos, ktoré sú stále public)

2. Celkom nechápem, časová os sa zobrazí stále. Cover photo je verejná, takže tá tiež a na banner si nastav viditeľnosť pre verejnosť a budú ho vidieť tiež.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

no praveze niektori ludia ktorych nemas v priateloch nemaju vobec casovu os zobrazenu maju iba fotku a banner
Napísať odpoveď