Telekom - zaujímavý telefonát

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Telekom - zaujímavý telefonát

Príspevok od používateľa Denco »

Zdravím,
dnes som mal od Telekomu (vraj) zaujímavý telefonát. Panička mi oznámila, že moje telefóne číslo bolo vybraté a vraj mi dajú SIM kartu so 100 voľnými minútami a ďalšiu s dobitým kreditom 9€ a ... Musím splniť iba dve podmienky - mať 18 a viac rokov a platný OP. Kuriér mi to všetko prinesie, zaplatím jemu iba nejaké 3€. Hovorím si, nech pošlú, aj tak to nevyužijem, karta bude chytať prach v šuflíku. Následne volal nejaký chlapík, aby potvrdil moju objednávku (divné pomenovanie, nakoľko som nič neobjednal), vraj to je služba Naj 100, no tiež spomenul nejakých 11€ ako mesačný poplatok. Žiadnu takú službu som na Telekome nanašiel, má s tým niekto nejakú skúsenosť (s takým telefonátom, službou)?
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: Telekom - zaujímavý telefonát

Príspevok od používateľa M&M »

Sused mi raz spominal, ze dostal tu istu ponuku na nejakych 11€ mesačne cca. Ale potom sa tak nad tym zamyslel ze vlastne vyhral to, že ma mesačne platit. Zrušil to :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj ja som to už niekoľkokrát vyhral.. poslednýkrát mi volala panička, ktorá to nenormálne prežívala, až som sa z nej začal smiať. Avšak zo zásady na žiadnu telefónnu ponuku nereagujem, nech sa zdá byť akokoľvek výhodná.. ono to stále má nejaké zápory (určite 2r viazanosť). A za 11€ 100min sa mi zdá byť veľa.. už aj v takom O2 máš 100min do SR + EÚ za 10€ mesačne.. a bez viazanosti!

:)
Denco
King
King

Čiže ide naozaj o Telekom? Ako beriem to tak, že som nič nepodpísal, dovidenia. Čiže, čo mám zavolať, nech neposielajú kuriéra alebo to jednoducho neprebrať?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nepodpíšeš mu zmluvu a hotovo. Donesie ti na podpis dva papiere (jeden tebe a druhý berie späť). Ty nič nepodpíšeš a je to. Ale pre istotu tam radšej zavolaj, aby si neplatil poštovné, i keď neviem kam budeš volať...
Denco
King
King

Veď to, majú síce nejaký hotline ale neviem, či mi tam s tým pomôže. Ma serie, že sa predstavili, no nejako som meno nevnímal.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Denco napísal:Hovorím si, nech pošlú, aj tak to nevyužijem, karta bude chytať prach v šuflíku.
Tomuto akosi nechapem. Preco si hovoris, nech poslu, ked to nevyuzijes a bude sa to valat prachom? Nemal by si si hovorit, ze nech neposlu.. naco, ved to nevyuzijes? :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

prvy telefonat je firmou ktora zhana klientov. ak suhlasis, firma to posunie telekomu (alebo iny operator) a do par dni ta kontaktuje uz konkretne clovek z telekomu aby ti to vsetko znova vysvetlil a poslal domov papiere na podpis ..minuly tyzden mi takto pani volala z trnavy na presne ten isty pausal - 100min sms ci co a k tomu easy kartu z ktorej mozes na jedno cislo volat zadarmo
Denco
King
King

Tak som ich kontaktoval. Vraj to nemôžu v Telekome zrušiť, lebo to išlo od inej firmy. Mám teda kuriérovi povedať, že to nechcem prevziať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Akonahle mi niekto chce nieco "zadarmo" alebo za mali poplatok nanutit,tak ihned rusim hovor resp. odchadzam prec. Pretoze v zivote nic nie je zadarmo,vsetko ma svoje "ale". To co ma naozaj cenu,to sa nerozdava a ak to cenu nema, tak ma to nezaujima. :) /zadarmo je akurat tak jedna po papuli v krcme/ :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

kamaratka pracuje priamo v Tkome na takychto linkach kde musi volat a ponukat ludom rozne ich pausaly a produkty na predaj. Hovorila, ze vacsina predajcov tam su cisti oje***. Od poctu zmluv maju premie, takze predaju hocico hocikomu. Ona samotna tam je len preto, lebo nema momentalne lepsiu ponuku pracovnu.
Napísať odpoveď