Telekom - zaujímavý telefonát
Telekom - zaujímavý telefonát
Zdravím,
dnes som mal od Telekomu (vraj) zaujímavý telefonát. Panička mi oznámila, že moje telefóne číslo bolo vybraté a vraj mi dajú SIM kartu so 100 voľnými minútami a ďalšiu s dobitým kreditom 9€ a ... Musím splniť iba dve podmienky - mať 18 a viac rokov a platný OP. Kuriér mi to všetko prinesie, zaplatím jemu iba nejaké 3€. Hovorím si, nech pošlú, aj tak to nevyužijem, karta bude chytať prach v šuflíku. Následne volal nejaký chlapík, aby potvrdil moju objednávku (divné pomenovanie, nakoľko som nič neobjednal), vraj to je služba Naj 100, no tiež spomenul nejakých 11€ ako mesačný poplatok. Žiadnu takú službu som na Telekome nanašiel, má s tým niekto nejakú skúsenosť (s takým telefonátom, službou)?
dnes som mal od Telekomu (vraj) zaujímavý telefonát. Panička mi oznámila, že moje telefóne číslo bolo vybraté a vraj mi dajú SIM kartu so 100 voľnými minútami a ďalšiu s dobitým kreditom 9€ a ... Musím splniť iba dve podmienky - mať 18 a viac rokov a platný OP. Kuriér mi to všetko prinesie, zaplatím jemu iba nejaké 3€. Hovorím si, nech pošlú, aj tak to nevyužijem, karta bude chytať prach v šuflíku. Následne volal nejaký chlapík, aby potvrdil moju objednávku (divné pomenovanie, nakoľko som nič neobjednal), vraj to je služba Naj 100, no tiež spomenul nejakých 11€ ako mesačný poplatok. Žiadnu takú službu som na Telekome nanašiel, má s tým niekto nejakú skúsenosť (s takým telefonátom, službou)?
Re: Telekom - zaujímavý telefonát
Sused mi raz spominal, ze dostal tu istu ponuku na nejakych 11€ mesačne cca. Ale potom sa tak nad tym zamyslel ze vlastne vyhral to, že ma mesačne platit. Zrušil to 
Aj ja som to už niekoľkokrát vyhral.. poslednýkrát mi volala panička, ktorá to nenormálne prežívala, až som sa z nej začal smiať. Avšak zo zásady na žiadnu telefónnu ponuku nereagujem, nech sa zdá byť akokoľvek výhodná.. ono to stále má nejaké zápory (určite 2r viazanosť). A za 11€ 100min sa mi zdá byť veľa.. už aj v takom O2 máš 100min do SR + EÚ za 10€ mesačne.. a bez viazanosti!

Čiže ide naozaj o Telekom? Ako beriem to tak, že som nič nepodpísal, dovidenia. Čiže, čo mám zavolať, nech neposielajú kuriéra alebo to jednoducho neprebrať?
Nepodpíšeš mu zmluvu a hotovo. Donesie ti na podpis dva papiere (jeden tebe a druhý berie späť). Ty nič nepodpíšeš a je to. Ale pre istotu tam radšej zavolaj, aby si neplatil poštovné, i keď neviem kam budeš volať...
Veď to, majú síce nejaký hotline ale neviem, či mi tam s tým pomôže. Ma serie, že sa predstavili, no nejako som meno nevnímal.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tomuto akosi nechapem. Preco si hovoris, nech poslu, ked to nevyuzijes a bude sa to valat prachom? Nemal by si si hovorit, ze nech neposlu.. naco, ved to nevyuzijes?Denco napísal:Hovorím si, nech pošlú, aj tak to nevyužijem, karta bude chytať prach v šuflíku.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prvy telefonat je firmou ktora zhana klientov. ak suhlasis, firma to posunie telekomu (alebo iny operator) a do par dni ta kontaktuje uz konkretne clovek z telekomu aby ti to vsetko znova vysvetlil a poslal domov papiere na podpis ..minuly tyzden mi takto pani volala z trnavy na presne ten isty pausal - 100min sms ci co a k tomu easy kartu z ktorej mozes na jedno cislo volat zadarmo
Tak som ich kontaktoval. Vraj to nemôžu v Telekome zrušiť, lebo to išlo od inej firmy. Mám teda kuriérovi povedať, že to nechcem prevziať.
Akonahle mi niekto chce nieco "zadarmo" alebo za mali poplatok nanutit,tak ihned rusim hovor resp. odchadzam prec. Pretoze v zivote nic nie je zadarmo,vsetko ma svoje "ale". To co ma naozaj cenu,to sa nerozdava a ak to cenu nema, tak ma to nezaujima.
/zadarmo je akurat tak jedna po papuli v krcme/ 
kamaratka pracuje priamo v Tkome na takychto linkach kde musi volat a ponukat ludom rozne ich pausaly a produkty na predaj. Hovorila, ze vacsina predajcov tam su cisti oje***. Od poctu zmluv maju premie, takze predaju hocico hocikomu. Ona samotna tam je len preto, lebo nema momentalne lepsiu ponuku pracovnu.