Michaliuz19:
"sprosty slovak co sa neha oblbnut na kazdom rohu" - samozrejme, keď za každým rohom číhajú "finanční experti" ako ty. Bav sa na nás ďalej, no vedz, že tu sa viacero ľudí baví práve na tebe a tebe podobných. Ako keby vás nebolo všade viac ako dosť.
Tieto vaše poisťovácke ťahy sú smiešne, mal som do činenia aj s Allianzom a aj s Uniquou, v oboch prípadoch súdne naťahovačky, človek má problém vydrankať nejaké peniaze, aj keď mal poistky založené cez odborníkov ako ty. Všetky tie skurv3né "STOPERCENTNE VÝHODNÉ" poistenia, pripoistenia, vraj-investície, termínované vklady a neviem čo ešte sú zbytočnou stratou peňazí. Až na to ľudia na Slovensku konečne prídu, takých ako AFG, ZFP, OVB a podobné bandy nebude treba.
Slováci musia ale v prvom rade ekonomicky dospieť a vzdelať sa. Tvoj slovník je skvelý - prečo sa nám nepredstavíš? Vypisuješ tu anonymne, nech si ťa vieme spojiť s reálnou osobou a nech tvoji potenciálni "zákazníci" (teda najnižšie budúce prvky pyramídy) vidia, s akým inteligentom majú do činenia. A áno - ja tu vystupujem aj verejne, stačí použiť Google, predtým, ako mi túto protiotázku položíš.
A čo my vieme? No v prvom rade tu máme poniektorí spomínané ekonomické vzdelanie. Z bludov ťa nevykúpia ani tvoje smajlíky a ani tvoj silený a neefektívny sarkastický podtón - na tieto poisťovácke a "finančno odborné" sprostosti spravidla sadajú menej rozhľadení ľudia (mnou spomínané "poistky" podpísali moji rodičia, ak by som bol vtedy na Slovensku, poslal by som poisťováka do psej matere ja osobne), ktorí sú spracovaní kecálkami o tom, ako im to všetko naozaj treba a aké je to bohovsky výhodné.
Netuším, čo sem pletieš hokej a politiku - myslíš si snáď, že si niečo viac ako tebou opisované stádo? Si jeho členom, iba si nasadol na iný
bandwagon, ktorý je (iba) v tvojich očiach nejako viac nóbl.
Na záver - určite to ten majiteľ robí pre dobro ľudí =D Video a jeho prednáška ma ihneď presvedčia. Ja osobne nemusím nikam chodiť - s ľuďmi tvojho kalibru mám osobné skúsenosti a viem ako všetci do jedného postupne dopadli. Viem aj to, aké sú ich stratégie, viem ako fungujú, poznám ich pozadie a vzdelanie. Iba nedávno ma jedna z tvojich kópií kontaktovala, novopečená, človek, ktorého z práce vyhodili preto, lebo ho nachytali, ako v práci kradol, má strednú školu a o peniazoch doteraz nevedel ani mäkké F. A teraz, po troch mesiacoch, je z neho novopečený odborník na poistky a dôchodkové fondy.
Mwahahaah. Napísal som mu, že poistenia mám s platinovým účtom v banke, zo Slovenska dôchodok poberať nikdy nebudem a neplatím v tejto džamahírii dane, bol sklamaný, no napriek tomu ešte presviedčal, aby "sme sa stretli, že si pohovoríme". Ste všetci vyliahnutí z jedného vajca, škoda len, že tu poniektorí idú presviedčať všetkých o tom, že sú úplne iní.