Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Tak nakoniec som sa zahĺbil do toho Financista (keďže Wallet má obmedzenie na 2 účty a platby mesačne nemusím)... popozeral možnosti, nahodil som si tam svoje účty, októbrové výdavky a príjmy... a zatiaľ spokojnosť. Uvidíme z dlhodobého hľadiska..

Hľadám aplikáciu. Aktualizoval som si moju 2.3.6 na 4.1.2 tuším, a pri prezeraní webu sa mi dali stránky načítať do takej "čítačky" (pri kliknutí na zelenú ikonu pred www adresou) čo bola super vec. Bohužiaľ môj telefón 4.1.2 nestíhal, tak som prešiel s5 na 2.3.6. Neviete o nejakom prehliadači, ktorý by mal túto "čítačku" v sebe ?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pomohol by názov mobilu, poprípade čo to bol za prehliadač. Či googlovský alebo od výrobcu...
Samsung Galaxy Ace 2 a prehliadač je základný, od výrobcu.
neviete o appke, ktora dokaze robit fotky so zvukvym zaznamom?
-
guess.whoo
Redeemer
samsung galaxy s4 
teraz som sa s tym hral na s4 a je to super vec, ziadna appka to este nepodporuje?
-
guess.whoo
Redeemer
urcite nie, inak by to nebola featurka samsungu 
-
audiotrack
VIP
ako to funguje? Spraví fotku a popritom nahráva aj zvuk niekoľko sekúnd? Ono aplikácii čo takéto veci vedia mi našlo cez google celkom dosť (ale nechcelo sa mi všetky prechádzať a študovať či sú presne toto), preto sa mi nezdá tá odpoveď vyššie. Asi v tom bude niečo iné, že?
no odfotis fotku a k tomu ti to nahraje 9 sekundovy zvuk, napr odfotis rehotajucich sa priatelov a ked si fotku pozeras v galerii spusti sa ti aj zvuk ako sa smiali... podla mna super vec 
a vola sa to sound&shot
a vola sa to sound&shot
-
buchticka221
Medium Expert
Zdravim hladam aplikaciu ktora by sa mala nachadzat v google play, jej nazov vsak neviem popisem...
V aplikácii si mozete vybrat motorku cestnu krosku a harley... po vybratí sa vám ukáze obrázok (plynový petál alebo ako sa to vola... myslim tym to cim motorkar pridava plyn...) a pri otacani mobilu/tabletu sa pridáva ako keby plyn na motorke so zvukom vybratej motorky
V aplikácii si mozete vybrat motorku cestnu krosku a harley... po vybratí sa vám ukáze obrázok (plynový petál alebo ako sa to vola... myslim tym to cim motorkar pridava plyn...) a pri otacani mobilu/tabletu sa pridáva ako keby plyn na motorke so zvukom vybratej motorky
-
audiotrack
VIP
tak toto zvládol aj môj staručičký sagem myx-7 kde sa dali natáča maximálne 30 sekundové videá. Ak je toto nová funkcia samsungu či koho, tak iba použili stratégiu applu kde vymyslia niečo vymyslené (a zabudnuté) a zapracujú to do marketinguCheZteR napísal:no odfotis fotku a k tomu ti to nahraje 9 sekundovy zvuk, napr odfotis rehotajucich sa priatelov a ked si fotku pozeras v galerii spusti sa ti aj zvuk ako sa smiali... podla mna super vec
a vola sa to sound&shot
skús napr toto: https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=sk
aku verziu skype pouzivate,ktora je naj bez bugov
žeby tu najnovšiu z android store? (v 4.4.0.31835)
existuje/dá sa nainštalovať aj iná verzia?
existuje/dá sa nainštalovať aj iná verzia?
-
Bad.boy
Medium Professional
Daju sa stiahnut aj starsie verzie ako samostatne apkacka na nete
Ja napr stale pouzivam starsiu verziu FB kde este je aj integrovany chat a na tu novu sa teda nechystam prejst.
a mas na nu link? ja FB appku kvoli tomu vobec nepouzivam, idem cez chrome
skusil som tu appku no a je to naprd, resp. cakal som nieco na styl ako ma S4 a nechyta sa na to ani zdaleka, preto som sklamany, inac ano je to to iste, ibaze zvuk je iba 4 sekundovy v zlej kvalite a neviete si fotky pozerat priamo v galerii a nefotite cez android fotoaparat ale cez ten appkovy..hnusaudiotrack napísal: tak toto zvládol aj môj staručičký sagem myx-7 kde sa dali natáča maximálne 30 sekundové videá. Ak je toto nová funkcia samsungu či koho, tak iba použili stratégiu applu kde vymyslia niečo vymyslené (a zabudnuté) a zapracujú to do marketingu![]()
skús napr toto: https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=sk
S4 to ma premakanejsie, cakam na nejaky port alebo lepsiu appku co by to zvladla
Bad.boy - prave som stiahol facebook a spravy mozem pisat normalne (v settings sa da chat dokonca zapnut/vypnut)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ved uvidis ked ti fb vsetky spravy presunie do trapneho messengru 
-
chlapec10
Addict
da sa to nejak obist? uz na to nadavam posledny mesiac co ma to prinutilo nainstalovatMichalkoOo napísal:Ved uvidis ked ti fb vsetky spravy presunie do trapneho messengru