programovanie - pomoc :(
programovanie - pomoc :(
chcela by som vas poprosit o kusok vasho casu ....potrebujem pomoct s programovanim v pascali ...
priklady nie su tazke/si myslim/ ...to len ja som duta ... onedlho maturujem a neviem si s tym dat rady
pomozete?????
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: programovanie - pomoc :(
pomozeme, napis sem konkretne co nevies
Napíšte program, ktorý zostaví tabuľku frekvencie výskytu jednotlivých malých písmen vo vstupnom texte. V tabuľke, ktorá sa vypíše na obrazovke zobrazte len tie písmená, ktoré sa vyskytnú aspoň raz
...
a dakujem
...
a dakujem
she told a joke
audio to takto nemyslel, napis co ti nie je jasne, co uz mas spravene resp. odkial sa nevies pohnut, inak sa odpovede nedockas
teda, bez fotky urcite

audio to takto nemyslel, napis co ti nie je jasne, co uz mas spravene resp. odkial sa nevies pohnut, inak sa odpovede nedockas
-
audiotrack
VIP
asi sme sa nepochopili. Máš napísať čo konkrétne nevieš, a nie celé zadanie. Nevieš teda načítať vstup? Alebo nevieš pracovať s poľom? Alebo nevieš tú tabuľku vypísať? Skús aspoň začať, úlohu ti nikto nebude robiť a potom sa to nikdy nenaučíš
sharky-no: ja jej fotku vidím na pokeci a facebooku keďže mám prístup k mailu ktorý zadala pri registrácii. A aj keď je to pekné dievča, čo z takej ktorá nevie programovať?!
sharky-no: ja jej fotku vidím na pokeci a facebooku keďže mám prístup k mailu ktorý zadala pri registrácii. A aj keď je to pekné dievča, čo z takej ktorá nevie programovať?!
to si rovno mohol hodit link na nejaky tutorial )pecheche( http://mojeskola.cz/Vyuka/Php/Kurzy/kurz_pascal.php
zdravim potreboval by som pomoc z jedným programom ak sa niekto vyzná do programovania pls help,za pomoc som ochotný sa odmeniť,dík
-
harrison314
Hardcore addict
Tu je dost ludi co sa vyznaju do programovania, napis co chces a kolko si za to ochotny obetovat.
a ty vies nieco o programovani?,lebo ono to asi nebude moc jednoduche,jedna sa o vytvorenie scriptu,blizsie info ked tak v skype
Blizsie info ked tak tu... necakaj, ze niekto bude s tebou skajpovat, kym neuvedies zaujimavy dovod.
Ok, takže jedná sa o počítačovú hru flatout 2,ide o takzvaný VIP mod, teraz už to nefunguje lebo bohužiaľ gamespy ukončilo podporu pre multiplayer hru, teraz už sa to hrá cez lan tunngle, a ten program nefunguje,ono je ťažko vysvetľovať o čo vlastne ide keď tu hru tu zrejme nepozná nikto, preto by som radšej komunikoval cez telefón alebo Skype, a ak by mi niekto aj bol ochotný pomôcť S tým tak určite by si to musel stiahnuť, a tiež by som mu chcel poslať ten program który vlastne nefunguje
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2013, 0:36)
Tu je niečo o tom :
Ale tiež by ma zaujímalo či to nejaký borec dokáže, už som totiž písal z viac ľuďmi ktorý buď sa len hrali na programátorov alebo boli moc múdry a tvrdili ze sa to nedá že je to zabezpečené a pod. A viem na 100% že sa to dá urobiť.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2013, 0:36)
Tu je niečo o tom :
Kód: Vybrať všetko
http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_smf&Itemid=26&action=printpage;topic=4180.0-
harrison314
Hardcore addict
Stale nevieme co vlastne chces, chces vytvorit skrypt ? Chces opravit nejaky program? Mas k nemu zdrojaky?
Ak nie tak to ti len tak lahko niekto nespravy.
Napis to konecne poriadne.
Ak nie tak to ti len tak lahko niekto nespravy.
Napis to konecne poriadne.
existujú 2 verzie hry,1.0 , 1.2 verzia ,na verzii 1.0 to funguje cez script ktory vlastne mám ale na verziu 1.2 keď to dám tak sa nedokážem pripojiť k žiadnemu hráčovy do žiadnej lobby, takže teraz neviem či stačí vytvorenie nejakého scriptu alebo bude ktomu potrebný nejaký program,ale nedávno som videl video na youtube ktore tam hodil jeden rus a dokáže sa pripojiť do 1.2 verzii s tym modom, nazval to video mega script test,a ešte tam písal že bolo to vytvorené na zakazku.takže ja neviem či to je script alebo program teraz tak ako ti mam povedať,preto píšem sem.
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=-vWkSqIANuE&list=HL1382958015