programovanie - pomoc :(

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
sisa93
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

programovanie - pomoc :(

Príspevok od používateľa sisa93 »

chcela by som vas poprosit o kusok vasho casu ....potrebujem pomoct s programovanim v pascali ... :( priklady nie su tazke/si myslim/ ...to len ja som duta ... onedlho maturujem a neviem si s tym dat rady :( pomozete?????
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: programovanie - pomoc :(

Príspevok od používateľa audiotrack »

pomozeme, napis sem konkretne co nevies
sisa93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sisa93 »

Napíšte program, ktorý zostaví tabuľku frekvencie výskytu jednotlivých malých písmen vo vstupnom texte. V tabuľke, ktorá sa vypíše na obrazovke zobrazte len tie písmená, ktoré sa vyskytnú aspoň raz
...
a dakujem :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

she told a joke :lol:

audio to takto nemyslel, napis co ti nie je jasne, co uz mas spravene resp. odkial sa nevies pohnut, inak sa odpovede nedockas :) teda, bez fotky urcite :lol: :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

asi sme sa nepochopili. Máš napísať čo konkrétne nevieš, a nie celé zadanie. Nevieš teda načítať vstup? Alebo nevieš pracovať s poľom? Alebo nevieš tú tabuľku vypísať? Skús aspoň začať, úlohu ti nikto nebude robiť a potom sa to nikdy nenaučíš

sharky-no: ja jej fotku vidím na pokeci a facebooku keďže mám prístup k mailu ktorý zadala pri registrácii. A aj keď je to pekné dievča, čo z takej ktorá nevie programovať?! :psssst:
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

to si rovno mohol hodit link na nejaky tutorial )pecheche( http://mojeskola.cz/Vyuka/Php/Kurzy/kurz_pascal.php
crank30
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa crank30 »

zdravim potreboval by som pomoc z jedným programom ak sa niekto vyzná do programovania pls help,za pomoc som ochotný sa odmeniť,dík
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tu je dost ludi co sa vyznaju do programovania, napis co chces a kolko si za to ochotny obetovat.
crank30
Amateur
Amateur

a ty vies nieco o programovani?,lebo ono to asi nebude moc jednoduche,jedna sa o vytvorenie scriptu,blizsie info ked tak v skype
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Blizsie info ked tak tu... necakaj, ze niekto bude s tebou skajpovat, kym neuvedies zaujimavy dovod.
crank30
Amateur
Amateur

Ok, takže jedná sa o počítačovú hru flatout 2,ide o takzvaný VIP mod, teraz už to nefunguje lebo bohužiaľ gamespy ukončilo podporu pre multiplayer hru, teraz už sa to hrá cez lan tunngle, a ten program nefunguje,ono je ťažko vysvetľovať o čo vlastne ide keď tu hru tu zrejme nepozná nikto, preto by som radšej komunikoval cez telefón alebo Skype, a ak by mi niekto aj bol ochotný pomôcť S tým tak určite by si to musel stiahnuť, a tiež by som mu chcel poslať ten program który vlastne nefunguje

//autoeditácia príspevku (28 Okt 2013, 0:36)
Tu je niečo o tom :

Kód: Vybrať všetko

http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_smf&Itemid=26&action=printpage;topic=4180.0
Ale tiež by ma zaujímalo či to nejaký borec dokáže, už som totiž písal z viac ľuďmi ktorý buď sa len hrali na programátorov alebo boli moc múdry a tvrdili ze sa to nedá že je to zabezpečené a pod. A viem na 100% že sa to dá urobiť.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Stale nevieme co vlastne chces, chces vytvorit skrypt ? Chces opravit nejaky program? Mas k nemu zdrojaky?
Ak nie tak to ti len tak lahko niekto nespravy.
Napis to konecne poriadne.
crank30
Amateur
Amateur

existujú 2 verzie hry,1.0 , 1.2 verzia ,na verzii 1.0 to funguje cez script ktory vlastne mám ale na verziu 1.2 keď to dám tak sa nedokážem pripojiť k žiadnemu hráčovy do žiadnej lobby, takže teraz neviem či stačí vytvorenie nejakého scriptu alebo bude ktomu potrebný nejaký program,ale nedávno som videl video na youtube ktore tam hodil jeden rus a dokáže sa pripojiť do 1.2 verzii s tym modom, nazval to video mega script test,a ešte tam písal že bolo to vytvorené na zakazku.takže ja neviem či to je script alebo program teraz tak ako ti mam povedať,preto píšem sem.

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=-vWkSqIANuE&list=HL1382958015
Napísať odpoveď