Zlomená kľúčna kosť
Zlomená kľúčna kosť
nazdar, má niekto skúsenosti so zlomenou kľúčnou kosťou ? Ako dlho sa to hojilo ? Máte nejaké následky, cítite to ? a chcel by som sa opýtať aj na odškodné z poistky... koľko ste dostali ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zlomená kľúčna kosť
to odškodné z poistky predsa záleží od poistky akú máš uzatvorenú. Kde, na akú sumu, či tam máš aj takéto úrazy v zmluve, či je potrebná operácia a podobne.
Podľa googla sa to hojí 5-6 týždňov, niekedy to môže byť až 8. Následky sú možné rovnako ako pri každej zlomenine. Ak ti zle zrastie, môže byť krivá (bude to vidieť pokiaľ si chudší a trčia ti) ale takisto to môže byť až trpnutie ruky ak ti nejaký úlomok bude tlačiť na cievu (takýto prípad som tiež našiel na nejakom fore cez google). No a samozrejme nikdy nebude ako pôvodná, takže zvýšená náchylnosť na znovuzlomenie
Podľa googla sa to hojí 5-6 týždňov, niekedy to môže byť až 8. Následky sú možné rovnako ako pri každej zlomenine. Ak ti zle zrastie, môže byť krivá (bude to vidieť pokiaľ si chudší a trčia ti) ale takisto to môže byť až trpnutie ruky ak ti nejaký úlomok bude tlačiť na cievu (takýto prípad som tiež našiel na nejakom fore cez google). No a samozrejme nikdy nebude ako pôvodná, takže zvýšená náchylnosť na znovuzlomenie
Zlomena klucna kost sa mi zrastla po 2 mesiacoch. Nasledny mesiac som sa nemal vyrazne namahat...poistka este z vtedajsej Slovenskej poistovne bola par stovak korun
urcite to zalezi od poistovne a podmienok v poistnej zmluve
Mal som zlomenu uz to bude nejaky rok a nasledky nemam ziadne. Zrastlo sa mi to zle ale nijako mi to neprekaza.
-
nejakymarko
Addict
Mal som....boli to ako svina, ale po zrasteni bez problemov...nepamatam si ako dlho to bolo, cca mesiac a pol, ale bolo to uz davno.
take zapastie, ktore som mal zlomene sem tam citim taku tupu slabu bolest...klucna bez problemov
take zapastie, ktore som mal zlomene sem tam citim taku tupu slabu bolest...klucna bez problemov
tak zlomil som ju tak, že ma 25. operovali a o 6 tyždňov budú zas, kedže budu vyberať droty... som zvedavy či z poistky dostanem viac ako bez operacii
Nepamätám ako dlho sa to liečilo (stalo sa to možno 15 rokov dozadu), ale následky mám doteraz, rameno mi pri otáčaní ako keby "vyskakovalo", možno to niekto z Vás pozná. Nebolí to, nieje to však prirodzené