Zlomená kľúčna kosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
matonem
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Zlomená kľúčna kosť

Príspevok od používateľa matonem »

nazdar, má niekto skúsenosti so zlomenou kľúčnou kosťou ? Ako dlho sa to hojilo ? Máte nejaké následky, cítite to ? a chcel by som sa opýtať aj na odškodné z poistky... koľko ste dostali ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlomená kľúčna kosť

Príspevok od používateľa audiotrack »

to odškodné z poistky predsa záleží od poistky akú máš uzatvorenú. Kde, na akú sumu, či tam máš aj takéto úrazy v zmluve, či je potrebná operácia a podobne.

Podľa googla sa to hojí 5-6 týždňov, niekedy to môže byť až 8. Následky sú možné rovnako ako pri každej zlomenine. Ak ti zle zrastie, môže byť krivá (bude to vidieť pokiaľ si chudší a trčia ti) ale takisto to môže byť až trpnutie ruky ak ti nejaký úlomok bude tlačiť na cievu (takýto prípad som tiež našiel na nejakom fore cez google). No a samozrejme nikdy nebude ako pôvodná, takže zvýšená náchylnosť na znovuzlomenie
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Zlomena klucna kost sa mi zrastla po 2 mesiacoch. Nasledny mesiac som sa nemal vyrazne namahat...poistka este z vtedajsej Slovenskej poistovne bola par stovak korun :( urcite to zalezi od poistovne a podmienok v poistnej zmluve
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Mal som zlomenu uz to bude nejaky rok a nasledky nemam ziadne. Zrastlo sa mi to zle ale nijako mi to neprekaza.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Mal som....boli to ako svina, ale po zrasteni bez problemov...nepamatam si ako dlho to bolo, cca mesiac a pol, ale bolo to uz davno.
take zapastie, ktore som mal zlomene sem tam citim taku tupu slabu bolest...klucna bez problemov :)
matonem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matonem »

tak zlomil som ju tak, že ma 25. operovali a o 6 tyždňov budú zas, kedže budu vyberať droty... som zvedavy či z poistky dostanem viac ako bez operacii
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Nepamätám ako dlho sa to liečilo (stalo sa to možno 15 rokov dozadu), ale následky mám doteraz, rameno mi pri otáčaní ako keby "vyskakovalo", možno to niekto z Vás pozná. Nebolí to, nieje to však prirodzené :)
Napísať odpoveď